![]() |
."......................С УКРАИНЦАМИ СВЯЗЫВАТЬСЯ НЕ СТОИТ ? " *А вот дудкы, какраз з украинцямы и есть бажаючи *пасатрудничать в отличии от россиян.
|
"УКРАИНЦИ ЭТО ТЕ КОТОРЫЕ НЕ РУССКИЕ ? ШО ЗА БРЕД" * Русские, белорусы и украинцы – три абсолютно разных этноса. Разные генетически, психологически, исторически.
|
А вот дудкы, какраз з украинцямы и есть бажаючи *пасатрудничать ............А ДА ЕСТЬ ТАКОЕ ДЕЛО . СЕКС ТУРИЗМ . ВЫ ТОЛЬКО РУССКИМИ НЕ НАЗЫВАЙТЕСЬ . НЕ ПОЗОРТЕ НАС
|
Оксана(F) , варто також згадати, що комунізм Європа давно до фашизму прирівняла.
І навіть до прийняття офіційних документів, світ добре знав про звірства комуністів, і ніхто не сумнівався в тому, що з нацистами вони - 2 чоботи пара |
Русские, белорусы и украинцы – три абсолютно разных этноса. Разные генетически, психологически, исторически.__________НЕ! БРЕД ВОТ ЭТО....
|
"СЕКС ТУРИЗМ . ВЫ ТОЛЬКО РУССКИМИ НЕ НАЗЫВАЙТЕСЬ . НЕ ПОЗОРТЕ НАС " * Вас опозоришь, вы *там на столетия в перёд *апазорились, да и девчушкы * тамошние *ударающие по продажному сьексу *отнюдь не с Коломыи, а чуть с другых концив *Украины.
|
УКРАИНЦИ ЭТО ТЕ КОТОРЫЕ НЕ РУССКИЕ ? ШО ЗА БРЕД . ВЫ СЕБЕ ЗА 19 ЛЕТ НЕ СМОГЛИ ЭТОГО ДОКАЗАТЬ А УЖ КОМУ ТО ? * * * * * * * * * * * * * * * . ........................................ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Це ти про себе точно. Ти ніколи себе невважав українцем, ти росіянин. Так що гуляй Вася в російському *полі. Україна недоказує Росії нічого. А навпаки Росія намагається нам доказати свою брехню. Та слава Богу, українці знають добре про брехню російської та міліцейської влади. Живіть і дальше у своєму дурдомі, нам неподорозі.
|
Русские – это народ, который сформировался на основе угро-финских и тюркских народов.
|
НЕ ПОЗОРТЕ НАС * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *.......................................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Я таку тему відкрила про те, що туризм без росіян набирає популярності. Добре що ми українці, і паспорт в нас український-а то б приписали і нас до тих ненормальних. Який позор!!! Всюди відмічаєтесь як нелюди.
|
Який позор!!! Всюди відмічаєтесь як нелюди.
Сегодня 20:18 А поконкретней можно? Кто именно и где отмечатется как нелюди??? |
Русские – это народ, который сформировался на основе угро-финских и тюркских народов.
------------- русские - народ?..... это те, самоназванные?.... Гуляев, ты на переписи как самоназвался? |
Среди коммунистов были и яворивские , ельцины , горбачевы и прочие иуды... В.И. Ленин таких "коммунистов" еще в 1918 г обозвал " коммунистической сволочью"...
|
А шо из себя *представлял Ленин? *шо он за чувак? чем занимався и где? * до того как его немцы всунули в почтовый поезд и опечаталы?.
|
Заспокійся. Я прошу... ні, вимагаю, щоби ти перестав поливати галчан, зокрема, спростував інформацію про крики "хайль гітлер" на концертах "Кому вниз" у Львові. Я був на концертах цього гурту і заявляю, що це брехня.
____________________________________ Не знаю, не був. А то копіпост з нету. Вибачатись за автора? Можеш не вибачатися. Скажи чи ти згоден з тим, що накопіював. І з якою метою ти це накопіював? ======А що, тепер нова мода - виставляти особисту переписку на форумі? |
Ленин создал такое Государство , что вы уже 20 лет грабите , разрушаете и еще лел на 20 хватит ...
|
Не знаю, не був. А то копіпост з нету. Вибачатись за автора?
Пост сюди вставляв не автор, а ти. Вибачайся сам! (Y) Отак буде справедливо! |
Ага, вибачаюсь, що не провів розслідування, не запросив архівних копій відеозаписів групи, не продивився їх всі, не розпитав очевидців всіх концертних програм групи, одним словом - вибачаюсь, що не витратив кілька років свого життя, щоб мати право копі-пост з нету розиімтити на форумі.
Досить вже тої дурні. Ото власне. Досить вже тої твоєї дурні про львів"ян. Я зараз напишу, що в Очакові на концертах Сердючки кричать "Хай Гітлер", а як ти обуришся, то пошлю тебе подалі і пораджу відчепитися зі своєю дурнею. Як тобі такий розклад? Мав розум викладати, май мужність відповідати за те, що викладаєш. |
"Ленин создал такое Государство , что вы уже 20 лет грабите , разрушаете и еще лел на 20 хватит" * Да шо вы говорите, *а до *этого "создателя" на * этом *месте * где он "тварив" была *пустыня?
|
русские - народ?..... это те, самоназванные?.... Гуляев, ты на переписи как самоназвался?
Елена Константиновна, ну и самоназвался! :-D И что такого... как хотел -так и назвался, звучит вполне прилично...(H) на то и народ.... Можете тоже самоназватся ... нам не жалко...*-) |
Ребята, я просто ржу с этих укронациков.(H) (H) (H) (H) Они думают, что угро -финами можно оскорбить! (Константиновне шлю смайлик с пальчикок у виска) Да Украние до Финляндии як до Луны пишки...:-D НАЦИКИ: я понимаю, что вас клинит на галичанских родословных, НО ДО ВАШИХ БОШЕК НИКАК НЕ ДОЙДЕТ, ЧТО РУССКИМ АБСОЛЮТНО ПО ФИГ, ЧТО У НИХ НЕТ ГАЛИЧАНСКИХ ГЕНОВ. Зато валом *угро -финов, татар, грузин, французов и даже один арап знаменитый был. А похвастайтесь вы таким арапом!(Y) (v) |
Текущее время: 09:50. Часовой пояс GMT. |