![]() |
нет также и всяких культов бургеров...мы приспособлены более к правильному питанию,культуре еды,американцы же с 6 месяцев пьют кока-колу ,запиваю суперпастеризованным молоком,и заедая бургерами и нагетсами разогретыми в свч-печах........
Знову стереотип. Звичайно, є такі, що регулярно харчуються гамбургерами і це біда, бо там вже порушений обмін, зміни на генетичному рівні. Але багато з них дуже слідкують за харчуванням. Недавно був у лікаря, що приїхав з України і тепер лікує в Торонто. Так він сказав, що у вихідців з союзу гірші аналізи (зокрема на холестерол) і більше гастритів. Висновок експерта. |
Звичайно, боргів по самі вуха, але ми ВЖЕ користуємося матеріальними благами, а не чекаємо до старості.
======================================= Вот поэтому нас и ждет вторая волна финансового кризиса. По сравнению с которой первая покажется мелкой рябью. * * * * * * * Можеш пояснити, що саме ти маєш на увазі? |
Це людина по-живому відрізала себе від батьківщини і попала в чужорідне середовище *Какой ужас. Зачем же так надо біло над собой издеваться. Я вот уехал в другую страну и не чувствую ,чт о себя от чего то там отрезал. Вообще.
|
Щойно дивився передачу про зазомбованих рабів американців. Бездуховність чорна. Чоловік і жінка мають двох своїх дітей, адаптували ще чотирьох, з яких одна глуха, друга сліпа, ще дві серйозно хворі. Інші зазомбовані раби безкоштовно за тиждень побудували для цієї сім"ї розкішний будинок, обставили меблями, забезпечили сліпу дівчинку різними приспосібленнями, щоби вона могла читати, знаходити різні речі, користуватись комп"ютером. А ще запросили Стіві Вандера, щоби він заспівав для цієї сім"ї, бо вони дуже люблять його творчість. І таких передач я вже бачив багато. В Україні є щось подібне? Вибачте, але гидко читати деякі високомірні і "незазомбовані" пости про людей, про яких ви не маєте зеленого поняття. (N)
|
Игорь,у нас была модератор -Лена Моргун,у неё есть соседка ,у которой 16 детей, 14 ,вроде бы,усыновленных....это в городе Днепропетровске....так что,так что....
|
. А ще запросили Стіві Вандера, щоби він заспівав для цієї сім"ї, бовони дуже люблять його творчість. І таких передач я вже бачив багато. ВУкраїні є щось подібне?
================================== Будет. Можешь не сомневаться. Американцы любят ТВ шоу, они их и изобрели. Но это вещь не дешевая. Пройдет время и у нас будут такие шоу. А вот простой жизни, без шоу, хватает и в Украине. Её не всю увидишь по телеку, она не всегда приглажена и часто без компьютера и обставленной шикарной мебели. |
Игорь,у нас была модератор -Лена Моргун,у неё есть соседка ,у которой 16 детей, 14 ,вроде бы,усыновленных....это в городе Днепропетровске....так что,так что.... * * * * * * * Ну і що це доводить? Що хороші люди є і в Америці і в Україні? А ти знаєш, що тут нема дитячих будинків? За усиновленням черги стоять. І за хворими дітьми також. А ти знаєш, що тут сліпі катаються на гірських лижах? Біля кожного свій інструктор. І це все за рахунок держави.
|
Игорь,я это знаю,я работаю с детскими домами,и знаю про очереди,знаю,дружочек,знаю....а ты не подскажешь мне,сколько Америка платит семье за усыновленного ребенка,ем более,если он инвалид?
|
А вот простой жизни, без шоу, хватает и в Украине. * Звичайно, це шоу. Але люди отримали РЕАЛЬНУ, надзвичайно необхідну їм допомогу.
|
Добре, нехай буде по-вашому. Американці - тупі, зазомбовані, жирні раби, а ви всі - високодуховні вільні люди. Стало краще?
|
*-)
|
а ты не подскажешь мне,сколько Америка платит семье за усыновленного ребенка,ем более,если он инвалид?
