![]() |
Петр,а шо це у вас в статусе, мы в опасности? подробнее, если можно. шоб зря "катюшу" с схрона не доставать......
|
те почуття свободи . до якого так і не дожили ці герої
==================================бандера дожил и пожил в свободной стране Германия ,и не он один . |
Вояки УПА воювали проти фашистів і комуняк,Слава Героям.А нквд та мгб воювало проти України ГАНЬБА.
|
Наталі. ти дрібна прокремлівська шавка-запроданка. Не чіпай мене краще. бо напишу дещо, будеш мене довго згадувати.
|
Людмила, де Ви бачили. щоб я себе хоч разок похвалив ? Навіщо лукавити ?
|
Павлик,не пугай меня и следи за базаром,шоб я тебе не сказала кое чего, шо ты будешь по ночам ходить под себя, может не только по ночам.....
|
Вояки УПА воювали проти фашистів
++++++++++++++++++++++++++++++++ Это брехня ! |
И жил хорошо в Германии вот только *не удалось ему поцарствовать, а как хотелось…
|
Добре. Наталі. домовились. тільки вийми прутня з рота - він тобі думати заважає.
|
царство ему небесное и земля п......
|
В тих в *кого негативне ставлення *до значення УПА в історії України я хотів-би запитати де ваше джерело інформації...Я гадаю історія КПРС.
|
Віктор, розум знову у Вас відібрало ? Чому так критично ? У Вас є факти ? А може б Ви поспілкувались з очевидцями та www.ukrnationalfront.netfirms.com/oun-arc.htm ?
|
А нквд та мгб воювало проти України ГАНЬБА
=================================Вова то , что ты перечислил было силовой структурой Украины . Как она могла воевать сама с собой ? |
таки спугався
|
Павло ці бабці московскіє не можуть без твого благословіння заснуть чим ти їх приворожив?Салава Героям.
|
кузнечик!
|
Петр,а мне ответ будет по поводу небезпеки???
|
telesys.ru/wwwboards/mcontrol/1793/messages/161484.shtml
|
Параноя. милочка, у твоєму серці. бо тобі невідоме те почуття свободи . до якого так і не дожили ці герої. От ти і вякаєш на весь світ необдуманими словами.
Речь шла о Бандере, Павел. Вот, я Вам и ответила по поводу его, а не Вас имела *ввиду. |
Натали, закрой рот - ху..ми прет !!!
|
Текущее время: 16:13. Часовой пояс GMT. |