![]() |
За монолог Юрія Паньковецького (D) (D) (D)
Випийте . почудіть і приєднуйтеся .Я не розумію , чому Ви так боїтеся , хай малюточка боїться , у нього внутрішні страхи , а Ви чому буксуете ? |
Я не розумію , чому Ви так боїтеся
Я??????? Боюсь??????? Вы сами-то поверили в то что ща сказанули??? |
вторую медальку Юрко.:-D :-D :-D
|
пять медалек Юрку и геть на пенсию:-D :-D :-D
|
За монолог Юрія Паньковецького * (D) (D) (D) ПРИСОЕДИНЯЮСЬ . МЫ ТУТ РАЗВЛЕКАЕМСЯ А ОН ПАШЕТ И ПАШЕТ . ЗА ЮРУ (B) (B) (B) ШО Б ПЛУГ НЕ СЛОМАЛСЯ
|
за плуг Юрка Паниковского!!!!!!(D) (D) (D)
|
Я не розумію , чому Ви так боїтеся
Я??????? Боюсь??????? Вы сами-то поверили в то что ща сказанули??? А навіщо я й так побачу , КОЛИ ПЕРЕСТАНЕТЕ БОЯТЬСЯ І ПОЧНЕТЕ РОЗМОВЛЯТИ . |
вторую медальку Юрко.:-D :-D :-D
22:20 Владимир Малютин пять медалек Юрку и геть на пенсию:-D :-D :-D мАЛЮТОЧКА НЕ КАЗІТСЯ ТАК , БО МОЖЕТЕ ВПІСЯТИСЯ . |
Игорь Гуляев
За монолог Юрія Паньковецького * (D) (D) (D) ПРИСОЕДИНЯЮСЬ . МЫ ТУТ РАЗВЛЕКАЕМСЯ А ОН ПАШЕТ И ПАШЕТ . ЗА ЮРУ (B) (B) (B) ШО Б ПЛУГ НЕ СЛОМАЛСЯ ДЯКУЮ ІГОР . ПРИЄДНУЙТЕСЬ .НЕВЖЕ І у *ВАС КОМПЛЕКС МЕНШОВАРТОСТІ ? |
ЮРА ТЫ Ж И ПО РУССКИ МОГЕШЬ ПИСАТЬ . А ЧЕ ТЕРЯЕШЬСЯ ?
|
ВАС КОМПЛЕКС МЕНШОВАРТОСТІ ?............................ШО ? КАКОЙ КОМПЛЕКС ? (fr)
|
Доброго вечора шановне панства ...в честь чого пянка(fr)
|
БО МОЖЕТЕ ВПІСЯТИСЯ .Юрко работает без перерыва и отходных памперсы Паниковскому для улучшения производительности
|
МЫ ТУТ ЮРУ МОРАЛЬНО ПОДДЕРЖИВАЕМ . ПРИСОЕДИНЯЙСЯ ЕСЛИ ЧЕ (B) (B) (B)
|
.в честь чого пянка правильно Ваня в честь ЧЕГО, а не кого:-D :-D :-D
|
ЮРА ТЫ Ж И ПО РУССКИ МОГЕШЬ ПИСАТЬ . А ЧЕ ТЕРЯЕШЬСЯ ?
Можу , а Ви що українську перестали розуміти ? Буває , особливо у хохлів . А Ви наче по російськи вміли розмовляти . а це вирішили добавити татрського духу перейшовши на ти ? |
Ви що українську перестали розуміти ......................Я СЕГОДНЯ ТРЕЗВ
|
Паньковецкий, Вы шо, надеетесь от Ворюльки поиметь преимущества в Вашем трудном деле уничтожения здоровья наших співгромадян............ *Не дочекаєтесь, ВОНА так просто не роздає медальки............ ВОНА за них кров випиває.............
|
татрського..................................Я СТОЛЬКО НЕ ВЫПЬЮ . ШО ЭТО ЗА СЛОВЕЧКО ?
|
Ну для пянки потрiбний повiд або причина ....а не хтось ;-) Юра в вас свято ??чи ви вирiшили опонентiв спойти(fr)
|
Текущее время: 08:03. Часовой пояс GMT. |