![]() |
А взагалі ті, хто був замішаний у подібних діях серед червоноармійців чи партизан або покарані насмерть, або засуджені....... *Так і героїв з них ніхто не робить - проста наволоч......... *
---------------- серед радянських героїв немає наволочі?..... і Ви досі вірите у гасло "радянський суд самий справедливий суд у світі"?..... Ви далі будете стверджувати, що вся радянська наволоч, яка творила страшні справи, покарана?.... |
тарасенко, це ви - як в"юн на сковороді.
ще раз запитую: чи вважаєте партизанів за героїв? *чи вважаєте за героїв ЧА? |
Ну да........... *в колодязях вони топили поляків....... *та села польські випалювали дотла, ніхто з тих криниць воду пити не збирався.........
|
Почему же так все ненавидящие сов. власть не поддержали путч 91г. Почему не было их на барикадах и не поддержали свою независимость. Выжидали пока все само разрешиться, чужими руками пройдет разьединение СССР.
|
А взагалі ті, хто був замішаний у подібних діях серед червоноармійців чи партизан або покарані насмерть, або засуджені....... *Так і героїв з них ніхто не робить - проста наволоч......... *
___________________________ Леся, повторюю для Вас.......... *Ну і питання знов. Я з вбивць мирного населення і безневинних діток героїв не роблю. А Ви? |
Леся, я Вас попереджую. За перехід на особистості.
|
медкова, тих, хто боровся, ви ж самі як поливали брудом, так і поливаєте
багато людей боролося, мільйони віддали за це своє життя. ви вважаєте, що ваші совєти замало вбили? |
Тарасенко , подивись фільм "Втрачені світанки". Там справді воїни УПА вбивають *мирну жінку з дитиною... Але для будь-якої хоч трохи думаючої людини зрозуміло, що справжнім вбивцею є їх чоловік і батько.
|
Подивлюсь. Так ніхито мені і не відповів........ *Кругова порука
|
Андрей(Андрійко) Тарасенко
Леся, повторюю для Вас.......... *Ну і питання знов. Я з вбивць мирного населення і безневинних діток героїв не роблю. А Ви? Сьогодні 17:50 таке питання може задавати лише #$$@^& - той, хто не має права людиною називатися ----- і відповідайте на питання прямо: чи вважаєте ЧА героїчною? *Чи вважаєте червоних -героями? *чи вважаєте НКВД/НГБ/КГБ та іншу мерзоту героями? |
попереднє повідомлення такого ж змісту хтос витер, дому дубль 2:
невинних діток вбивали... Після того, як модератор(простий учасник такої можливості не має) Тарасенко підправив свій пост на який я пожалівся адміну, я на на 100% впевнений : при обставинах набагато менш драматичних *цей "гуманніст" в штани би робив і творив би набагато жорстокіші речі, ніж робили тут переодягнені в форму воїнів УПА гебісти. |
ваша пропаганда, тарасенко, завжди робила з усіх укр. націоналістів "бандитів", "упирів", "вбивць".
але це робила ваша брехлива пропаганда. |
Леся, у Вас точно в роду євреїв не було?;-)
Питанням на питання - щось дуже схоже........ |
Пані Лесю, а він не вміє відповідати ні на питання, ні за вчинки:-D
|
Ще одне попередження за перехід на особистості. Ну і мені теж.
|
що, тарасенко і дальше пости тре, щоб сліди свої замести?
от ми і бачимо явно, хто є хто, і хто якими методами діє(H) |
ну, тарасенко, євреїв в мене в родині нема, але вчителі, такі, як ви, мене багато чому навчили;-)
|
цікаво, за що мені попередження?
|
тільки конкретно, без викручувань
|
ну він же влада:-D :-D :-D
|
Текущее время: 05:18. Часовой пояс GMT. |