![]() |
А как по украински имя нарицательное?
|
Polska, Bilorus, Ukraina, Rosja, nasza historia i losy uplotly fest. Ktory widzicie Polske?----------------------------------------------
Я думал что хозяйку темы это интересует. А не то что правильным считает пианист. |
Ну если моё хам, то твоё - селюковское быдлотко.(H) (H) (H) (H)
|
А волинську різню спровокували москальське НКВС! І це в майбутньому ще буде доведене!
.................................................. ....... Ага, диверсанти........... |
Мій дідусь поляк одружився з українкою- моєю бабусею . Я пам'ятаю, як він її беріг все життя і як трепетно до неї відносився - від нього я не чула ніколи грубих слів і до *нас, своїх внуків . Сам він переїхав з Польші в Івано-Франківську обл. Як би всі мужчини були такими витонченими джентельменами. Він завжди нам повторював - "учися дитина, хай розум не спить, *бо хто і научить - того вода не забере - вогонь не спалить.." *Шкода, знаю лише деякі слова польської мови, хочу її освоїти, але все *часу не вистачає... *Хай мені буде соромно...
Єво, я з Вами повністю згідна, наша історія і наше життя тісно переплетене у всіх нас - українців, росіян, білорусів, поляків, та й інших споріднених національностей. А бачення Польші у нас у кожного різне. Скільки людей, стільки і думок. Але ми * впевнені - добро, любов, розум, мудрість , дружба - НЕПЕРЕМОЖНІ!!!(v) (F) (F) (F) |
Кашаев і Соловйов - ви мені огидні!
Сегодня 17:50 Взаимно ,Дедю. Или может ты от нас хотел хорошие слова услышать,после той ереси, что ты здесь несешь? |
А волинську різню спровокували москальське НКВС!
Нет.Спровоцировало нацистско-бандеровское кодло! |
що тобі Соловйов сказати - ти ж не українець, не жив на Волині, начитався москальського дурману, таке враження що ти інопланетянин! Ти з іншої планети, що зоветься кацапія...
*Я родом з Волині. Моїми предками є українські і польські інтилігенти шляхетського походження. Ми з тобою спілкуємося на різних мовах, в нас різні способи мислення і різні моральні цінності, різні поняття справедливості і правди. Наші народи були є і будуть одвічними ворогами. Не порозуміємось ми з тобою, і тобі москалю подібними... |
Моїми предками є українські і польські інтилігенти шляхетського походження.
.................................... Бідні предки......... |
Бідні.. Бо один дідусь отримав кулю в нирку від енкаведиста на фронті і незабаром помер, а другому вони - енкаведисти, мушкою нагану розірвали горло за те, що він лікував усіх підряд не "стукаючи" в НКВС...:-(
|
Сергію, від того що НКВДисти знущались над Вашими дідами ненавидіти всіх росіян не варто.....
Мого прадіда по суті справи вбили , вібібравши все що в нього було, "розкуркулили", після чого він помер від інфаркту..... Але це не може мене примусити ненавидіти всіх підряд. |
що тобі Соловйов сказати - ти ж не українець, не жив на Волині, начитався москальського дурману,
Добавь ещё - польского. Это ж не русских резали, а ублюдки "украинцы" резали поляков. Вот поляки об этом помнят. Чуть "Укровелосепидистам" пизды не ввернули, за их похабный велопробег. Жалко что не пустили, я бы пустил, да и утопил бы этих младовыблядков в мазовских болотах. |
Конечно,Дедю,не порозумиемось.Потому что я наследник победителей нацизма! Людей, которые гордились этим! А ты наследник загнанных,убиженных и униженных. И сам такой же есть. Вот такие пироги,рогуль.
|
Наші народи були є і будуть одвічними ворогами. Не порозуміємось ми з тобою, і тобі москалю подібними...Сегодня 21:01
////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////// Ну і ну.... *Ви що, новий народ створили.........? |
Бандерлог обыкновенный. Фарион *говорила что Бандера дал название *целому народу. Вот он представитель этого народа.
|
Дедю,видно наверное особый народ придумал,который называется "некоторая часть западноукраинцев". Именно некоторая,поскольку среди них полным-полно абсолютно нормальных,адекватных людей.
|
Ви що, новий народ створили.........?
/// Они не сотворили, это невоможно, т.к. природу не изменишь, а память не перепишешь. Они собирают всех подонков и выдают за народ. |
Наші народи були є і будуть одвічними ворогами.
================================= Ну что тут скажешь..как вы другой народ любить научитесь, если свой ненавидите, сосед соседу завидует, если кум ремонт сделал-у вас с женой горе, если у соседа корова сдохла, у вас дома праздник-так в ненависти и живёте. |
если кум ремонт сделал-у вас с женой горе, если у соседа корова сдохла, у вас дома праздник-так в ненависти и живёте.
Дай мне Боже горя, а соседу вдвое! |
Моїми предками є українські і польські інтилігенти шляхетського походження.
__________________________________ шляхта-это пьяное быдло, вонючее и потное, совершавшее набеги, безграмотные пыхаты скоты..шляхта-дрючила всех бандерлогов, чуть ли не со свету сжила..Бандерлогам надо про геноцид говорить, а не хвалиться этими корнями..Сегодня-поляки высокомерные, наглые люди..Видели и видят толко себя..Поляки никого не любят..можете бандерлоги и не надеяться, что вы с ними в шоколаде..клали пшеки на вас с прибором |
Текущее время: 03:31. Часовой пояс GMT. |