Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Воины УПА - Украинская повстанческая армия. Кто они? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13692)

Ария 29.08.2010 10:41

[ web-джерело: www.geocities.com/ua_ukraine/ukrayinarus100.html ]
Німецька листівка проти Бандери
й українських націоналістів (Червень 1943 р.)
УКРАЇНЦІ В ЛІСАХ!
Тут говорить Німецький Райх в імені Європи та її великої і старої культури! (...). Недавно серед ночі розкинули червоні волоцюги відозву шефа штабу совєтської армії маршала Василевського, де в імені масового вбивці з Вінниці і Катині, червоного товариша Сталіна, урочисто признано українського вожаку бандитів Бандеру старшим большевиком совєтської України, якщо він далі із своїми бандитами з лісів та багон боротиметься проти Європи. Бажаємо Бандері та його компанії в лісах і багнах Волині тільки щастя! У відповідному часі він і його саботажники будуть в днях перемоги Європи покарані, спільно з комуністичними бандитами. Великий Німецький Райх і спільно з ним Європа, яка воює, така горда на свою прадавню культуру, не дозволять себе довший час непокоїти кільком негідникам. Маршал червоних Василевський у своїй відозві висловився ясно й виразно, що має бути навіть для найдурніших із вас зрозуміло, що Азія виступила до бою, щоб знищити Європу. Це значить: степ, некультурність, варварство середньої Азії виступили до бою, щоб знищити квітучі сади, церкви, собори та тисячолітні пам'ятники старої культури Європи. (...) Величезна війна Великого Доброго і Святого проти варварства і чортівства большевизму та союзних із ним жидівських народів у цілому світі вимагає жертв. Ба, навіть дуже великих жертв! ...У добі, такій великій щодо завдань і жертв, політика Бандери і його компанії - це явне божевілля. (...) Тому вертайся з лісу і болота! Твої дотеперішні вчинки будуть тобі прощені, якщо ти з доданою нижче перепусткою і з твоєю зброєю зголосишся в німецькій поліційній установі.
Фон дем Бах
СС-Обергруппенфірер і Генерал Поліції

Ария 29.08.2010 10:42

[ web-джерело: www.geocities.com/ua_ukraine/ukrayinarus100.html ]
Німецька листівка проти ОУН
і партизанів-націоналістів (Червень 1943 p.)
Слухай, український народе! Москва дає накази ОУН! З тайних наказів і вказівок, що попали нам в руки, видно, що кремлівські жиди стоять у зв'язку з ОУН, яка нібито воює проти большевизму. В проводі ОУН сидять агенти Москви, що отримують і виконують накази кровожадного Сталіна й його жидівських опричників. В їх тайних наказах, що скоро будуть опубліковані, ОУН означується як національне замаскована большевицька боєва частина. Вона має завдання підбурювати український народ проти німецького правління й творити хаос в запіллі. ОУН є знаряддям жидівського большевизму. Нам є відомі також сховища і централі тих ворохобних елементів ОУН. Ми знаємо провідників тих банд, вони на утриманні Москви. Український народе! Чи хочеш, щоб Тебе згубили ці большевики і національне замасковані заговірники? Чи хочеш ти бути гарматним м'ясом Твого власного ворога? Чи хочеш Ти спричинити знищення Твого народу на Волині? Жидо-большевизм, що бачить свій кінець, пробує ще раз відсунути свою загибель Твоєю великою поміччю і Твоєю кров'ю. Чи Ти хочеш бути заплечником? Чи хочеш, щоб Твої жінки, діти, Твоя молодь і старці стали жертвою озвірілих людей? Згадай страждання і муки, які Твій народ мусів терпіти понад 20 літ. Згадай помордованих батьків і синів! Пригадай міліони громадян і громадянок, вивезених в сибірські степи! Згадай зганьблених і помордованих священиків! Згадай знищені церковні маєтки і культурні цінності! Відречись від своїх ворогів! ОУН не може ніколи заступити національні інтереси українського народу. ОУН і большевизм - це одно, тому мусять вони бути знищенії.
Німецьке управління.

Арго 29.08.2010 10:43

Пан Шингур вiдробляе днi , проведннi на гаупвахтi....

Ария 29.08.2010 10:44

ОУН виникла шляхом об'єднання Української Військової Організації (УВО) та декількох студентських націоналістичних спілок - Групи Української Національної Молоді, Ліги Українських Націоналістів, Союзу Української Націоналістичної Молоді. Після вбивства Є.Коновальця у 1938 р. в ОУН відбувся розкол, і з того часу ОУН ((б) - бандерівці)(вживалося також (р) - революційна та СД - самостійники-державники) і ОУН ((м) - мельниківці) діють як окремі політичні сили, що переслідують спільну політичну мету. Окрім того, у повоєнний час у середовищі ОУН(б) стався конфлікт між групою представників ОУН(б) з України (М.Лебедь та ін.) та закордонною організацією С.Бандери. У результаті 1956 р. в еміграції з'являється ще одна ОУН ((з) - закордонна), вони ж "меншовики", або "двійкарі"(за іменем лідерів-засновників З.Матли та Л.Ребета).

