![]() |
чи стане нам розуму вибрати нормального призедента?Чи знову ця ...
чи стане нам розуму вибрати нормального призедента?Чи знову ця січка-юльки,ющенки,януковичі і тп.
Це вже смітник історії!Вони вже себе показали,може вже досить.Це тупцювання на місці!!!А є ж багато інших не погрузших в корупції,брехні кандидатів!Але де взяти нації розуму:-( ,щоб вибрати щось нове.... |
Наприклад... що Ви пропонуєте?
|
наприклад Яценюк,Гриценко той же Тигипко,а то...,як то кажуть говорила-їхала.Свіли на мілину...
|
Може Ілхам шо путьове підскаже.:-D
|
я би додав і Тягнибока,але він не пройде і в другий тур
|
я би додав і Тягнибока,але він не пройде і в другий тур
|
только Юля
|
хіба,що за солодку брехню
|
Надо выбирать новых людей. Новые лица. Например, Яценюк. Умный. Грамотный. Целеустремленный.
|
яценюк(Y)
|
Не надо новых "лиц":-D хоть одну личность надо!!!
Все ниже упомянутые - ХВантікі. И Вам всем рекомендую не зацикливаться на тех обманках которых нам преподносят. Выбора у нас нет, как и в СССР его не было, хотя тогда все уходило как-бы в пустоту, а теперь конкретным избранным и иже сними;-) ТРУДИТЕСЬ, ДЕРЗАЙТЕ!!! |
Повна безвихідь.хоч бери йди з торбами по білому світу(H)
|
Хватит, если это будет Яценюк. Поддерживаю Елену!!!
|
Хай би вже Путін призначив кого там має на приміті.Бо самі ми не розберемось ніяк .хто нам потрібен.
|
У нас в принципе выбор невелик Янукович, Тимошенко, Ющенко и Яценюк. Придется выберать из того что есть. Не могу понять причем здесь Путин, может пусть заберает наш Крым и роскажет на какого дяденьку нам пахать!?????
|
может пусть заберает наш Крым и роскажет на какого дяденьку нам пахать!?????
----------------------------------------------------------------- Йому треба обережно , бо так і грижу неважко схопити.Шкода такого чоловіка,за Украіну так дбає.(H) |
Ми самі повинні бути відповідальні і свідомі за свій вибір. а я к на мене, то всі вони з "одної січки". Україні треба ще не один рік щоб дійсно були якісь суттєві зміни.
|
Най ся діє Божа воля на те все.
|
Из кого выбирать нормального презмдента? Не из кого :'(
|
Я уже начала разочароваться в некоторых своих симпатиях. Что чем ближе к выборам,то более быстрыми темпами многие потеряют рейтинг.
|
Текущее время: 19:45. Часовой пояс GMT. |