![]() |
|
Прывітанне ўсім! Тэма для тых, хто шануе родную, матчыну мову! (Разважанні,
Прывітанне ўсім! Тэма для тых, хто шануе родную, матчыну мову! (Разважанні, вершы, віншаванні, пажаданні і г.д)
Калі ласка , ўсе сюды!!! |
Дзякуй,Валерый! Вы малайчына! Я ужо была страцiла надзею, што такая тэма можа з'явiцца на гэтым форуме. Адзiн раз прапанавала адкрыць, але здаецца мяне няправiльна зразумелi...
|
Люба, прывітанне! Здаецца мне, што аматараў роднай мовы не так шмат, як мне здавалася! :-( Але спадзяюся, што гэта не так!
|
Да,ёсць такое...Будзем спадзявацца разам! :-D
|
Прывітанне!
|
Пакуль!
|
Жаль, писать не могу, только читать и то без смачного акцента... зато у вас очень красиво получается!!!
|
Эллачка, я так разумею, Вам падабаецца беларуская мова?
|
Заходзьце часцей!
Тутёсць беларуска-рускii руско-беларускi слоўнік онлайн http://translate.eu/others/translators/Arabic-Russian |
Паразмаўляць бы не пашкодзіла, але ў апошні час усе размовы пераўтварыліся ў банальныя гульні.
|
ЗАТОЕ ЁСЦЬ МАГЧЫМАСЦЬ АДПАЧЫЦЬ. МНЕ ЗДАЕЦЦА, ШТО ГУЛЯЦЬ, ГЭТА НЕ ВЕЛЬМІ КЕПСКІ ЗАНЯТАК.
|
Я згодна з Iрынай. Гульнi - зусiм не кепскi адпачынак...
Што тычыцца размовы на беларускай мове, то можна i паразмауляць, але нам патрабуецца нейкая тэма для размовы. Аб чым размауляць будзем, паважанае спадарства? Аб тым, цi патрэбны гульнi? Але мне здаецца, что гэта усiм ужо аскомiну набiла(H) Колькi можна? Валерый, можа Вы як аутар прапануеце нейкую тэму, а? |
А вось апошняя прапанова дарэчы. Добра б было канкрэтызаваць напрамак нашай размовы.
|
Я рабіў гэту тэму не дзеля таго, каб гуляць у гульні тыпа"А ці ведаеце вы сваю мову" НЕ! Мэта гэтай тэмы з'яўляецца тое, што нам не хапае - размаўляць по-беларуску! Гэта не вялікія словы. Давайце размаўляць аб усім!
|
А мне сёння хораша! Сёння вельмі цёпла было!
|
Аб усім адразу - гэта не аб чым увогуле. Гэта якраз будзе ізноў напамінаць гульню: пішу, што хачу, абы па-беларуску.
|
:-O
|
Я не вельми добра ведаю беларускую мову, але трохi разумею.(v)
|
Слава, Вы робіце добрыя поспехі!!!
|
Давайце паразмаўляем пра надыходзячы конкурс "Еўрабачанне". Новую псню ад Беларусі слухалі? Ну і як вам???
|
Текущее время: 19:07. Часовой пояс GMT. |
|