Тож і незасвічуй свічку тим, хто помер в твоїй родині!!!
Послухай,рагуліха,пам"ять загиблих вшановується не в соціальних сітях.Твоя свічка на авє-це дешева показуха,а те,що ліворуч від свічки висить-"у коханні я Кармен"-це взагалі цирк.Мені соромно і боляче *дивитися,як * свічка пам"яті загиблим * пише в дейких темах від *імені Оксани Бурбан брудні слова,брудні пости.Якщо маєш брудний рот-не чіпляй на себе свічку!
Хоча ...в твою рогуліну голову *хіба щось втюхаєш.... * * * * * * * * * * * * * * * ........................................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *О....і для мене шедевр був, а я і непомітила. Що там помічати, якщо воно нерозуміє, що дивиться. Це по-перше. Подруге, недотепа, не тобі судити про мою аватарку, яка нагадує таким байдужим як ти, про такий сумний день. Найгірше в людині -це БАЙДУЖІСТЬ, через яку ми так сьогодні і живемо. Йди зад мий сусідці, подрузі. А до мене ненаривайся краще, щоб потім неплакала про мої грубощі. Я хамлю, таким як ти. І твій рот хамить не поганіше мого. Розумієш, що буде в результаті.