![]() |
співпрацювали з руськими фашистами . потім прийшли німецькі - співпрацювали з ними . потім знову прийшли руські .А що бцуло робити не вимирати ж усьому народу .Зараз наприклад донецькі прийшли -співпрацююють і зними . Не війну ж устраювати .
------------------------------------------------------------------------------- Рабское мышление. |
Та ні, не скучно... Просто може ти не знаєш, що саме тризуб був на кашкетах вояк УПА.
Сегодня 16:20 ____________________________ Кровь младенцев у них была на кашкетах, и на руках по локоть. |
Кровь младенцев у них была на кашкетах, и на руках по локоть.
У руських фашистів точно була , встановлено . |
Рабское мышление.
Можливо .Але як би було по другому то вирізали б усіх .Он руські фашисти голодом намагалися всіх знищити . |
Кровь младенцев у них была на кашкетах, и на руках по локоть.
Не вступаю в пусте обговорення по сказаному, але ще раз попереджаю: тризуб там точно був! І своєю теперішньою фоткою, ти непрямо підтверджуєш свою як мінімум лояльність до них!;-) |
Взагалі то кров невинних жителів там була на кашкетах в усіх .Так що когось відбіляти не має потреби .Ну хіба що по рангах поставити .першвсть я думаю у руських фашистів , всі решти УПА , німецькі фашисти і поляки разом наробили злочинів мабуть скільки як і руські .
|
Не вступаю в пусте обговорення по сказаному, але ще раз попереджаю: тризуб там точно був! І своєю теперішньою фоткою, ти непрямо підтверджуєш свою як мінімум лояльність до них!;-)
Сегодня 16:45 ____________________________ До тих, у кого руки в крові невинній не були - так, я про це давно казав. А що тебе так дивує? Я ж не сталініст |
Я про те, що якщо для мене Гітлер - злочинець, то під свастикою я фотографуватись не буду!
|
Ну а якщо для мене Україна - це не УПА, і тим більше не Бандера....... *У тебе що - кризис жанру?
|
До речі, порівнювати герб України з фашистською свастикою негарно, а може і злочинно.
|
Я про те , що за цю країну УПА якраз і воювало...
|
Це тобі так здається. Вони воювали трохи за інше
|
За галичину *это опг воевало .
|
Розкажи за що?
Може за продовження своїх "недоторканих" депутатських повноважень, як твої нинішні герої?;-) |
Я про своїх героїв тобі сам розказував? Чи тобі вони наснились в страшному сні.....
|
Пориємось по темах, щоб показати твоє захоплення теперішньою партією влади?;-) *Чи ти уже все встиг потерти?:-O
|
Ну-ну.......... что-то с памятью твоей стало, всё что было не со мной *- помнишь.............
|
Ага ... напиши ще , що ти зараз перебуваєш в опозиції до ПР;-) :-D :-D :-D
|
Ну так ти там щось намагався мені довести за допомогою фактів про мою закоханість до влади - ти не зіскакуй з теми.
|
Фраерок фартовый фраернулся, с понтом под зонтом, похилял на малину опущенный, точняк.
|
Текущее время: 17:00. Часовой пояс GMT. |