Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕГА ТЯГНИБОКА !!! ПІДТРИМУЄТЕ !?? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=12085)

Архизлодей 07.10.2009 13:25

відповіді про СЕРЦЕ України... витягла з багнюки.... ДОВЕДІТЬ.
----------------------------------------------------------------------------
Ви це від мене чули?

Архизлодей 07.10.2009 13:26

А СВОЮ територію це теж вони визначили?
----------------------------------------------------
Територія України вже давно визначена. Що ви мені все вішаєте?

Котик 07.10.2009 13:27

/Віталій Заболотний.
Якщо ви були уважним то мали зауважити, що моя реакція стосувалась вашого поста:
"...чтобы Вы и Вам подобные не лезли к нам со своими "советами" и насильной украинизацией."
Значить Вам ближче урусячення?
І як після цього вірити мені і всім іншим, що ви щирий Українець?

Адольф Гитлер 07.10.2009 13:36

Вячеслав, да нет у нас внешнего врага, никому мы нафиг не нужны. Просто некоторым дали волю и чуток власти. А вспомните революцию когда дали волю рабочим, крестьянам, матросне ........ Чем действия сегодняшних свидомых украинцев отличаются от их? Да ничем - те валили церкви и памятники, и эти валят памятники, та уничтожили элиту страны (не говорю нации) и эти ставят на посты тупых ФОБОВ, которые потом тянут своих родных к кормушке. Те на митингах орали об угрозе со стороны ну тогда хоть раельно было и эти орут что их хотят завоевать. Одна разница - большевики не мнили себя ЭЛИТОЙ, а эти же самые самые самые как в мультике про льва

Котик 07.10.2009 13:42

Владимир Гусакзнову Ви не дослівно цитуєте!
----------ось мій пост---------------------
Валерій, шановний "прєдставітєль Донєцка". Галичина це душа України! В 2004-му Галичина вже раз вирвала Україну з багнюки і як буде потрібно зробить це ще раз. І Галичина не єдина в цьому прагненні!
...
Сьогодні 11:42
-----------------------------------
І цей мій допис був реакцією на допис:
-----------
Виталий Заболотный:
Блин, показалось, народ хоть думать научился за период с 2004 года. Ан нет, опять тот же шовинистический национализм.

Как были западенцы польским быдлом и рагулями, так и остались.

Бувайте, рагули, плюйтесь ненавистьюдальше.
...
Учора 15:02
--------------
Навіщо так перекручувати факти. Коли ви пишете незалежні свої пости то в них патріотизм до України, натомість коли ваші пости стосуються опонентів то в них жовч і негативізм. Чому ?

Хуан Миг 07.10.2009 13:43

Володя , ктото нашел хорошую зацепку, разделяй и влавствуй, тут другая схема, нас стравить устроить бойню и ввести прямое президентско правление!!!

Котик 07.10.2009 13:47

А СЕРЦЕ України звичайно ж Київ!
І ніхто не говорить про вищість чи перевагу якоїсь території.
Це нонсенс, який невідомо хто поширює, швидше за все політтехнологи.
Адже це досить зручно нацькувати схід на захід і мінятись при владі почергово!

Адольф Гитлер 07.10.2009 13:51

Назаре, а на кого вішати? Останнім часом ви були тут один ярий захисник бандерівців. Ось тепер Михайло зявився буду і на нього вішати.
А про серце та багнюку дійсно не ви а Михайло сказав, нехай віддувається

Архизлодей 07.10.2009 13:57

Бандерівці не потребують захисту, тим паче мого. Я й нігтя їхнього не вартий у тому, що вони зробили для постання України як держави. Просто думаю я як українець, котрий любить свій народ, свою землю. А ставлюся я до усіх національностей з повагою. Немає у мене злоби до когось, хто не хоче зискувати з мого народу, моєї землі. Всі люди на землі рівні й заслуговують на повагу. Давайте будемо однаково шанобливими один до одного взаємно.

Котик 07.10.2009 14:00

Владимир Гусак лиш нікому не потрібна сутність не має ворогів!.
А Дуже багата Україні має ворогів і нажаль дуже сильних.
І вони знають свою справу:
-схід провокативно настроїти проти заходу і чекати ....

