![]() |
Як вивчити українську мову чи навіть її згадати!!!!!
Дивися на них,не розуміють,навчимо *і покажемо!!!!!!!!!
|
Что покажешь, Ксю? Есть что показать? Сомневаюсь, однако...
|
Носятся с этой мовой , как с писаной торбой .
|
Оксана, що за прикол ? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Так хлопчики та дівчатка-тут йде урок!!!
|
-Діду, а яка мова складніша - китайська чи японська?
-Мабуть, синку, українська. Он скільки москалів в Україні, а вивчити не можуть:-D |
вивчити не можуть *??? * *.....а зачем не потриб ???
|
Че ты лаешь. Иди спаи
|
Иди спать, болезный
|
Болезные это вы здесь , всё за мовой своей скулите .
|
вивчити не можуть *??? * *.....а зачем не потриб ???
Сегодня 03:29 ****************** ХудЯков,на хрен херню пишешь? Если сам такой(непотриб),то и говори о себе. |
Да что с идиотом общаться(N)
|
ТумАнова *я что-то не припомню чтоб за тебя шо-то грил ...
|
Общайся с идиотками .
|
Иди уже, не позорься, ушлепок. Хоть бы раз в жизни что нибудь умное написал
|
тАК, ТУТ ЙДЕ УРОК УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ! ТАК ЩО МОВА БЕЗ МАТЮКІВ!
|
Очень было бы не плохо...учиться всегда хорошо...я вот с украиноязычными всегда в личке прошу писать мне по украински...некоторые отказываются,а зря....мне наоборот приятно,какие то навыки возвращаются..
|
ТумАнова *я что-то не припомню чтоб за тебя шо-то грил ...
Сегодня 03:41 **************** А це що таке?.. Ты шо уже Анна Чапмен? Пишешь какими-то шифровками ХудЯков,я с тобой не общаюсь,не смеши мои ногти на моих прекрасных ножках. |
МЕНІ *ПОДОБАЮТЬСЯ РІЗНІ МОВИ. І БУВАЮТЬ І В МЕНЕ ПОМИЛКИ-МОЖУ ВЖИВАТИ РОСІЙСЬКІ СЛОВА ЯК УКРАЇНСЬКІ. ПАМ"ЯТАЮ В ДИТИНСТВІ ЧАСТЕНЬКО ГОВОРИЛА СЛОВО КРИША, ТОБТО ДАХ. "КРИНИЦЯ"ТОБТО КИРНИЦЯ.
|
живя в Киеве
|
"КРИНИЦЯ"ТОБТО КИРНИЦЯ * * *..............ВИБАЧТЕ, недописала і вислала нехотячи цей приклад суржика.
|
Я пытаюсь по скайпу что то сказать по-украински, с меня смеются...стыдно...хотя 9 лет назад,дивя в Киеве шпарила на нём...=(
|
Ну опять же. Слово крыша мне понятно, то что накрыто, а дах что значит?
|
Анна, мені також було соромно в Іспанії на іспанській розмовляти. Я взагалі *тихесенько розмовляла від сорому. А ще як перепитають мене щось-то незнала куди дітись, дар мови пропадав . Та із практикою все владналось-звичайно *в мене акцент не іспанський.
|
(S)
|
Ну опять же. Слово крыша мне понятно, то что накрыто, а дах что значит?
Сегодня 03:58 *************** А тебе понятно что такое ROOF? Мне даже понятно где такие как ты рождаются и почему задают такие вопросы.(H) |
І на якому історичному етапі,українець-східняк забув про свою мову?
|
Це перше питання для вас шановні Східняки рос.мовні.
|
А мы не были(моя семья)украиноязычными никогда...я единственная в семье,кто может говоритьна украинском
|
А я родилась в Украине, прожила там 20 лет, 23 года уже живу в России и в украинские группы, чес говоря, вступала чтоб вспомнить укр.язык... И очень разочарована тем негативом, который вижу между двумя народами-украинским и русским.
|
А мы не были(моя семья)украиноязычными никогда...я единственная в семье,кто может говоритьна украинском
Сегодня 04:11 ********** Да и ладно...Речь идет о новом поколении жителей Украины.Тут дядьки и тетки спорят об украинском языке,но забывают,что не их это проблема.Детишкам выучить язык не представляет никаких проблем,если только маманьки и папаньки не будут противиться. |
Лариса(F) , а Ви давайте, вводьте позитив.
Я в Україні не живу вже біля 27 років, але українську мову не забула. Розмовляю по Скайпу і переписуюся з сестрами, які живуть в Росії - і рада бачити, що вони українську також не забули. Так що давайте спілкуватися українською. |
І на якому історичному етапі,українець-східняк забув про свою мову?
Сегодня 04:08 ------------------------------------ мы свой язык никогда не забывали и не забудем,и дети наши только им будут жить,а мову просто знать, и не путайте слово «знать» со словами «обязательно использовать». Вы ж от граждан Украины не знание мовы требуете, а ее применение. Вы не мову развиваете, вы другие языки уничтожаете. «Украина - моя родная страна, но украинский - не мой родной язык». |
Як вивчити украЇнську мову *?- *двічі в голос прочитати *1-2 книжки ... виписати слова які важче усього даються ( *паляниця) и * з десяток разів *а голос...
|
Ларіса , Україна поділене на *дві зони , *на одній території *українці і росіяни , інші нації живуть в злагоді , а на іншій *, без слів "москаль" не сідають їсти...
|
Я ,на русском все вокруг на русском ,и слава Богу , что мовы нет .
|
Українську мову вивчити дуже легко, головне хотіти! Студентка з Німеччини приїхавши на прахтику , незнаючи жодного слова, вивчила і склала іспити з Української на відмінно. Основне *хотіти!.
|
А ще говорять що російську мову пригнічують!
|
Ну, да только осталось ещё на улицах штрафовать за русскую речь .
|
Ніхто неговорить щоб штрафували, але в Росії на яку ми постійно *рівняємось такого немає. Запитайте когось щось по Українськи- ніхто вам відповіді недасть. А тільки обізве бандерою. І скаже щоб в них на родіне говорил по русскі. А в нас на Україні має бути *багато мов. То хіба це непригнічення Української???. Ви неподумайте що я навязую, я висловлюю свою думку.
|
Для І Каравай: Чому-ж ? В мене в *родині теж є москалі (як ви виразились) і ми з ними досить добре спілкуємося, правда в одного щей єврейський хараксер( йому ти маєш дати усе що йому потрібно, а він не дасть нічого) але живемо в злагоді.
|
Текущее время: 07:29. Часовой пояс GMT. |