Ария 29.08.2010 10:46

Організаційна структура ОУН на всіх українських землях у 1942-1943 рр. виглядала так:
ЗАХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ЗУЗ) область Львів-місто область Львів – округи: Львів-південь, Золочів, Сокаль, Рава-Руська область Тернопіль - округи: Бережани, Тернопіль, Чортків область Станіславів (Івано-Франківськ) – округи: Коломия, Станіславів, Калуш, Чернівці область Дрогобич (Львівська) – округи: Стрий, Дрогобич, Самбір область Перемишль – округи: Перемишль, Сянік ПІВНІЧНО-ЗАХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПЗУЗ) область Волинська – округи: Луцьке, Горохів, Ковель, Холм, Берестя область Рівне – округи: Сарни, Рівне, Кременець, Житомир ПІВНІЧНО- чи ОСЕРЕДНЬО-СХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПСУЗ/ОСУЗ) області – Київ, Каменець-Подільський, Вінниця, Ченігів, Полтава, Суми, Харків ПІВДЕННО-СХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПівдСУЗ) області – Дніпропетровське, Кіровоград, Сталіно (Донецьк), Ворошиловоград (Луганськ), Запоріжжя, Херсон, Миколаєв, Крим, Одеса

Луций 29.08.2010 10:49

он имеет надежду,что этот бред кто-то будет читать

Ария 29.08.2010 10:54

lib.oun-upa.org.ua/kyryczuk/

Ария 29.08.2010 10:55

Закрий піддувало.

Азазелло 29.08.2010 10:55

ПАВЛО, ЦЕ ПРО ВАШИХ ЧИТАЙ http://www.from-ua.com/voice/60b1103f021bc.html

Laary 29.08.2010 10:55

Много букафф.

Азазелло 29.08.2010 10:56

КОГДА-НИБУДЬ, ХЛОПСКИЕ ПРИВЫЫЧКИ ХАМИТЬ БРОСИШЬ, А ПАВЛИК?

Ария 29.08.2010 10:58

Погорелов. це для таких як ти такі посилання.

Decadence 29.08.2010 11:00

Павел,просьба без оскорблений,т.б. женщин....

Eva 29.08.2010 11:00

"КОГДА-НИБУДЬ, ХЛОПСКИЕ ПРИВЫЫЧКИ ХАМИТЬ БРОСИШЬ, А ПАВЛИК?"
Так не будет *же С ХАМА ПАНА!:-D :-D :-D

Луций 29.08.2010 11:02

чмошник, еще один выпад в мой адрес и ты услышешь мой мат, поседеешь мрась сразу

Азазелло 29.08.2010 11:02

ДУМАЮ, НЕ МНЕ. ПРОСТО ОЧЕРЕДНОЙ РАЗ ПОКАЗЫВАЕШЬ СВОЮ ЗАБЫЧЕННОСТЬ, НУ ДА ДЕЛО ТВОЕ.

Агент 29.08.2010 11:03

Какая прелесть!!!! Павло сегодня тока цитирует!!! Чё есчо не наливали??? А уже пора бы!!! День шахтёра и День города Донецка!!! Донецк лучший

Азазелло 29.08.2010 11:06

ШАС ВИН ВДАВИТЬСЯ.

Decadence 29.08.2010 11:07

Андрей,ну в чём дело!Потом кричите какой Паша хам!!!Вы же сами провоцируете хамство подобными постами.....

Азазелло 29.08.2010 11:07

ДАМЫ НЕ УПОДБЛЯЙТЕСЬ ДАННОМУ, ТИПУ. БУДЬТЕ МИЛЕЕ И УМНЕЕ.

Азазелло 29.08.2010 11:08

ЗА ЗАМЕЧАНИЕ СПАСИБО. СДЕЛАЮ ВЫВОДЫ (ПО МЕРЕ ВОЗМОЖНОСТИ).

Krasavcheg 29.08.2010 11:10

не обижайте младшего брата Павлушу!!!!!! *Уж насколько хватает у него терпения,даже в Ч.С. долго не держат....Он своими изречениями наводит тень на всех любителей Бандеры......

Decadence 29.08.2010 11:11

Спасибо за понимание,Андрей!(C) (v)

Krasavcheg 29.08.2010 11:14

Назва групм"Наша Україна", особисто я російську мову прекрасно знаю і коли беру участь в російських групах, спілкуюсь виключно на ній, а тут я просто насолоджуюсь від того, що Ви розумієте мою українську мову -(tr) ---------------------а вы ничего не путаете,по моему название группы на русском языке написано.....кроме аватарки....

