![]() |
Микола, вона(гаятри) певно має недоторканість.
|
Зад інтересний, кругленький такий, на кабак похожий, а про перед пока трудно сказати.
|
певно має недоторканість.
________________________________________________ хочешь потрогать???? обрыбишься, имею то, что имею, и я считаю себя лучше всех:-P :-P :-P |
завищена самооцінка, є такий діагноз
|
Може і вважаєш шановна гаятри, але чи усі так вважають??? А фото своє непоставила тому що спереді страшно дивитись. Можуть перепудитись....:-D :-D :-D (Y)
|
Для Т. Гавриш! ЇЇ просто бояться доторкнутись.
|
:-D :-D :-D
|
А фото своє непоставила *тому що спереді страшно дивитись.......................ОНА БЕРЕЖЕТ ТВОЮ РУКУ :-D :-D :-D
|
Миколко, ця фотка ліва-мультяшка. Я думаю,що за цією авою сидить" мужичок с ноготок".
|
завищена самооцінка, є такий діагноз .....................БАНДЕРОФИЛИЯ ВОТ ЭТО ТОЧНО ДИАГНОЗ ;-) :-D :-D
|
товарищи, живущие на западе этой страны, запомните, лично мне и подавляющему большинству жителей Крыма-всё равно вы, ваше мнение, ваши проблемы, мы прекрасно живем без вас, я не обязана вести диалог с людьми, которые меня недостойны, я выше вас напорядок..отчитываться перед вами, грех, в Библии написано, не следует метать бисер перед свиньями, прекрасный афоризм
|
ОНА БЕРЕЖЕТ ТВОЮ РУКУ
_____________________________________________(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (v) (v) (v) (v) (v) :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
гуляєв,то не тобі писалася смс-ка...
|
Бандерофілія...так філія...філія
|
НО ТЫ ТАНЮША С ДИАГНОЗОМ СОГЛАСНА ? ;-) :-D :-D
|
Нажаль немою руку , а боЇться за своє здоровя.
|
Бандерофілія...так філія...філія
_________________________________________________ Почти...БАНДЕРОФОБИЯ |
Бандерофілія...так філія...філія..........ЭТА БОЛЕЗНЬ РЕДКАЯ ЗАТРАГИВАЮЩАЯ ТОЛЬКО ПАРУ ОБЛАСТЕЙ ПУПА ЗЕМЛИ . КЛИНИКА ЕЕ ЕЩЕ НЕ ДО КОНЦА ИЗУЧЕНА ТАК ШО МОЖЕТ ВЫ И ПРАВЫ С ТЕРМИНОМ ;-)
|
З філією Бандери... то що це є? ні,не згодна. бо не знаю,що Ви пане Ігоре мали на увазі.
|
Нажаль немою руку , а боЇться за своє здоровя...........ТЫ ЗАРАЗЕН ?
|
Текущее время: 13:11. Часовой пояс GMT. |