![]() |
Даже гимн самостоятельно не в состоянии сочинить. Передрали у поляков.
|
стонущая нация...пановэ кто же вам так виноват шо вы немощные?
|
Проскурін *я живу в своєму власному домі, збудованому ще мої дідусем! Це моє родинне гніздо. А в польських родинних будинках на західній Україні поселилися "визволителі"-кацапи і і комуняки зі сходу!
* А волинську різню спровокували москальське НКВС! І це в майбутньому ще буде доведене! |
Идиот, ты-то что...
*Проскурін ти навіть не ідіот...;-) |
Искуственно созданный з русского и поляка *мутант - украинец не жизнеспособен. И гимн идиотский, и герб, и история и герои. Короче Украина это мёртворождённое, не жизнеспособное, уродливое недоразумение.
Жить и процветать могла только Малороссия в составе великой империи. |
А волинську різню спровокували москальське НКВС! І це в майбутньому ще буде доведене!
Не пизди тварь. Это твой бандервский дед её устроил. И твой герой - кривоногий карлик бандера. |
А в польських родинних будинках на західній Україні поселилися "визволителі"-кацапи і і комуняки зі сходу!
===================================== Вот не надо ля-ля, у меня сестра живёт в г. Сарны, не рассказывайте басни, поляки уезжали, бросали всё, а местные эти дома заселяли. |
Проскурін ти навіть не ідіот...;-)
-- Його мама кацапка на асфальті стоя народила.То ще гірше ніж ідіот. |
вроде взрослый мужчина и самый старший тут на форуме....а ума как у ракушки (tr)
|
Мирослав Федечко
Это твоя мам самка гибона выплюнула тебя в селюковские лопухи, шо ростут возле деревянного сортира в её огороде, там где твоя родовая хатынка.(H) (H) (H) (H) |
А волинську різню спровокували москальське НКВС! І це в майбутньому ще буде доведене!
Нет, ну надо же быть такой неблагодарной свиньёй! Им от Польши шмат отрезали, выселили поляков, а эта тварина селюковская ещё и НКВД обвиняет в том, в чём по уши обосрался его ублюдочный дед. Я в шоке от "краинцев". |
Алексей зачем ты рассказал болезному всю правду о его рождении, боюсь это вызовет крах его идеалов, переоценку ценностей, и глубочайшую депрессию. Ему рассказывали что он великий укр, рожденный чтоб нас сирых из Канады учить жизни.
|
Даже гимн самостоятельно не в состоянии сочинить. Передрали у поляков...
-Послухайте музику польського гімну і українського! Польський гімн це на 3/4 мазур, а український - 4/4 мадригал. Зі всіма витікаючими звідси вимогоми до метричності тексту. Я вже не говорю про зміст текстів - він різний! Але має спільну скерованість проти загарбників. Польський гімн співали польські вояки на Монте Казіно, на *текст Юзефа Вибіцького у 1797 році. український гімн написаний Павлом Чубинським у 1862 році. Як бачите розлеглість у 70 років, так що плагіат виключений. *А Росія навіть гімну свого не має - так якийсь жалюгідний плагіат з совдепії перероблений текст звучить як пародія, я вже не кажу про безліч пародій, які існували ще за часів комуни на музику Алєксандрова! |
Ще не вмерли України ні слава, ні воля.
Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому; Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж ворогами. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. |
Россия - священная наша держава!
Россия - любимая наша страна! Могучая воля, великая слава - Твое достоянье на все времена. Славься, Отечество наше свободное - Братских народов союз вековой. Предками данная мудрость народная. Славься, страна! Мы гордимся тобой! От южных морей до полярного края Раскинулись наши леса и поля. Одна ты на свете! Одна ты такая! Хранимая Богом родная земля. Славься, Отечество наше свободное - Братских народов союз вековой. Предками данная мудрость народная. Славься, страна! Мы гордимся тобой! Широкий простор для мечты и для жизни, Грядущие нам открывают года. Нам силу дает наша верность Отчизне. Так было, так есть и так будет всегда! Славься, Отечество наше свободное - Братских народов союз вековой. Предками данная мудрость народная. Славься, страна! Мы гордимся тобой! |
Пусть народ рассудит какой текст лучше, позитивней.
|
Алексей Проскурин я вас не визивав свинею, хоча варто би було! А ле в цьому немає потреби. Не цьому форумі Алексей Проскурин звучить "як імя наріцатєльноє", а просіше кажучи як хам.
|
Саша, понятно что и судить нечего ;-)
|
Кашаєв це форум про Польщу, ну в крайньому випадку про стосунки Росія-Польща. До чого тут ваш гімн?(fr) *Хоча мантра на кшталт "слався атєчєство наше свабоднає" мене гарно розвеселила! Так СИЛЬНО сказано. :-D *зокрема на рахунок "свабоднає"...
|
Ще не вмерли України ні слава, ні воля.
Ще нам, браття українці, усміхнеться доля.__________________ Славься страна - мы гордимся тобой......мда .....разница в настроении ощутимая |
Текущее время: 03:24. Часовой пояс GMT. |