Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Почему на Украине так мало газет на украинском языке? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13413)

Антидепрессант 06.11.2010 08:43

От "милициянты" и "прэмьерка" я впадаю в депрессию.:-D :-D :-D Вот так и спасаюсь смехом, вместо слез.*-) Может темку организуем с примерами слов которые вредят украинскому языку?(ch)

Decadence 06.11.2010 09:20

Давай,Владимир,создавай,отличная идея!"Вредные "слова русского и украинского языков)

Podmoskow 06.11.2010 09:41

І почнемо із слів:АЗАРОВ,ЯНУКОВИЧ,КОЛІСНІЧЕНКО,ЧЕЧЕТОВ... * * * Ці,набагато більше шкодять УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ ніж МІЛІЦІЯНТ і ВПЕМ'ЄРКА.

Podmoskow 06.11.2010 09:45

АННА АЛИГОВНА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *А до чого тут російська мова?

Decadence 06.11.2010 09:47

Нет,ну вообщем,чтобы было по справедливости...

Podmoskow 06.11.2010 10:19

ПО СПРАВЕДЛИВОСТИ-це коли УКРАЇНСЬКА МОВА,як ДЕРЖАВНА,використовується на всіх рівнях:від ВР до прибиральниці,це коли я,вибираючи місце проживання(В УКРАЇНІ),на перше місце не буду ставити-А ЧИ Є ТАМ УКРАЇНСЬКА ШКОЛА?,це коли мої діти в любому *ДЕРЖАВНОМУ навчальному закладі зможуть вчитись на УКРАЇНСТКІЙ МОВІ...

Decadence 06.11.2010 10:23

А если я думаю на русском,в быту на русском,как меня можно заставить говорить и думать на украинском?

Министр 06.11.2010 10:30

А если я думаю на русском,в быту на русском,как меня можно заставить говорить и думать на украинском?
Тому то треба й дві мови , хоча українців багатьох заставляли говорити і думати руською і нчого , багатьох навіть потурчили .

Podmoskow 06.11.2010 11:03

АННА АЛИГОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *У вас,росіян чи російскомовних,цікава логіка:ВСЮДИ,КУДИ ВИ ПРИХОДИТЕ,ЛЮДИ ПОВИННІ РОЗМОВЛЯТИ РОСІЙСЬКОЮ,тому що ВИ думаєте і розмовляєте російською.Це саме ви говорите і в Естонії,і в Латвії,і в Литві,і в... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Невже ви не можете(хоч я більше схиляюсь до того що НЕ ХОЧЕТЕ)зрозуміти того,що ці люди так само думають і розмовляють своєю мовою?Але ви чомусь наполягаєте на тому,щоб вони вчили і розмовляли російською.

Decadence 06.11.2010 11:06

ВСЮДИ,КУДИ ВИ ПРИХОДИТЕ,ЛЮДИ ПОВИННІ РОЗМОВЛЯТИ РОСІЙСЬКОЮ

Podmoskow 06.11.2010 11:17

АННА АЛИГОВНА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Прочитайте Ваше:сьогодні 13:23.Про що ще можна говорити?

Антидот 06.11.2010 11:20

Сьогодні 13:23 *... * речь * же * идет * об * Украине *, * где * мы * * живем... * *а * *на * каком * *кто * * думает - * это... *личное...например - * *в * *Германии - * *было * * бы * * попроще...кто * *не * *знает * *германский, * * тот * *чернороб, * *которому * *указал, * *где * рыть - * он * *и * *роет... * у * *нас * *же, * *человек, * * *не * *владеющий * * государственным * * языком - * может * заседать * в * *парламенте... * разьве * не * дурдом...?

Decadence 06.11.2010 11:21

Специально для тех,кто на бронепоезде
Анна Алиговна
Я училась в Киеве,приехали *Баку в 1994,пошла в украинскую школу,язык ,естественно не знала,потому что первые 6 лет жила в Луганской области,потом жила в Баку...язык понимаю хорошо,но сейчас без *языковой практики, живу в Луганской обл. говорить сложно,8 лет перерыва...и порой стыдно,когда приезжаю к родителям в Киев,и знакомые украиноязычные удивляются,что язык забыла...нет,конечно,мы друг друга понимаем,но всё же...
10:36

Podmoskow 06.11.2010 11:48

Для тих КТО В БРОНЕПОЕЗДЕ В БРОНЕПОЕЗДЕ *запитання: * * * * * Як Ви сприяєте тому,щоб Ваша дитина знала УКРАЇНСЬКУ МОВУ?

Decadence 06.11.2010 11:49

Она ходит к репетитору

Decadence 06.11.2010 11:50

Вчера с ней весь вечер говорила на украинском,она так смешно отвечала,русскими словами с украинским произношением

Дядя Стам 06.11.2010 12:16

Людмила Медкова
.Леся, неужели Вы не поняли, что насильственно введение одного языка в стране приводит к расколу. Да не время сейчас я, думаю это. Главное единство народа, а не языковый барьер.
Сьогодні 11:39

це ви не розумієте, що єдність буде якраз тоді, коли всюди - в навчальних закладах, в уряді - буде вживатися одна мова - українська

Дядя Стам 06.11.2010 12:31

Дядя Вова
Леся, это вы никак вразумите, что русский язык, это четвёртый язык общения в мире. А не всякая там мова, хинди, албанский и язык индеев Северной Дакоты... Так что про мозги лучше бы вы помолчали...
Сьогодні 05:05

д.вова, ваш шовінізм не дозволяє вам зрозуміти дуже прості, я би сказала, елементарні, речі: всі народи мають свої мови, і не відмовляються від них через те, що ці мови мають низьку популярність в світі. *Можливо, навпаки, чим менше носіїв мови, тим більше треба її оберігати.

наприклад, чехи розмовляють чеською, і не переходять на німецьку з тої причини, що німецька є більш поширеною.

про поширеність російською в вас неправильна інформація. *я про це писала неодноразово, але чомусь такі, як ви, повторюють тупу пропаганду про те, що рос. - 4-а в світі.

на 4-му місці є ХІНДІ:-D , а російська - лише на 8-му, після португальської і перед японською. *

візьміть до уваги також те, що після розпаду СССР кількість російськомовних постійно зменшується. наприклад, молоді люди в Вірменії та Прибалтиці все менше і менше знають російську.

---

Irinka 06.11.2010 12:58

Вчера с ней весь вечер говорила на украинском,она так смешно отвечала,русскими словами с украинским произношением
-------------
а скільки років дитині?
до речі за моїми спостереженнями: якраз ті діти, що ходили в українську школу - легше переходять на російську.... і навпаки: російськомовне навчання чомусь є перепоною для української вимови....

Decadence 06.11.2010 12:59

7 будет зимой,первый класс

Текущее время: 20:55. Часовой пояс GMT.