Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   13 октября Тягнибок потребует присвоить Бандере звание Героя Украины (http://politikforum.ru/showthread.php?t=11925)

Ахтунг Фкау 14.10.2009 13:18

Споконвіку в держави, у нації
Стало добрим законом, панове:
Жить не може людина у Франції
І не знати французької мови.
То вода для людини для спраглої,
Джерело життєдайне, чудове.
Жить не може людина у Англії
І не знати англійської мови
В кожній мові – квітіння конвалії,
Гуркіт грому і гомін діброви.
Жить не може людина в Італії
І не знать італійської мови.
Із колиски до миті останньої
Є в людей розуміння здорове:
Жить не може людина в Іспанії
І не знати іспанської мови.
Хай слова вирізняються в реченні,
Як зерно, а не жмуття полови.
Жить не може людина в Туреччині
І не знати турецької мови.
Може, в мене поняття і спрощені,
Та тримаюсь такої основи:
Жить не може людина в Угорщині
І не знати угорської мови.
Жить не можна в Норвегії, Швеції,
Вже й в Прибалтиці, вже і в Молдові,
У Німеччині, в Польщі, у Греції
І не знати державної мови.
Тож думки пропливають, як тіні,
В далину, в безгоміння Дніпрове:
Жити можна лише в Україні
І не знать української мови…

Бриз 14.10.2009 13:28

Назар я не о том где зародился национализм. Или Тягибок не патриот? Только зачем навязывать любовь к Бандере?

Ахтунг Фкау 14.10.2009 13:30

Заболотний-БаДіон.Юля тобі відповила,що зробилаи.І чому я маю питати у кого як вони відносяться і що думають.Та мені байдуже.Чома я маю до когось прислухатися.Треба єднатися і відстоювати свою думку ,а не жити чиїмись мозгами.Я люблю свою країну і ні кому не дам її ображати.

Архизлодей 14.10.2009 13:32

Только зачем навязывать любовь к Бандере?
--------------------------------------------------------
А що, невже Бандера не хотів волі й незалежності Україні?

Бриз 14.10.2009 13:36

Может и хотел. Так почему его так нелюбят восточной части Украины?

Архизлодей 14.10.2009 13:38

Может и хотел. Так почему его так нелюбят восточной части Украины?
-----------------------------------------------------------------------
Може вони просто не хотіли волі своєму народові? Не думаю. Скоріш за все перемогла там (тимчасово) русская ідєя....

Не Как Все 14.10.2009 13:46

Чесно кажучи, не розумію тих людей, які не мають, навіть"зеленого"поняття про історію України, так голосно і переконливо насмілюються критикувати боротьбу ОУН-УПА!!! Це що - власна історія?... Чи можливо ці думки сформовані від прочитаних радянських підручників? Чому тоді такі люди, не беруть до уваги хоча брозсекречені архівні документи СБУ,які стосуються боротьби ОУН-УПА і власне особистості Бандери, і які чітко дають відповідь на питання, щодо революційного протистояння цієї організації...

Айсберг 14.10.2009 15:17

Вадим Потапенко, діко вибачаюсь, але до чого тут хани Кріму та фашисти до евреїв, яких теж знищував УПА?! :-O
Ви мене дивуєте аналогіею!

Айсберг 14.10.2009 15:28

Людмила Бадіон (пробачте за помилку), але я щось не зрозумію... Вам байдужа чиясь думка, бо своя Вам краще, але Ви хотіте єднатися...
Без компромісу та прислухання до думкі опоненту - о якому порозумінні може йти мова?!
Як говорив монтьор Мечніков: "Согласие есть продукт достигнутий при полном непротивлении сторон".
Що робити?! Мій дідусь з-під Рівно, Советську владу побачив у 39-ому році, пройшов від першого дня війні до перемогі над Японією - загарбник ї зрадник?!!!:-O

Луций 14.10.2009 15:34

а мій дідусь, який був воїном УПА, воював за рідну українську землю, який нізащо відсидів 10 років в таборах на Далекому Сході, хіба він недостойний звання учасника національно-визвольної боротьби???

Айсберг 14.10.2009 15:37

Назар, от такої! Ви ж росказували, что нічого шовіністичного в "Свободі" немає, тількі-но боротьба з комунізмом та сталінізмом і туй Ви щось - про "руську ідею"?! Де ж толерантність?!;-)
До речі, я тут приводим надпис на срібної дошці-антімінсі подарованної Храму Гроба Господня в Єрусалимі Мазепою:
"подаянием ясновельможного его милости пана Иоанна Мазепы, российскогогетмана". То що це, Мазепа був руськоъ ідеі???!:-O

Айсберг 14.10.2009 15:40

Пан КліщЪ, хтось десь тут говорив про те, що такі УПА УПІ була різніцею? До речі, хто його репресував? Влада, як політична сила чи руські, як народ?

Луций 14.10.2009 15:44

його репресував радянський режим...

Луций 14.10.2009 15:48

його репресував радянський режим... а до російського народу в мене немає претензій бо вони самі немало постраждали від своєї влади... в мене є претензії до російської влади, яка вказує хто для нас герой а хто ні... хай в себе розбираються, скільки вони ше будуть втручатись в наші внутрішні справи???

Бояка 14.10.2009 15:52

У Києві парад УПА (десь коло 4000)...Комуністи і Вітренківці Хероїв не пустили на Хрещатик...То вони городами походили...

Бояка 14.10.2009 15:54

хіба він недостойний звання учасника національно-визвольної боротьби???
Достоїн...Але не Великої Вітчизняної...Там трохи інші герої були...Ватутін,Кузнецов,Рокосовський,Матросов.....

Айсберг 14.10.2009 16:21

То есть, к русским, как к нации, у Вас претензий нет? Тогда о чём мы спорим?:-D

Луций 14.10.2009 16:33

а хто вам сказав шо в мене є претензії до росіян, вони звичайні люди, такі як ми... от тільки правітєльство їхнє дістало...

Архизлодей 14.10.2009 16:42

http://noviny.narod.ru/smi-00001202.html
----------------------------------------------------
Хто кого не пустив?

Амазонка 14.10.2009 16:50

Ну , ясно, вимагати він може...
А от чи буде таке звання, сумніваюсь

Текущее время: 19:41. Часовой пояс GMT.