ПРОШУ ВСІХ ЗВЕРНУТИ УВАГУ!
Вітаю друзі. Я ємодератором в двох міжнародних політичних групах «Восток-Запад» та«Политический атлас». Звертаюся до вас, бо хочу розповісти вам про ницість,нікчемність та цинічність людей, котрі не будучи в змозі навести доказів своїхчи тими ж доказами спростувати чиєсь твердження, опускаються до відвертогохамства та образ своїх опонентів. Та це лише верхівка айсберга.
Прийшовши в групу «Восток-Запад», пізнішебудучи призначеним *модератором цієїгрупи, завжди був байдужим до безперевних сварок вірменів та азербайджанців, завжди абсолютно нейтрально підходивдо проблемних ситуацій, пов’язаних з юзерами цих націй. В суперечливих ситуаціях намагавсязахищати вірменських юзерів, цим самим конфліктуючи з іншими модерами, котріговорили: «…роби як хочеш, захищай їх, однак з часом сам побачиш, що типомилився, зробивши такий вибір…», я досить скоро я це таки побачив.
Оскільки в групі я був не від її початку, я запитав модерів котрі відпочатку в групі, якими були відносини з вірменами до мене, мені ось щорозповіли, після створення міжнародної групи «Восток-Запад»,модератори новоствореної групи почали запрошувати представників різних національностей,бо ідея групи це зібрати представниківколишніх республік СРСР та обговорити політичні питання які стосуютьсягеополітичного обраного шляху кожної незалежної держави, яка виникла на теренахколишнього СРСР.