![]() |
а я пойду на выборы, мдя, даже пойду навстречу с депутатами..пообщаюсь, стребую с них обещания, даже проголосуем всей семьёй..поржем...выборы, выборы, депутаты-***ры
|
Мельник,я родився i вирiс в Чигиринi,i розмовляю дуже добре на рiднiй мовi,ШО ДАЛI??? бандеровське падло ненавиджу всiм сердцем.
А де Ви в Чигирині про них чули ? |
а куда делся космонавт№ 1 всея Украины-пан-неадекват Черновецкий??????? (md) (md) (md) куда уже его засунули???? подарили кепку от-кутюр им. Лужкова????;-) сместили уже??? или сидит рядом Сандеем Аделаджей??? хочу последние сплетни
|
а куда делся космонавт№ 1 всея Украины-пан-неадекват Черновецкий??????? (md) (md) (md)
Наче відпочиває . |
Донецькі комуністи повстали проти регіоналів21.10.10
У Донецьку біля будівлі обласної державної адміністрації проходив мітинг представників КПУ проти фальсифікації місцевих виборів і на знак протесту проти тиску з боку Партії регіонів. Як передає кореспондент УНІАН, у мітингу беруть участь близько 500 осіб. Мітингувальники тримають гасла: «Голосуючи, подумай, кому ти віддаси свій дорогоцінний голос» і «Сьогодні ти живеш так, як голосував учора». Виступаючи на мітингу, перший секретар обкому КПУ в Донецькій області Микола КРАВЧЕНКО заявив, що на кандидатів до місцевих рад від КПУ чинять тиск, погрожують і шантажують місцеві влади Донецької області. «Цинічно, нахабно, як катком, продовжують наїжджати на народ. Ми звертатимемося до Парламентської Асамблеї Європи, до ОБСЄ, доводитимемо до відома світової громадськості, що в Донецькій області як було беззаконня, так і залишилося. В Партії регіонів сьогодні рейтинг 23%, а їм потрібно зробити його 80%», - зазначив М.КРАВЧЕНКО. Народний депутат також додав, що на кандидата від комуністів на посаду міського голови м. Красногоровки Донецької області чинять тиск із боку ГУМВС України в Донецькій області. «Дзвонили з управління кадрів обласного управління внутрішніх справ. Наш кандидат є працівником міліції, 23 роки відслужив у МВС. І сьогодні йому погрожують, говорять, щоб він або поклав заяву на стіл, або зняв кандидатуру. У такий спосіб сьогодні вирішують ці проблеми», - заявив М.КРАВЧЕНКО. Біля Донецької облдержадміністрації сьогодні також проходить мітинг політичних сил «Фронт змін» і «Руський блок» проти ухвалення Податкового кодексу. Як повідомляв УНІАН, 17 жовтня помер кандидат на посаду міського голови Макіївки від Комуністичної партії України Віктор Жабін. За словами М.КРАВЧЕНКА, на померлого кандидата чинився сильний тиск у зв`язку з його участю у виборах. Раніше в Донецькій області обстріляли машину Приліснянського сільського голови від КПУ. Комуністи пов`язують цей замах із їхньою участю у виборах в Донецькій області. |
31 жовтня будемо голосувати *за комуністів *і КПУ...
|
Іван, так від влади комуністи і невідходили , вони просто себе називають демократами і націоналістами.
|
Думаю что и те националисты которые рвутся во владу,так же имеют комсомольское прошлое :-D
|
Алексей С.
Думаю что и те националисты которые рвутся во владу,так же имеют комсомольское прошлое--------------------------------------------на жаль це так в комсомол заставляли вступати такий був час |
на жаль це так в комсомол заставляли вступати такий був час
Як зараз в ПР. |
та ладно..я в ряды ВЛКСМ-вступила по собственному желанию, из патриотических чувств...никогда не жалела, что была октябренком, пионеркой, комсомолкой, жалею, что партбилет не получила
|
на жаль це так в комсомол заставляли вступати такий був час Сегодня 10:52
_____________________________ Враньё. Никто никого не заставлял, мода такая была |
Враньё. Никто никого не заставлял, мода такая была
Мода ?Без права на життя( нормальне ) - от що таке було не вступ в комсомол . |
Без права на життя( нормальне ) - от що таке було не вступ в комсомол .
_________________________________________________ в комсомол не всех и брали, потому что и тебя, Юрочка, взяли, никто тебя не принуждал, ты сам вступил, сам, потом школу закончил, поступил, профессию получил... |
?Без права на життя( нормальне )Юрий, какие не были октябрята, пионеры, комсомольцы, но эти организации учили патриотизму, уважению старших, помощи ближнему и тд. А какие стройки подымали комсомольцы. Перегибы были, но было на много больше хорошего. А сейчас не ценят ничего,и никого.
|
Враньё. Никто никого не заставлял, мода такая была
Мода ?Без права на життя( нормальне ) - от що таке було не вступ в комсомол . Сегодня 20:54 ________________________ Юра, я Вас умоляю......... *Мой однокурсник например во всеуслышанье заявлял что НИКОГДА не вступит ни в комсомол, ни в партию, и не вступил, получил диплом и работает по сию пору....... |
Я ж не проти пані Петріченко - сам вступив .Можливо і зараз якби повторити то вступив би . навіть знаючи про те . чого тоді не знав ( голодомор , геноцид . репресії )
|
Можливо і зараз якби повторити то вступив би . навіть знаючи про те . чого тоді не знав ( голодомор , геноцид . репресії )
Сегодня 21:02 _________________________ Капець.......... Я и тогда всё это знал, и что....... *Комсомол в то время реально помогал молодёжи, и голодом никого не морил........ *Юра, Вы не путаете ничего, ну хотя бы во временном измерении? |
Про що Ви знали Андрію проголодомор і геноцид ? Не вірю .якщо знали то максимум про голод .Про голодомор вперше публічно і широко дізналися із постанови пленуму ЦККПУ в 1988 році .
Про репресії , то знову ж тоді знали про них про прикрі поодинокі випадки . а не як про систему масового нищення людей . |
( голодомор , геноцид . репресії )
Сегодня 21:02 ________________________ Ну Юра, Ви погано вчились в школі і зовсім нічого не чули........... |
| Текущее время: 05:41. Часовой пояс GMT. |