Ария 29.08.2010 11:16

Кіселєв. якби я мав такого старшого барата - я б повісився. Не може у мене бути тобі подібних братів. У мене є брат - він не твого роду.

Decadence 29.08.2010 11:21

Константин,тут общаются на 2 языках-украинском и русском,кому на каком удобней.....

Mafia 29.08.2010 11:22

К. Кисилев - бачите, як прекрасно Ви розумієте українську мову...(v)

Krasavcheg 29.08.2010 11:24

У мене є брат - він не твого роду.----------------------прости Павло я забыл что твой брат в Израиле живет,что то его давно не видать...:-D

Mafia 29.08.2010 11:24

К.Киселев - вибачте...прізвище Ваше трохи змінила...

Krasavcheg 29.08.2010 11:26

К. Кисилев - бачите, як прекрасно Ви розумієте українську мову...-------------------------------------не все слова понятны,и думаю не мне одному......Но вы Люба тут же не забыли намекнуть на мою непонятливость;-) но я же не сказал что у вас зрение плохое на название темы(v)

Ария 29.08.2010 11:26

Так-так, Кисельов. твоєю головою тільки горіхи колоти.

Луций 29.08.2010 11:28

а на твоей кабаки носить и не только в хелоуин

Enigma-Girl 29.08.2010 11:29

Вы же сами провоцируете хамство подобными постами.....Я вполне согласна с постом Анны, не надо провоцировать человека. Складывается впечатления, что все ждут,когда можно наброситься.

Krasavcheg 29.08.2010 11:29

а твоя голова на твоей фото рядом лежит:-D

Кребс 29.08.2010 11:29

Так-так, Кисельов. твоєю головою тільки горіхи колоти.
Сегодня 14:26

Ария 29.08.2010 11:31

Прєдупрєждєніє за українське прислів'я ?! (md)

Ария 29.08.2010 11:33

Ішли ми до бою темними лісами, Ішли за Вкраїну, рідний край, Українське військо Степана Бандери За люд, за Вкраїнський звичай. Нас били, стріляли, вели, катували, Червоні кати — москалі, Ми стерегли державу від клятої навали І гнали з Української землі. Була Україна в сльозах, у руїнах, Тужила за синами вона, Але ще не вмерла, не впала на коліна Прекрасна наша ріднa сторона. В далекім Сибіру вмирали герої, Віддати життя їм довелось. На нашому стягу священні кольори — Це колір неба і розлив колось. Ішли ми до бою темними лісами, Ішли за Вкраїну, рідний край, Українське військо Степана Бандери За люд, за Вкраїнський звичай. Нас били, стріляли, вели, катували, Червоні кати — москалі, Ми стерегли державу від клятої навали І гнали з Української землі. Була Україна в сльозах, у руїнах, Тужила за синами вона, Але ще не вмерла, не впала на коліна Прекрасна наша ріднa сторона. В далекім Сибіру вмирали герої, Віддати життя їм довелось. На стягу священні кольориІшли ми до бою темними лісами, Ішли за Вкраїну, рідний край, Українське військо Степана Бандери За люд, за Вкраїнський звичай. Нас били, стріляли, вели, катували, Червоні кати — москалі, Ми стерегли державу від клятої навали І гнали з Української землі. Була Україна в сльозах, у руїнах, Тужила за синами вона, Але ще не вмерла, не впала на коліна Прекрасна наша ріднa сторона. В далекім Сибіру вмирали герої, Віддати життя їм довелось. На нашому стягу священні кольори — Це колір неба і розлив колось. — Це колір неба і розлив колось.

Луций 29.08.2010 11:33

Люда и Аня я с вами не согласна, это падло провоцирует всех умышленно, мне в личку пишет, в модераторской я пост его скинула,полюбуйтесь,а тогда и делайте такие утверждения!!! безпокоит его сильно моя половая жизнь с мужем , само вже видать неспроможне и надеется,что у всех все так плохо. Шингур, у меня все в поряде с этим,не волнуйся,чего и тебе искренне желаю

Кребс 29.08.2010 11:34

Павло, тут дуже багато людей, знайомих з твоєю творчістю, і не треба з себе вимальовувати ображеного. Не хами людям, і не почуєш про себе поганого........ *І за лозунги що призивають до вбивства як ти вважаєш "зрадників України" - не напрошуйся на неприємності. Можеш погано скінчити, зараз СБУ такими моментами займається.......... *Чи ти думаєш, вони за соціальними сайтами не слідкують?????

Аполлон 29.08.2010 11:35

Шалом все! * *Смотрю все как всегда заняты обсуждением моего земляка и тезки Павло...а вы ведь и правда иногда его провоцируете,хотя с женщинами он и правда чересчур иногда груб.

Текущее время: 21:31. Часовой пояс GMT.