Ви забули як Україна час від часу падає в обморок від Гаспромівського корсета?
А історія України складна як ніякої іншої країни Європи!.
Адже різні частини Українських земель в різні періоди були захоплені різними державами, які часто густо воювали між собою.
І в підручниках з історії Німатчини, Англії, Польщі, Угорщини, Туратчини та Росії по різному описуються події, які відбувались на території України.
Україні 18, і якщо вона хоче залишитись Україною, а не знову бути пошматованою між сусідами потрібно вивчати СВОЮ історію, і примирити брата з братом українцем, яких доля в свій час розкинула....

Хуан Миг 07.10.2009 14:11

Я как разведчик бывший в гарячих точках.,приведу пример, прежают провокаторы в Донецк, устраивают побоище, а другие во Львов, вот вам и повод военного положения, ребята надо недопустить провокации, это было и в Баку и таджикистане везде, так развалили союз, у них отработанно!!!

Котик 07.10.2009 14:22

Вячеслав Хайнацкий(Y)
А як з цим боротись?
Розкажіть як профі.

Битва Холодильников 07.10.2009 17:27

Пане Назаре дайте будь-ласка відповідь, за кого будуть голосувати люди інших національностей? Чи може має значення національність? В історії України неукраїнці зробили для неї більше ніж як так звані "патріоти". А якщо ти вдягаєш вишиванку - це ще не значить, що ит патріот і тим більше Українець...

Артист 07.10.2009 17:33

Україні 18, і якщо вона хоче залишитись Україною, а не знову бути пошматованою між сусідами потрібно вивчати СВОЮ історію, і примирити брата з братом українцем, яких доля в свій час розкинула....
___

Да, но и 18 века Украину рвали и метали, да и Крым татарский был, да и не всегда украинским, а восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили и запад попеременно кто-нить делил... и надо отдать должное всё-таки тоталитарному режиму СССР за ту нынешню целостность Украины, со всеми её придатками (если бы не СССР возможно была-бы Украина разорвана на кусочки теми-же соседями...)... да и газ.., в Украине увы трубопровод, а не газоместорождение и диктовать условия не думаю что это разумно (построят в обход и вот тогда прийдётся точно причмокивать)...
Но это всё отступление... НЕОБХОДИМО СОХРАНЯТЬ ТО ЧТО ИМЕЕШЬ, ДЕЛАТЬ НОВУЮ ИСТОРИЮ И НЕ НА СТАРЫЙ ЛАД, С ТЕМИ ЛЮДЬМИ КОТОРЫЕ ЖИВУТ В УКРАИНЕ!!!

Артист 07.10.2009 17:33

___

Да, но и 18 века Украину рвали и метали, да и Крым татарский был, да и не всегда украинским, а восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили и запад попеременно кто-нить делил... и надо отдать должное всё-таки тоталитарному режиму СССР за ту нынешню целостность Украины, со всеми её придатками (если бы не СССР возможно была-бы Украина разорвана на кусочки теми-же соседями...)... да и газ.., в Украине увы трубопровод, а не газоместорождение и диктовать условия не думаю что это разумно (построят в обход и вот тогда прийдётся точно причмокивать)...
Но это всё отступление... НЕОБХОДИМО СОХРАНЯТЬ ТО ЧТО ИМЕЕШЬ, ДЕЛАТЬ НОВУЮ ИСТОРИЮ И НЕ НА СТАРЫЙ ЛАД, С ТЕМИ ЛЮДЬМИ КОТОРЫЕ ЖИВУТ В УКРАИНЕ!!!

Архизлодей 07.10.2009 18:45

Пане Назаре дайте будь-ласка відповідь, за кого будуть голосувати люди інших національностей?
----------------------------------------------------------------------
А що, є у когось можливість передбачити, взагалі - хто за кого голосуватиме, навіть без національної приналежності? Не думаю, що ваше запитання логічне й розумне...

Архизлодей 07.10.2009 18:47

восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили
----------------------------------------------------------------------------
З другої половини ХVII ст. і до 1991 року - це не "всєґда". Що є в історії 300 років?..

