![]() |
саме цікаве, що пройшло якихось півроку . і такі товарші як Худяков, Тарасенко вже зайняли колову оборону... таки зміни не на їх користь по всіх напрямках!!! будемо таких на свою сторону завертати... та й вони не против, але принципи...
|
Полтава переживёт , кизяком запаслись ...
|
Серёга, так что там про отопление............ *Говорят, скоро помёрзнем все.
отак одне питання і вирішить участь деяких кольорів... і буде усім по боку Бандера та інші... за кусок злібу порвуть горлянки однодумцям з біло-голубими пов"язками ан очах... або вже рвуть!!! |
Стотроженко на твоей стороне плакаца ??? Нет уж уволь . Сами , сами .
|
кізяком? ну це по пралєтарські... такі як деякі окрім кізяку й не знають чсим топити!!! та воно й не диіно... коли там в Крим газ завели?
а нормальні люди ставлять теплові насоси... але не в хрущовках... |
самі будете ридати? похвально!!! щиро радий за ваші крокодилячі сльозки!!! але вже піздно!!!
|
доречно, що противники Бандери програють в кінцевому результаті..._______________________________Смешно й ты, Стороженко...:-D :-D :-D
|
смішний? ну не клоун як ви...
|
Хамите, Сергей... КЛОУН, НАСТОЯЩИЙ КЛОУН... ИБО ТОЛЬКО КЛОУНЫ МОГЛИ ПРИВЕСТИ К ВЛАСТИ ПРЫЩАВОГО И ПОЛОУМНУЮ С КОСОЙ... А ТЕПЕРЬ ЕЩЕ И УПОРСТВОВАТЬ В СВОЕМ ВЫБОРЕ...
|
Плюнь * *на * *них * * Сергію * і * *розтери...там * нема * з * ким * балакати...
|
Админ,предупреждение!:-|
|
у вашому виборі? Сірожа, доведи, що янік проти присвоєння Бандері звання героя... і що він по закону відмінив волевиявлення Ющенка?
|
звісно що не зможеш.... отака й сьогоднішня влада...
|
Сірожа, доведи, що янік проти присвоєння Бандері звання героя... і що він по закону відмінив волевиявлення Ющенка?__________А что доказывать? Читай процессуальный кодекс... Процедура четко прописана и сомнений НЕ ВЫЗЫВАЕТ... (Гражданский процессуальный кодекс)...;-) .
|
по закону відмінив волевиявлення Ющенка_________Именно ЮЩЕНКА... А никак не народа...
|
Админ,предупреждение!_____________________Не принимается, АНЯ... Я тоже человек и иногда ведусь на провокации... Кстати, придумайте админу другое наказание... После ЧС админа сама знаешь, что будет...:-( ;-)
|
Сірожа, Ющенко дав звання Героя указом!!! а Яник як відмінив? ніяк... так що твоя влада - ніяка... що я й бачу по цінниках в магазинах, та по квитанціях за комун послуги... я так і не зрозумів, оцей безлад в ціназ тебе влаштовує?
|
КЛОУН,НАСТОЯЩИЙ КЛОУН... ИБО ТОЛЬКО КЛОУНЫ МОГЛИ ПРИВЕСТИ К ВЛАСТИ ПРЫЩАВОГОИ ПОЛОУМНУЮ С КОСОЙ... А ТЕПЕРЬ ЕЩЕ И УПОРСТВОВАТЬ В СВОЕМ ВЫБОРЕ...
Сегодня 16:34 _______________________________ Сергей Коломийченко,Вы оскорбили часть населения Украины.... |
я так і не зрозумів, оцей безлад в ціназ тебе влаштовує?_______________________Нет, но в отличие от тебя я понимаю, что это не результат полугодичного правления ПР, а следствие ПЯТИЛЕТКИ ОРАНЖЕВОГО БЕСПРЕДЕЛА...
|
Кстати, придумайте админу другое наказание... После ЧС админа сама знаешь, что будет...:-( ;-)
_____________________________________ Сеачала 3 раза в угол на колени на гречку ,потом я ВАс выпорю ремнем по *опе!:-| |
Текущее время: 12:39. Часовой пояс GMT. |