![]() |
Для Гаятрі: в Торонто та і в Канаді в цілому вибори проходять нормально. *Ось тільки в понеділок були вибори до міських рад; обирали також мерів.
І нормально пройшли, без проблем, без фальсифікацій. В Торонто цього року була гаряча передвиборча кампанія, але фальсифікацій не було. |
І нормально пройшли, без проблем, без фальсифікацій._________________Так и в Украине только раз фальсифицировались выборы... В 2004-м оранжевой сволочью...
|
Так и в Украине только раз фальсифицировались выборы... В 2004-м оранжевой сволочью...
То Ви перепутали Сергій , фальсифікувались вибори голубимии , як вирішив суд , а не тими , про кого Ви з перепою подумали .Ви як п *єте , то пийте щось не донецьке , а то горілку вони роблять з крис , а потім такі як Ви зранку мало того що дальтонізмом якимось підарастичним "страдаєте " , так ще й лаєтеся наче Вас птроє голубих зранку зарядили . |
Так и в Украине только раз фальсифицировались выборы... В 2004-м оранжевой сволочью...
_____________________________________________ этих людей нужно к стенке-расстрелять за развал страны и самоуправство... |
То Ви перепутали Сергій , фальсифікувались вибори голубимии , як вирішив суд , а не тими , про кого Ви з перепою подумали .Ви як п *єте , то пийте щось не донецьке , а то горілку вони роблять з крис , а потім такі як Ви зранку мало того що дальтонізмом якимось підарастичним "страдаєте " , так ще й лаєтеся наче Вас птроє голубих зранку зарядили ._____________________Кто ругается, Юра? Посмотрите происхождение слова СВОЛОЧЬ - суть - МУСОР... Мусор, от которого сейчас избавляемся... А к решению вашего продажного суда аппелировать не стоит... Тупоголовые оранжоиды показали 100%-ю явку во всех регионах ЗУ... это там где больше половины населения - на заработках... (из них 70% - нелегалы, а, следовательно, вернуться в Украину на выборы - не могли)...
|
Да, еще, Юра... Так сложилось, что вчера, вернувшись после суток с работы, я полдня укладывал маму в больницу, а потоп ушел спать... Спиртного не употреблял вообще... Вы ничего сказать по этому поводу не хотите?...
|
Напередодні місцевих виборів в Україні 31 жовтня координатор Європейської народної партії в Європарламенті Елмар Брок оприлюднив заяву ЄНП, яка є союзником партії, яку очолює Юлія Тимошенко,____________________Сказала б уже правду, Леся... Опубликовано заявление партии, которой уж который год лижет задницу Тимошенко...;-)
|
а я еще не ходила голосовать...хожу, собираюсь в город, купаюсь, чешусь, пью кофей, курю, ааааааааа я пытаюсь сообразить, что мне нужно в городе, потому как голосовать неохота идти, нас уже поставили в известность-регионалы впереди планеты всей
|
Кстати, вношу рационализаторское предложение:Модераторы-переименуйте эту тему, например"ВЫБОРЫ 31 ОКТЯБРЯ, послесловие"здесь мы сможем обсудить впечатления и итоги, а то появится подобная тема..
|
Да, еще, Юра... Так сложилось, что вчера, вернувшись после суток с работы, я полдня укладывал маму в больницу, а потоп ушел спать... Спиртного не употреблял вообще... Вы ничего сказать по этому поводу не хотите?...
Сергій .Рішення суду 2004 року було признано всіми і "голубими " також .Якщо Ви його е визнаєте , то я подумав . що перепили , але тепер зрозумів . що перенервували . так що прошу вибачення . Буває .Захотілось на кому злість зігнати . |
Національні особливості-
Загадка: Український цирк. Російська безпрограшна лотерея "Вгадай переможця!" Американський реяліті-серіял "Стань зіркою!" Відповідь: вибори. |
Зрозуміла правильно-
Білявка на виборах. Заповнила бюлетень, підходить до столику й запитує: — На й що з ним тепер робити? — Вкидайте в урну. З подивом озирається: — А де тут у вас урна?! — Та ось же, онде! — А, спасибі, заразом і жуйку виплюну! |
Яка різниця між виборами у Росії і в Україні?
* * * *- У Росії вибори без вибору, там наперед всім відомі результати виборів. * * * *- А в Україні? * * * *- А в Україні вибори без результату - всі наперед знають, що ніякого результату ці вибори не дадуть. |
Якось один студент запитав учителя-поліглота: * * * *- Скажіть: а Партія Регіонів - вони праві чи ліві? * * * *- Ні, вони і не праві, і не ліві, - вони як валянки. Шеф Янукович як хоче їх, так і взуває. |
Новини Виборчкому: "Якщо в бюлетенях на виборах замінити рядок "Проти всіх" на "Щоб ви всі здохли, сволото!", то за нього проголосує 99% населення".
|
Що спільного між виборами і грою в наперсток?
— організатори виглядають як порядні люди; — обіцяють, що все буде чесно; — обіцяють легкий виграш; — правила дуже прості; — участь займає мало часу; — устаткування дуже просте; — ті, хто не беруть участі, дивляться на учасників як на ідіотів; — держава стоїть осторонь і робить вигляд, що не має нічого спільного з організаторами; — ми не знаємо тих, хто реально стоїть за організаторами; — хапати за руку нечесного організатора небезпечно для здоров'я; — врешті всі розуміють, що їх обдурили, але не знають як; — програвши один раз, наступного разу ми йдемо грати знову. |
а я ужо проголосовала....какая я гражданка....без чемодана и собачки....Что же желаю своим кандидатам победы!!!!! посмотрим
|
Гая,за кого,если не секрет?
Я *тоже выполнила свой гражданский долг)за "Сильную Украину" |
я за партию "СОЮЗ"-не знаю, у вас есть такая??? мне они нравятся, тем более идут в противовес к регионалам!!!а мой муж за "Русское единство"...родители не знаю, а сына, в списках не было..козлы
|
А у меня,как оказалось,какой то Попов Виктор Викторович прописан...я там такой ор подняла,они руками разводят-мол,а мы причём?Вот и пошли фальсификации
|
| Текущее время: 04:47. Часовой пояс GMT. |