![]() |
По нашей информации, перед начштабом регионалов поставлена непростая двуединая задача. По окончании кампании Янукович вместе с последним ключом от вертикали власти пожелал положить в карман еще и резолюцию ПАСЕ, подтверждающую, что выборы в Украине прошли демократично. Ни больше ни меньше. Таким образом президент, с одной стороны, дал штабу негласную команду «победить любой ценой», с другой — предусмотрительно выставил ряд публичных буйков: «выйти из выборов с чистым лицом», «пройти тест на демократию», «обеспечить невмешательство власти в избирательный процесс», «гарантировать равные права»…
|
Дуже цікаво .Може ПАСЕ куплять ?
|
Росія зацікавлена у федералізації України, тому що федералізація Україні націлена не на її розкол, а на розвиток державності колишньої радянської республіки. Таку заяву перший заступник голови Комітету Державної Думи Російської Федерації у справах СНД і зв'язків зі співвітчизниками, Костянтин Затулін оприлюднив у п'ятницю, 15 жовтня, під час міжнародної конференції на тему «Федералізація України: від розколу до єдності» в Одесі
|
http://news.dt.ua/news/45667
Цікаво з якого б це дива ? |
федералізація- это есть , очень хорошо ...
|
Мені також так здавалося .Але .. якщо це добре для такого україноненависника як Затулін . то .. потрібно подумати .
|
ФЕДЕРАТИВНАЯ РЕСПУБЛИКА РОГУЛИЯ(Y) ЗВУЧИТ
|
ФЕДЕРАТИВНАЯ РЕСПУБЛИКА РОГУЛИЯ(Y) ЗВУЧИТ
Яка Ви видумщиця пані індейка . |
аха, и я очень веселая...надо конкурсы устраивать с частушками..я точно первое место займу
|
УКРАИНА, УКРАИНА, УКРАИНА-РОДИНА,
То свидомые кричат, что стала ты уродина!!! |
По чому ? По фото чи по тому . що на фото ?
|
ЮРА, ЩО КАЗАЛЫ СЬЕГОДНИ НА БАЗАРИ?
|
А сьогодні базар був ? Ащо ж у вас говорили ,часом не говорили . коли нова влада почне вже щось робити крім гуркотіння порожняком ?
|
ТАК У НАС НА ВСЕХ РЫНКАХ В ПОНЕДЕЛЬНИК ВЫХОДНОЙ. СОЧУСТВУЮ, ВИДАТЬ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ХРЕНОВО У ВАС, ЧТО УЖЕ И ПО СУББОТАМ ПЕРЕСТАЛИ ТОРГОВАТЬ.
|
Да Донецьк зажигає .Скоро вже й на базар не буде кому ходити .Оце почув по радіо спосіб як купити сахар по 5 грн за кг , виявляється треба фото Азарова з собою носити , бажано на картузі . говорять допомогає .Завтра перевірю . пошлю тестя *в розвідку .Правда не можу зрозуміти , чому її саме на картуз потрібно ціпляти . .
|
.Правда не можу зрозуміти , чому її саме на картуз потрібно ціпляти . .
======================================= Подлечат тебя тоды и поймешь . Жук ты наш навозный ... |
ДА ЮРКО, ХИТРОЖОП ТЫ ПАРЯ, ТЕСТЮ ПЫКУ НАБЬЮТ, А ТЫ ЦЕЛ?
|
Подлечат тебя тоды и поймешь . Жук ты наш навозный ...
О .Ви ще не похмелились своєю знаменитою самогонкою із крис і тому , підгавкуєте з кутка . щоб до стаканчика допустили ?. А може вона ще не вигралась ? А це правда , що її потрібно крисячим хвостом занюхувати ? |
Про хвостики вам видней быдлу хохляцкому . Давай про Юльку она там рыгает кровью ,или ты это с месячными перепутал .
|
О .Зрозумів .Хвоста значить вже нюхнули .
|
| Текущее время: 15:24. Часовой пояс GMT. |