![]() |
Ага а Азаров взагалі з Тмутаракані . Ні, оба вони представники донецького клану .
Сегодня 22:52 ЮРКО, ТЬМУТАРАКАНЬ, БЫЛО УДЕЛЬНЫМ КНЯЖЕСТВОМ КИЕВСКОЙ РУСИ ДО 12 ВЕКА. А РАНЬШЕ ЭТО БЫЛ ГОРОД ФАНАГОРИЯ, А ЕЩЕ РАНЬШЕ ГРЕЧЕСКИЙ ГОРОД-ПОЛИС ТАМТАРАХА. ТАК, ЧТО ЕСЛИ ОН С ТЬМУТАРАКАНИ *ЗЕМЛЯК - ОДНАКО. |
Та й мать його так , хіба це важливо . що там було .Зараз головне . що він з Янеком кланом донецьким керують .
|
НУ ДА. ОНО ЛУЧШЕ БЫЛО, КАК ВИТЯ С АМЕРИКОСАМ КИРУВАВ. НО В США ЕСТЬ ШТАТ ДЖОРДЖИЯ, НО НЕТ ШТАТА УКРЭЙН.
|
А то не важливо є штат чи не має, Янек своїх хазяйвів американських *слухає і без штату
|
Чья бы мычала..
===== Да пусть помычит.Он прикольный.Правда- однообразный... |
"Янек своїх хазяйвів :-D американських *слухає і без штату *"
Чья бы мычала...:-D :-D :-D |
"однообразный...":-D
И "умный" как сибирский валенок!:-D :-D :-D |
А то не важливо є штат чи не має, Янек своїх хазяйвів американських *слухає і без штату *
Сегодня 23:15 ЮРА, ОПРЕДЕЛИТЕСЬ АМЕРИКАНСКИХ ИЛИ РОССИЙСКИХ? |
Так розмова закінчилась .Зібралася групка товаришів , які нам зовсім не товариші і вирішили перейти на персональні образи .Це у Вас бригада діє ? Як вона цікаво зветься? орда ? Ніколи б не подумав . що американка з кримським регіоналом в одну бригаду злигається , та ще й ордою її назвуть .
|
Сегодня 23:15 ЮРА, ОПРЕДЕЛИТЕСЬ АМЕРИКАНСКИХ ИЛИ РОССИЙСКИХ?
Це дуже важко , сам Янек і той *толком не розуміє юАійська вводит в Ірак то він бігом , МВФ , якщо щось скаже то все виконує тіки -так . |
Так розмова закінчилась .Зібралася групка товаришів , які нам зовсім не товариші і вирішили перейти на персональні образи .Це у Вас бригада діє ? Як вона цікаво зветься? орда ? Ніколи б не подумав . що американка з кримським регіоналом в одну бригаду злигається , та ще й ордою її назвуть .
==== О, свеженькая реприза пошла!Обновляем репертуар! |
Це дуже важко , сам Янек і той *толком не розуміє юАійська вводит в Ірак то він бігом , МВФ , якщо щось скаже то все виконує тіки -так .
Сегодня 23:39 НУ А ТО ВАЖКО. ЮРА,СМЫСЛ ГДЕ, В ДАННОМ ПОСТЕ? |
А смисл в тому . що я не можу знати про Янека того , що Він сам про себе не знає .
|
ТОГДА ЗАЧЕМ ГОВОРИТЬ? ТИПА ПОП...Ь ЗА КАМПАШКУ.
|
ДА ЮРА, ХОТЕЛ СПРОСИТЬ НАПРОТИВ КАНЕВА, ЗА ДНЕПРОМ ПОЛИГОН ОСТАЛСЯ АРТИЛЛЕРИЙСКИЙ?
|
"Янек і той *толком не розуміє юАійська:-D вводит в Ірак то він бігом ,"
"А смисл в тому . що я не можу знати про Янека того , що Він сам про себе не знає ." Кто может себе позволить *роскошь общаться с *неучем и незнайкой *Паниковским?:-D |
ДА ЮРА, ХОТЕЛ СПРОСИТЬ НАПРОТИВ КАНЕВА, ЗА ДНЕПРОМ ПОЛИГОН ОСТАЛСЯ АРТИЛЛЕРИЙСКИЙ?
Його там ніколи не було .Полігон був напроти Трахтемирова .Він там і зараз є . |
НУ ДА, СРАЗУ ВИДАТЬ ШО ТЫ МЕСТНЫЙ. ДАЛЬШЕ МОВЧУ.
|
Я до речі не місцевий , я сюди по розпреділенню в 1986 році приїхав .
|
ОНО И ВИДАТЬ.
|
Текущее время: 23:20. Часовой пояс GMT. |