Артист 07.10.2009 19:03

Ну я так понимаю что со всем остальным вы согласны, и то хорошо... Я вообще не к тому вёл о вашем знании материала о пренадлежании района кому-либо на тот момент, а к тому что право на землю так или иначе могут предъявить многие, хотя-бы взять образование Киева и Киевской Руси, но и это не актуально..- важно то что необходимо сохранить наследие, данное в руки...

Архизлодей 07.10.2009 19:42

Пройдуть хами?

Бодрый Фей 07.10.2009 20:09

народ проклинает "ВЛАДУ" ан после віборов - знакоміе все лица!!!

как говаривал ещё Йосиф Висарионовичь, главное не то, как голосуют, главное, кто считает

Архизлодей 07.10.2009 20:27

тепер всі, хто не Тягнібок - хами?
------------------------------------------
Я мав наувазі не тих, хто не за Тягнибока, а кого мав наувазі Тарасенко...

Айсберг 08.10.2009 08:42

Назар, я за свою горячность извинился. Так что второй раз не надо напоминать.
Это первое. А второе. Я не говорил о русификации, так что не надо за меня "мои" мысли придумывать.
Я одинаково и понимаю и говорю и пишу и по-русски и українською мовою.
Я против того, чтобы мне указывали на каком языке заполнять документы, выражать свои мысли и смотреть телевизор.
И не более того. Ещё вопросы есть?;-)

Котик 08.10.2009 09:18

Виталий Заболотный
Я одинаково и понимаю и говорю и пишу и по-русски и українською мовою.
Я против того, чтобы мне указывали на каком языке заполнять документы, выражать свои мысли и смотреть телевизор.
И не более того. Ещё вопросы есть?"заполнять документы", "выражать свои мысли"
Давайте так: мухо окремо котлєти окремо!
..."выражать свои мысли" в сімейному крузі,в спілкуванні з друзями і тд. ніхто нікому не забороняє і не обмежує. Скільки вов знаєте на стількох і спілкуйтесь! (fr) .
Інша справа Державний документообіг. Є державна мова і він ведеться на державній мові! Це істина, яка не викликає подиву в жодній країні світу!
Хто може нахабно приходити в державні установи Польщі, Франції, Німетчини, Англії, Італії, Туркменістану в кінці кінців! ... і вимагати заповнення документів на свіїй мові, яка не є державною в цій країні?
Давайте поважати себе, поважати землю на якій живете, яка вас кормить!

Котик 08.10.2009 10:14

Юрий Егоров в якому місці я написав "неграмотно"?
Та я розумію Вас - це почерк, підтасувати, викривити факти,представити їх наруби, це суть це сутність системи, з якої ми вирвались 18-ть років тому.
Та функціонери цієї системи мабуть думають, говорять та працюють ТАК ЖЕ!...
Всім відопо що Квебе?к— франкомовна провінція на сході Канади, абсолютну більшість якої складають етнічні квебекуа і ОФІЦІЙНОЮ мовою в цій провінції є також Французька.
Спробуйте заповнити в цій провінції документ на "общєпонятном".
Схожа ситуація в інших перелічених вами країнах!
Є понятть ОФІЦІЙНА ДЕРЖАВНА МОВА.
В Україні такою є Українська
Є країни в яких таких мов більше однієї.

Айсберг 08.10.2009 10:35

Не вижу никаких препятствий, чтобы и в нашей, как вы объявили "демократичной", стране не может быть два языка. Какие проблемы?
А демагогические фразы, типа "дома вам никто не мешает говорить на родном языке" - аргументом не является, набила уже всем оскомину...
Кто мне может объяснить, почему русскоязычные в большинстве своём более толерантны в науиональном и языковом вопросе, чем т.н. "свідомие"?

Айсберг 08.10.2009 10:42

Михаил, честно говоря последнего вашего поста не понял... не потому что он по-украински написан, а смысла в нём не уловил... сначала про какую-то систему, потом общеизвестные факты о решении языкового вопроса в других странах. Кстати, Вы забыли упомянуть ещё и Казахстан, где два языка: казахский и русский.
Я, вообще, к чему... ЧТО Вы хотели им сказать? Что-то подтвердить или опровергнуть?

Котик 08.10.2009 10:50

...цей пост сотосувався поста, який слідував перед ним.
А тема про другу державну мову в Україні це нісенітниця!