Не знаю. А яке це має значення? |
Игорь,я вовсе не это хотела сказать,ну почему ты в штыки воспринимаешь!Я люблю американцев,они оптимисты,каких свет не видывал,после жителей Таиланда.....но везде есть свои нюансы,не стоит об этом забывать...хорошо там,где нас *нет....
|
Сегодня 02:34 вот,вот! *-)
|
Зараз мене почніть звинувачувати, що я за американців "мазу тягну". Я правильно вжив термін?
|
Сегодня 02:34 вот,вот! *-) * * Ну і що це означає?
|
,ну почему ты в штыки воспринимаешь! * Набутий рефлекс:-( Дратує, коли хтось безапеляційно говорить про те, про що поняття немає (тебе це не стосується).
|
Игорь,да то,что бесплатный альтруизм очень быстро проходит....людям для добрых дел нужен обязательно стимул,это бытовая психология,простите за термин.....
|
....то,что говорите,сами не зная (так,я думаю, яснее??) злой вы сегодня какой то
|
Можеш пояснити, що саме ти маєш на увазі?
------------------------------------------------- Могу. Правда это надо из далека начинать. В двух словах, не по средствам живете, а в долг. |
Для початку всім українцям треба вивчити українську мову - це щодо "сделать". А забути, очевидно варто мови колишніх окупаційних режимів. Бо для того, щоб "понимать друг друга" треба розмовляти однією мовою. Логічно?_____________________И в чем логика? Вот как раз это и ведет к расколу и непониманию... (І в чому логіка? Саме це і веде до розколу і непорозумінню...)
|
О падежах потом, об алогичности поподробнее...
|
хорошая у вас Сергей борьба с клонами! офигеть просто.....
|
...поговорим о падежах...в стихах...
|
давайте во всем мире введем укр.мову(Y)
|
Згадайте - чому Вавілонську вежу не змогли добудувати?..________________________________Хорош ая сказка... Недостроили не по тому, что много языков, а потому, что НЕ ХОТЕЛИ понять...
|
давайте во всем мире введем укр.мову(Y)
Сегодня 16:41:-D (Y) |
Чому я повинен терпіти на своїй землі чужинську мову лише тому, що деяким громадянам не вистачає інтелекту вивчити державну?
Будете терпеть, другого не дано. Потому, что вы вначале язык объявите чужинской мовой, а затем сограждан - чужаками. Потому вам и не позволят то, о чем вы так мечтаете. |
Достатньо провести декацапізацію України.
Пора уже озвучить технологию "декацапизации". |
Чому я повинен терпіти на своїй землі чужинську мову лише тому, що деяким громадянам не вистачає інтелекту вивчити державну?_______________________________Это для Вас чужая, а для меня русский - родной... Тем не менее, живем в одной стране и граждане её... *Придется какие-то шаги навстречу делать... До речі, з приводу інтелекту, чому Ви вважаєте, що в Вас він вищий за інших?
|
Чому я повинен терпіти на своїй землі чужинську мову лише тому, що деяким громадянам не вистачає інтелекту вивчити державну?
============================================ Не терпи , вали отседа ... |
а тех,кто не поддается учению, под стенку и ПЛИИИ????
|
Не треба в усьому світі. Достатньо провести декацапізацію України
=========================================== Смотри , чтоб не вышла дэхохляцыя . |
Не треба в усьому світі. Достатньо провести декацапізацію України.________________________Декацапізація - слово то какое интересное... И неоскорбительное по отношению к другим вовсе... Я, видимо не в совершенстве знаю державну мову... Тому що не розумію поняття - ДЕКАЦАПІЗАЦІЯ... Може хтось пояснить мені його суть?
|
Потому вам и не позволят то, о чем вы так мечтаете.15:52 ____________________Не будьте такими категоричними! Буде так,щоб було добре жити всім людям,що населяють Україну.
А державною мовою в Україні БУДЕ УКРАЇНСЬКА МОВА! |
пусть аФФтАр даст объяснение этому слову,ему видать виднее, да и польского языка я не знаю, так бы помогла
|
чому Ви вважаєте, що в Вас він вищий за інших?
Все очень просто - у него мысли самые высококалорийные! |
А ты погугли.
Сегодня 17:04 не "тыкайте" мне клон, будьте так любезны?!?!? своим воспитанием вы тут уже блеснули,все уже все поняли, достаточно...... |
А ты погугли.______________________________А зачем? Я надеюсь, что Вы в состоянии доступно объяснить происхождение и значение данного термина... В конце-концов - я настаиваю, уж очень хочется мнение автора узнать...
|
А державною мовою в Україні БУДЕ УКРАЇНСЬКА МОВА!
Не будьте и Вы так категоричны, Надiя! Кстати с праздником Вас - с Верой, Надеждой, Любовью и Софьей! |
| Текущее время: 18:32. Часовой пояс GMT. |