Показать сообщение отдельно
Старый 06.12.2010, 23:52
Дядя Стам Дядя Стам вне форума
Senior Member

Дядя Стам is infamous around these parts

Улыбнуло... Леся, честно, рассмешили... Нацистка - обвиняет.... Вы почитайте свои посты, проанализируйте, а потом, если сможете, будете рассказывать о том, что не относитесь к нацистам и выступаете за мир во всем мире...:-D :-D :-D
А чим же ви відрізняєтеся?
Як я зрозуміла, перший раз ви не знайшли, що відповісти. *Попробуйте ще раз______________________Почему не нашел? НЕ ХОТЕЛ, но раз Вы настаиваете - пожалуйста... Я НЕ ОТЛИЧАЮСЬ, в отличие от Вас - я к ним НЕ ОТНОШУСЬ.... :-D :-D :-D
Учора 14:27
що, коломийченко, показуєте, як хитровимахано ви вмієте словами грати?
від ваших слів я не змінюся, і ви також не обілитеся від свого коричневого бруду, так як факти, коломийченко, річ вперта.
коли ваші однодумці пишуть про свої нацистсько-расистсько-шовіністичні погляди, то ви лише киваєте, з ними погоджуючись.
як тільки ж я написала, що ці погляди - нацистські, як ви зразу на мене накинулися.
чому ж ви не кидаєтеся на нациків, шовіністів, расистів та іншої #$^%@@&*, якщо ви - не нацик? *та ясно чому - ви з ними заодно.
так що можете робити, які хочете заявки - а дії ваші говорять про ваше нутро краще, ніж брехливі слова;-)