Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕГА ТЯГНИБОКА !!! ПІДТРИМУЄТЕ !?? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=12085)

Амазонка 04.10.2009 17:03

Всі свідомим українцям!
Всім, хто підтримує (підтримував)"Свободу", УНП, РУХ!
Голосувати можна й потрібно ТІЛЬКИ за Ющенка.
В іншому випадку буде Люля або Янукович.

Блик 04.10.2009 20:13

Светлана ленивого базикала знову на трон ? Що вин зробыв за 5 рокив ?

Белый Клык 04.10.2009 21:07

Такі Ви КУМЕДНІ, хоч і сивочолі!
То за кого-ж все-таки: За Юлю, За Януковича, За Тягнибока чи за Арсенія чи ще за кого!?!?!?!?!?!?!?:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Невже у людей так багато різних стремлінь до щастя, що втратили розуміння і забули що є Добро, а що ЗЛО?
КРАЇНУ потрібно будувати!!!
А наші будівничі по всіх світах... -ТАК?
При якій владі? При Ющенко - Тимошенко.
І так далі...:-D

Альбатрос 04.10.2009 21:59

Назари,Орести,Любомири.....Вони наобирають...Знову на нашу голову....
Мончук,зьома, я не поняв-мого сина звати Орест-то що...ти ж не будь таким самим-давай без ФАНАТИЗМУ!!!!

Билл Гейтс 05.10.2009 14:10

КЛАССНО что я не СПРАВЖНИЙ украинец ..так как НИКОГДА за тягнисрака не проголосую...

Антивирус 05.10.2009 14:56

тягнибок(N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) В ДУРКУ ЕГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Амазонка 05.10.2009 16:38

Светлана ленивого базикала знову на трон ? Що вин зробыв за 5 рокив ?
Який трон?!?
Нуль повноважень, серьозних важелів нема...
Нє, ну правда, коли (не приведи Господи!!!) прийде Юля...
повноваження вона собі поверне.... застосує армію... ця тітка не базікає, а цілеспрямовано здобуває владу...
Щодо Януковича... ну не його це роль - країну представляти.
Вибаче прихильники ВФЯ, але є таке українське слово "мурло" - то про нього. Сором державі.
Отож, Анатолійю, краще на президентському посту спокійний, врівноважений, інтелігентний Ющенко, аніж мурло чи бабаз гранатою:-D
Ну а всі інші - точно не конкурують з цією трійкою...

Адольф Гитлер 05.10.2009 17:00

Привет, свидоми украинци!!!
Буду писать постепенно по ходу чтения.
Поддерживаю В.Дрогу. Если бы был жив В.Черновил я бы голосовал за него, ...................... не хочу объяснять по какой причине.

Бомба 05.10.2009 17:02

І що той Ющенко? Порти те що буцім то патріот чи то щиро переживає за державу? Беззубий мессія явить свій оновлений лик в 2010? А раніше було соромно? Чи то "западло"? Ото я собі згадую,та й не тільки я , як Ющенко зібрався в прошлому році розігнати Верховну Раду...І що? В слідуючому році він,звичайно, знайде відповідні важелі впливу та зможе вирішити поставлені проблеми...

Адольф Гитлер 05.10.2009 17:03

А.Краснюк - поддерживаю. Исходя их теории Тягныбока Украина для Украинцев а это гОцул который играет на трембите, носит кептарык и вышиванку, разговаривает на галыцько-канадському наречии и на чем свет стоит проклинает москалей.

Адольф Гитлер 05.10.2009 17:12

Назаре Обідзінський, дочитав до фрази про 80 відсотків українців і 20 інших, за якихє кому думати. А скажіть мені будьте так ласкаві - навіщо мені бидлуватий президент який думає за 80 відсотків а про менебуде думати хтось інший?

Бомба 05.10.2009 17:13

А що то москалі за така привередлива порода що її не можна проклинати?
Мені так здається, що для того Бог і створив москалів, щоб нормальні люди вже відразу знали хто винуватець їхніх бід та негараздів та мали змогу плюнути прицільно.
Чи то хтось може сказати, що москалі мають право ображатись на волю Божу та їхні стогони про неприйняття їхньої філософії мають право на всенародне обговорення?

Василиск 05.10.2009 17:13

(Так,тільки справжій Українець проголосує за Тягнибока)
Я категорично проти таких як Тягнибок, що тепер я не Украiнець? Нацiоналiзм це дорога в нiкуди Це доведено тисячилiтнiм досвiдом людства

Бомба 05.10.2009 17:17

Я скажу замість Назара...Якщо я так щиро впевнений що маю право претендувати на те, що живу відокремлено від соціума, в якому знаходжусь, і позиціоную себе з невеликою меншістю невідомо кого, я маю повне право піти та й тихенько повіситись і не морочити людям голову своїм нігилізмом по відношенню до того що мене не сприймає попри те що я вважаю себе самим святим та визначальним.

Адольф Гитлер 05.10.2009 17:19

Дааааааааааа, Вікторе. Навіщо тоді щось обговорювати якщо заздалегідь відомо що винен у всьому москаль?
А скажіть мені будьласка чи є у вас якісь вади і чи є за що плюнуту у вашу сторону?

Адольф Гитлер 05.10.2009 17:22

Гарна позиція, Вікторе. З великим задоволенням принесу Вам і таким як Ви шовковий шнурок, мило та ще й табурет підібю, може на Україні жити стане краще.
Скажіть будьте ласкаві, а чим ваша позиція та позиція Тягнибока відрізняється від позиції Гітлера - Німеччина для арійців? Чим ви кращі і чи не боєтесь ви нового Нюргбергського процесу?

Адольф Гитлер 05.10.2009 17:27

Вопрос Назару, автору темы: А какие критерии кроме голосования за Тягныбока у справжних украинце? Я свои написал, хотел бы выслушать ваши

Блик 05.10.2009 19:04

Вы сами сказали что Юлиия повернет власть президента а почему же ВЮ лишил себя это власти он урезал полномочия ? Я был его стороником но слабому и безвольному не место в президентах З двух зол Юлия предпочтильней Стране нужен Тягнибок но народ еще не созрел

Блик 05.10.2009 20:23

Владимир президент страны должен быть с титульной нации В России - русский в Китае - китаец и тд Гитлер ( австриец ) привел страну к катастрофе Ленин Троцкий сколько народа русского погубили (14мил) Сталин залил кровью СССР Все они не з титульной нации они губили чужой для них народ Справжний украинец это тот кто хочет чтобы Украиной правил патриот страны

Галактика 05.10.2009 20:29

проголосую за олега.хоть и не уверен в нем на все 100, но он явно положительный персонаж в этом политическом болоте.

Текущее время: 07:27. Часовой пояс GMT.