Айсберг 08.10.2009 10:51

Почему?

Котик 08.10.2009 10:56

Шановний Виталий Заболотный щоб закрити мовну тему задам кілька риторичних запитань:
-Скільки в РФ національних меншин і скільки державних мов?
-Яка чисельність Російської діаспори в Україні і яка кількість на її території російськомовних шкіл російськомовних телерадіо передач, газет, російськомовної літератури
-Яка чисельність Української діаспори в Росії і яка кількість на її території україномовних шкіл *україномовних телерадіо передач, газет, *україномовної літератури
???

Котик 08.10.2009 10:58

Почему?
???????
Якщо Вам замало аргументів то створіть тему й дискутуйте !;-)

Котик 08.10.2009 11:08

Футболіст Дмитро Чигринський, після переходу в Каталонську Барселону після представлення команді почав вивчати каталонську мову, підкреслюю не іспанську а каталонську!
Це культура, це толєрантність, це вихованість в кінці кінців!

А в нас є "щирі" українці, які десятиліттями не можуть вивчити рідної мови, а навіть якщо знають її то цураються нею спілкуватися:-(

Playgirl 08.10.2009 11:36

Михайло, вкотре -БРАВО(Y)(v)

Айсберг 08.10.2009 13:20

Михаил, в России в каждой республике два языка. Республиканский и русский.
То есть, Вы чисто в пику России не хотите? Аргументы Ваши не выдерживают никакой критики, поскольку они уже пережёваны давно. Я не буду тут разворачивать дискуссию по этому поводу.
Потому что я давно уже уяснил, что с националистами бесполезно о чём-либо говорить, по одной простой, как двери, причине - они просто гнут свою линию, не взирая ни на какие аргументы и не идя на компромиссы. Поэтому мы никогда не найдём общего языка. Поэтому и Украина будет всегда раздираема, ибо вы хотите верховодить, а мы не хотим, чтобы на нас ездили.

Leya 08.10.2009 13:23

Виталий Заболотный - БРАВО.(Y)(Y)(Y)

Айсберг 08.10.2009 13:28

Кстати, про футболиста - не в тему и натянуто.
Я не считаю себя "щірим" украинцем, поскольку мне эта показуха про "щірість", "свідомість" не нравится. И ещё раз повторю - я свободно изъясняюсь на украинском и на русском, также и пишу и читаю.
Так что Ваш выпад - мимо цели.

Айсберг 08.10.2009 13:31

Кстати, забыл спросить... Там пан Тягнибок обещал для нас новый Телергоф организовать (своими ушами слышал, если чё). Вы не в курсе - где он хоть будет? Опять в Австро-Венгрии?;-)

Котик 08.10.2009 13:41

Браво, що в стіну горохом....
"культурно, правдиво, цілісно й толєрантно!"
Але прийдеться тим кого годує ця земля культурно поводитись на її території! Україну поважати та її мову теж прийдеться всім, хто тут проживає!
Хочеться Вам того чи ні та іншого шляху просто немає!
Славав Україні!
Героям слава!

Айсберг 08.10.2009 14:08

Смысла Вашей тирады не понял... Пытаетесь поставить меня в положение опавдывающегося?! Любезнейший, не нужно этих заморочек! Ну, не действуют они на меня, поверьте!
Смешной такой, решил со мной в слова поиграться. :-D
А герои Украины - это Шухевич с присными? Да Вы эсэсовец, однако! Тады ой, тады нам точно не по пути!
Вспомнились слова Ежи Леца (польский писатель такой был):
"Национализм - это не сила в жилах, это моча в голове".

Котик 08.10.2009 14:31

Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю.
Для XX ст., особливо його другої половини, це широко розповсюджене явище, зумовлене крахом світової колоніальної системи. Після розпаду СРСР у серпні 1991 р., націоналізм, як один із способів розвитку світової співдружності народів, вступив у свій черговий етап.

Котик 08.10.2009 14:32

Головною в націоналізмі є ідея державності та незалежності, самостійності. Але держава — не самоціль, а форма й засіб організації повноцінного життя народу. Народ, у свою чергу, — це не тільки корінний етнос, а й усі етнічні меншини.

Текущее время: 23:50. Часовой пояс GMT.