Показать сообщение отдельно
Старый 02.11.2010, 14:38
Шуйский Шуйский вне форума
Senior Member

Шуйский is infamous around these parts

А при чем здесь "Нахтигаль" ?.. А-ха, то "Нахтігаль" вже ні при чому. Добре, так і запишемо. И какая разница, кому он присягал ?.. А-ха, легенда про присягу Гітлеру теж провалилась. Добре, ідемо далі. Пойти простую вещь - не это главное, а главное то, кому он, "Нахтигаль", был союзником... А кому он был союзниом ?.. Кому обещал рука об руку идти до Москвы ?.. Вот в чем позор... Ты не прячься от этих фактов... Твоя присяга не при чем... Так в чому позор? В тому, що воювали проти Москви? А що Москва зробила в 39-41-му в ЗУ? Нагадати? Скільки знищила українців тільки за те, що мали вищу освіту або були священниками? Тільки, м"яко кажучи, "дивні" люди можуть підтримувати владу, яка нищить твоїх рідних і близьких. І скільки часу "Нахтігаль" був союзником? Як побачили, що і Гітлер бреше про незалежну Україну, то взяли зброю, яку отримали від німців, і пішли в партизани. Так що ніякого позору я не бачу. Боролися проти всіх окупантів.
И потом.. чего ты соскочил с 201 карательного батальона, которым командовал "герой" Шухевич ?. *А, то тепер він вже "каратєльний"? Ще забув дописати "самий крававий в історії". А я читав, що це охоронний батальйон, а не карательний. І звідки ти взяв, що Шухевич ним командував?