![]() |
Ото і все, шановні захисники вбивць УПА......... *На більше ви не здатні......... Навіть визнати всім відому правду.......... Духу у вас не вистачає навіть самим перед собою визнати.......... *
А серед червоноармійців звісно теж виблядки були, але таких засуджено, а більшість розстріляно......... *А про УПА казочки далі розказуйте.......... |
цікаво, за що мені попередження?
Сегодня 17:58 ______________________ Леся, цікаво, а без того щоб звинуватити когось конкретного з Ваших опонентів не виходить дискутувати, так? Без переходів на особистість опонента будь ласка. |
Андрей(Андрійко) Тарасенко
Ну да........... *в колодязях вони топили поляків....... *та села польські випалювали дотла, ніхто з тих криниць воду пити не збирався......... Сьогодні 17:48 ага, точно... ви, тарасенко, для повного комлекту брехні ще напишіть і про тих циганських діток, яких мама в 1923 р. вбила. *розкажіть нам про те, що це зробили націоналісти. *і подайте повну байку про те, що так націоналісти вбивали всіх діток. *давайте, не встидайтеся, зробіть повну копію зі своїх пропагандистських сайітів типу antiorange;-) |
Леся, цікаво, а без того щоб звинуватити когось конкретного з Ваших опонентів не виходить дискутувати, так? Без переходів на особистість опонента будь ласка. Сьогодні 18:02 я просила конкретно, без викручування;-) |
ваша пропаганда, тарасенко, завжди робила з усіх укр. націоналістів "бандитів", "упирів", "вбивць".
але це робила ваша брехлива пропаганда. Сегодня 17:55 _____________________________________________ Яка це "ваша".......... *я не був пропагандистом в ЦК КПСС....... *Ще один приклад переходів на особистість. |
Ну да........... *в колодязях вони топили поляків....... *та села польські випалювали дотла, ніхто з тих криниць воду пити не збирався.........
---------------- це була війна.... вбивали усіх..... поляків, євреїв, українців, росіян..... коли помста затуляє очі - крайнього або винного там не знайдеш.... |
"Боря, я тебя умоляю........ *Не уподобляйся "современным єкспертам" * Как пример: * Гиль-Родионов - офицер Красной Армии, военнопленный, командир немецкой карательной части, затем партизанский комбриг. Он и от Гитлера получил наивысшую награду Рейха, и от Сталина Героя Советского Союза. Как такое могло произойти? Правда о такой войне лишь иногда выходит на поверхность - вопреки официальной идеологии, официальному мифотворчеству.
|
але таких засуджено, а більшість розстріляно
А хто ж тоді Берлін брав? |
тарасенко, прошу сказати нам конкретно, хто з УПА вбивав дітей, і хто їх вважає героями.
повторюю: КОНКРЕТНО. *інакше буду вважати вас комісаром-брехуном |
це була війна.... вбивали усіх..... поляків, євреїв, українців, росіян..... коли помста затуляє очі - крайнього або винного там не знайдеш....
Сегодня 18:04 _________________________________ Це я вже десь чув.......... *Гітлер так своїм воякам казав - вбивайте, вбивайте, вбивайте.......... *Це свята війна......... * Не треба все на війну списувати. Маленьких діток вбивати - це не війна, беззахисних мирних людей вбивати - це не війна, це злочин проти людяності. |
я не чула, щоб покарали того червоноармійця, який розрізав живіт вагітній жінці, через те, що її чоловік був в УПА
|
тарасенко, прошу сказати нам конкретно, хто з УПА вбивав дітей, і хто їх вважає героями.
повторюю: КОНКРЕТНО. *інакше буду вважати вас комісаром-брехуном Сегодня 18:05 ___________________________ Н-да............ *Добре, полікуйтесь поки що......... *Я пішов капусту квасити. |
можливо, тарасенко, що пропагандистом ви не були, але тут, на форумі, ви ним є: повторюєте ще совкову пропаганду
|
Точное количество населения Белоруссии, уклонявшегося от сотрудничества с советскими властями, до сих пор неизвестно.
|
А серед червоноармійців звісно теж виблядки були, але таких засуджено, а більшість розстріляно......... *А про УПА казочки далі розказуйте..........
---------------- якраз ця більшість ходила і далі розповідала про свої геройські вчинки..... та свій внесок у освобождєніє освобождьонних українських, польських малих народов.... *а ті, що тягнули лямку - сиділи тихенько..... бо бачили, що робилося насправді..... тому що не здатні на самовихваляння.... |
Партизанский «оброк» зачастую оказывался неподъемным делом. Тогда на защиту имущества и продовольствия становились отряды самообороны вооруженных крестьян: * - Самая натуральная была гражданская война. В деревнях создавались отряды самообороны, которые защищались от так называемых «куфэрщиков» - партизан, воровавших еду и имущество из хат.
|
тарасенко, прошу сказати нам конкретно, хто з УПА вбивав дітей, і хто їх вважає героями. повторюю: КОНКРЕТНО. *інакше буду вважати вас комісаром-брехуном Сегодня 18:05 ___________________________ Н-да............ *Добре, полікуйтесь поки що......... *Я пішов капусту квасити. бачу, що сказати не маєте що;-) . через те і на сообистості переходите. *дайте собі за це попередження |
Я пішов капусту квасити.
Успіхів в трудових звершеннях при будівництві комунізму!;-) :-D |
Отак............ жодного не було з захисників УПА, хто сказав би - Так, були виродки і серед УПА, хто вбивав маленьких діточок, беззахисне мирне населення, але таких ми не можемо вважати героями, ми таких засуджуємо, мовляв, але основна маса бійців УПА були високоморальними людьми, що воювали тільки з загонами НКВД, не чинили репресій мирного населення , не вбивали вчителів, агрономів, лікарів........ *
З чого б це так............. *Чи виправдовувати вбивць і злочинців і надалі будете ? *Невдячна перед вами задача стоїть........ |
Щось швидко ти капусту наквасив;-) :-D :-D :-D *Почекав поки всі підуть, *щоб не мішали ... ну ти знаєш як це називається;-)
|
Текущее время: 16:18. Часовой пояс GMT. |