![]() |
А ЗУ була. *Ви і цього історичного факту не знаєте.(N)
|
А ЗУ була. *Ви і цього історичного факту не знаєте......ПОКАЖИ КАРТУ ;-)
|
Ви про це чому забуваєте? *Чому мовчите, що вони були найкращими друзями з 39-го по 41-й?
================================ Потому что Англия и Франция отказались с нами дружить.. Оставалось дружить с тем, кому наша дружба была нужна... Сьогодні 09:38 Ну бачите, як ви знов легко оправдовуєте своїх!(H) А з ким же ж мали дружити укр. націоналісти? *Не з поляками ж, і не з СССР, бо і одні і другі не лише з ними не дружили, але й одні в тюрми садили, а другі вбивали |
А з ким же ж мали дружити укр. націоналісти? *Не з поляками ж, і не з СССР, бо і одні і другі не лише з ними не дружили, але й одні в тюрми садили, а другі вбивали.......................КОНЕЧНО ЖЕ С ФРИЦАМИ . ОНИ Ж ПРИНЕСЛИ СВОБОДУ . СВОДУ УБИВАТЬ НАСИЛОВАТЬ И ИЗДЕВАТЬСЯ НАД ПРОСТЫМ НАРОДОМ . ( ТЕМИ ЖЕ УКРАИНЦАМИ )
|
Добренько, мені вже спати пора - 2-га год. ночі.
А ви, Фєдя, про Іркутські архіви все-таки постарайтеся знайти для мене інформацію. З українських я вже дістала все, і хочеться ще дізнатися, як і коли померла моя тітка. |
Ладно, Леся, устал я с вами спорить....Пойду какую-нить киношку посмотрю....
|
хочеться ще дізнатися, як і коли померла моя тітка..............КАКАЯ У НЕЕ БЫЛА СТАТЬЯ И КОГДА ЕЕ ПОСАДИЛИ ?
|
Паньковецький! что ты имеешь против татар? тем более крымских? Не думаешь что придется теперь ответить за свои слова!? Слишком много ты на себя берешь! *Сам то разьве не еврей!? Я с такой фамилией в Израиле многих знаю!!! Так что подожди чуть чуть! Ай Пи твой скоро будет !(N)
|
Подивіться на себе. *Подумайте, чому моя тітка померла в концтаборі в вашій області? *Вона туди сама добровільно не поїхала. *Допитували її і судили в основному люди з рос. прізвищами.______________________И, конечно, Вы можете подтвердить, что фамилии были русскими...
|
Леся, да мы давно уже поняли что ты за свою ТИТКУ мстишь...
Сьогодні 08:46 ні, не мщуся, просто ненавиджу, коли всяка мерзота її брудом поливає_________________________Абалдеть!!! Леся, что-то ни в одной теме я не видел, чтобы кто-то, кроме Вас, говорил о Вашей тетке.... Где ЛОГИКА? |
УПА - это оружие немцев.. Ими продуманное и ими созданное... Думать о том, что УПА самоорганизовалась на оккупированной территории, да еще и при такой жесткой власти, да на пустом месте, да без оружия, боеприпасов, медикаментов.. не стоит - это не так.. Без участия немцев такие бы дела у вас не пролезли... Значит задача УПА не защита населения от произвола коммунистов, а борьба с этими коммунистами, как врагами немцев.. Вот она первейшая задача УПА... Именно служить интересам немцев, а потом уж.. на десятом месте, защита своих хат от посегательств кого бы то ни было..____________(Y) (Y) (Y)
|
Ще раз кажу: наш народ краще знає, хто їх захищав, хто їх вбивав, хто над ними знущався.___________________Ваш КАНАДСКИЙ народ? Народ Украины, реально знает об убийцах и насильниках из схронов...
|
В нас в УПА та в ОУН були всі. *Розумієте ви це, чи ні? *УПА *була народною армією. *Майже з кожної хати хтось був в УПА.________А попробовал бы не быть... СБ (оуновское гестапо) - целыми семьями вырезало за отказ "служить" в этой банде...
|
Так для нее только в Канаде народ существует(H)
|
Лесь, извините за невнимательность.... С Днем Рождения Вас !...(F) .. Здоровья, удачи и денег побольше !.... __________________________Присоединяюсь. Счастья, удачи, долгих лет жизни...(^)
|
а цим ви просто признаєте, що була боротьба між німцями та УПА. *Більше коментарів в мене нема.__________________Нет комментариев? Чудесно... Какая борьба, Леся? Хозяин, обнаглевшего терьера, осмелившегося рычать, щелкнул того по носу... Терьер взвизгнул и виновато улегся на коврик...:-D :-D :-D
|
Татарва сама по понятіям живе і давай їм факти .А Ви самі факти привели , що на Нюрберзькому процесі УПА засудили ? Ні .А самому йому факти давай .Обнагдів як татаорин .Тай розмовляє на ти *як татарин .Правда я чув , що це в них чобіт лежить їхнії предків татарських мурз вони його понюхають і можна в бій і на ти з людьми розмовляти .А як не допомагає , то всовують взагалі голову в чобіт і дихають татарським повітрям , тоді у них мозг татарський працювати розпочинає .Сегодня 09:29
______________________________________ Паньковецкий, для начала предупреждение. *А вообще, услышу ещё раз от Вас какие-либо унижения в сторону ЛЮБОЙ национальности, не обижайтесь. |
Паньковецкий, для начала предупреждение. *А вообще, услышу ещё раз от Вас какие-либо унижения в сторону ЛЮБОЙ национальности, не обижайтесь.
дОБРЕ .вИБАЧТЕ .я ПРАВДА МАВ НА УВАЗЫ ТАТАРО - МОНГОЛЫВ , АЛЕ ЛАДНО .а ЦЕ ВСІХ ТАК БУДУТЬ ТЕПЕР ЗА РІЗКІ ВИСЛОВЛЮВАННЯ .(Y) яКЩО ВСІХ , ТО Я ЗА І БІЛЬШ ТОЧНО НЕ БУДУ НІКОГО ОБРАЖАТИ . ПОКИ МЕНЕ НЕ ОБРАЗЯТЬ . |
ЮРЕЦ ТАК ТЫ ФАКТИКИ ПРИВЕДЕШЬ ИЛИ БУДЕШЬ ПРОДОЛЖАТЬ БАЛАБОЛИТЬ ? ;-) :-D
лАДНО ПОООБІЦЯВ кОЛОМИЙЧЕНКО НЕ ХАМИТИ вАМ .тОМУ Й НЕ БУДУ З вАМИ РОЗМОВЛЯТИ . ДО ТИХ ПІР ПОКИ вИ БУДЕТЕ РОЗМОВЛЯТИ НА ТИ , тому . що знаю , що справжні росіяни розмовляюить на Ви , а нащадки татаро-монгольских мурз на Ти . |
ЛЭСЯ ( БРЭХНЯ ) *А ТЕБЕ НАПОМНИТЬ ИЗ КОГО СОСТОЯЛО ВАШЕ БЫДЛО УПА ? ;-) *
Пан Коломийченко а бидлом можна всіх називать . чи тільки деяких . |
Текущее время: 08:26. Часовой пояс GMT. |