![]() |
так воно і є пропорційно.......... *Чи Ви не знаєте.......
Як каже священник: "будьте уважні!"... мова йде про виконавчу владу, а не законодавчу.;-) *Хоча і в тій пропорційності не бачу. |
Мені дуже соромно, але не знаю. Пропорціно чому зазаз?
|
"Честь, ум и совесть нашей эпохи" чомусь не бачу вашоъ реакції на особисті образи учасників групи.____________________Вас ЛИЧНО обидели, Владимир?
|
А ненавидіти комуняк і комуняцьку владу мене навчили батьки з шкільних років._________________________Все так просто... Дети обиженных...
|
Як каже священник: "будьте уважні!"... мова йде про виконавчу владу, а не законодавчу.____________________Речь идет о ВЛАСТИ, Владимир... *И только ПОЛНЫЙ ИДИОТ может предлагать формирование власти по национальному признаку... Лично для меня куда как важнее способность этой власти максимально быстро реагировать на нужды людей, а не то, каков процент украинцев в этой власти...
|
Сергію, на момент написання повідомлення вас на сайті не бачив, ще. Тому звернення було до іншого модератора.
Я маю хатинку в лісі на Західній Україні. Тому - образив.(tr) :-D |
А профпридатність , звичайно ж по замовчуванню.:-D
|
Так свобода якраз не про українців турбується, а про нацменшини. І що поганого в тому, що після приходу до влади в державі "Свободи" 50 відсотків місць в райдержадміністрації в регіоні, де співвідношення росіян і українців 50 на 50, буде у етнічних росіян?:-O
|
Владимир, свобода в первую очередь за украинцев, а суть пропорциональной системы заключается не в соотношении национальностей :-D
|
Я маю хатинку в лісі на Західній Україні. Тому - образив_________________________Володя! Хатка - не СХРОН (надеюсь)... Приношу извинения за резкость Александра...
|
Віро, Свобода все-таки більше за Україну.*-)
|
І що поганого в тому, що після приходу до влади в державі "Свободи" 50 відсотків місць в райдержадміністрації в регіоні, де співвідношення росіян і українців 50 на 50, буде у етнічних росіян?________________________А что хорошего? Я уже пояснил свою точку зрения на власть... Она должна быть ДЕЕСПОСОБНОЙ, а не национально окрашенной... И вообще, мне кажется, что решение ГЛОБАЛЬНЫХ вопросов о героизме, либо языке и голодоморе не решат ежедневных МЕЛОЧЕЙ типа: ГДЕ взять денег, чтобы оплатить коммуналку, ЧЕМ накормить детей и КАК дотянуть до зарплаты....:-( :-( *Может стоит во главу угла поставить эти вопросы, а НАЦИОНАЛЬНУЮ ПРИНАДЛЕЖНОСТЬ ЧИНОВНИКОВ?;-)
|
Віро, Свобода все-таки більше за Україну._________А вот этот постулат ВЕСЬМА СОМНИТЕЛЕН...
|
Так свобода якраз не про українців турбується, а про нацменшини.
_________________________________ Ну насмешил....... *:-D :-D :-D |
Сергію, ваші сподівання виправдовую...:-D (B) (B) (B)
А вибачатись за інших - не варто. Хай би в нашій країні КОЖЕН відповідав за свої слова і вчинки, тоді б і гризні було б поменше і жили б набагато краще. |
Хай би в нашій країні КОЖЕН відповідав за свої слова і вчинки, тоді б і гризні було б поменше і жили б набагато краще._______________________Дай Боже....:-D :-D :-D
|
я ж добавив і профпридатність...(tr)
|
"Свобода" за Украину? Уже смешно!
"Свобода" делает все возможное, чтобы посеять "розбрат". Это на благо Украине????? |
Трепещите, "Свобода" идет
__________________________________________ и шо???? не пройдет..три области?? так пусть гниют |
Ну насмешил.......
Андрію, а ви попробуйте ще раз неупереджено прочитати фразу про яку ми зараз дискутуємо;-) |
Текущее время: 09:34. Часовой пояс GMT. |