![]() |
ну наприклад Тягнибок в "нэхорошем смысле" націоналіст, потворний такий собі націоналіст..........
ну він напевно нєхороший для хорошєго *Путіна... і навпаки Путін для хорошого Тягнибока теж є нєхорошим |
Поляки что ли?
А ты еще и поляков не любишь?;-) *Не, я украинка... Хотя недавно мне на одном форуме сказали, что я *"натуральная *львовсякая жидовка".... (ch) |
Рідна мова населення Львова згідно з переписом 1931 року:
— польська 198.212 (63,5%) — їдиш 75.316 (24,1%) — українська 24.245 (7,8%) — російська 10.892 (3,5%) — інші 3.566 (1,1%) Всього 312.231 * *Це було внаслідок польської та жидівської інтервенції. А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ? |
Костя. ти не плутай . Гітлер "захищав" свою націю загарбанням всього світу. УПА ж боролось тільки за свою Україну, не більше. Подумай...
Сегодня 12:44 --------------------------------------- Павло,пожалуйста предьяви факты борьбы УПА за Украину(с Галичиной не путать),как и когда они боролись за Галичину с фашистами?сколько уничтожено врагов?и ещё вопрос ,кто освободил Украину от фашистов? ...и кстати у тебя прикольная аватарка на надгробную плиту как раз супер. |
...и кстати у тебя прикольная аватарка на надгробную плиту как раз супер.
Тупо.(N) |
А ты еще и поляков не любишь?;-) *А в чем именно была выражена моя нелюбовь к полякам???
|
Костя, так тебе все не нравятся...Какой-то ты...моно...:-(
|
Тарасенко. Ти де дурню антисемітизм побачив? :-D процитуй ідіоте?;-)
|
Дякую за комплімент, Денис. Про плиту на цвинтар ще не думав. Маєш досвід, чи ти уже туди зібрався ? *Якщо ти називаєш визволенням від одного іга другим, комуністичним. ще більш звірячим. то ти помиляєшся. Сходи до мавзолея до педика-Лєніна та поплачся на мене.
|
Це було внаслідок польської та жидівської інтервенції. *Опять кто то виноват:-D :-D :-D
|
костя мовчить......це радує....Знає що одні жиди були в цк вкпб;-) :-D
|
Тарасенко. Ти де дурню антисемітизм побачив?:-D *процитуй ідіоте?;-)
Сегодня 14:05 ________________________ Федірко, попередження за перехід на особистості і образу модератора. |
oun-upa.org.ua/ * Дениска. тут буде багатенько відповіде й на твої запитання.
|
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2#.D0.9F.D0.B5.D1.80. D0.B8.D0.BE.D0.B4_1919.E2.80.941939.C2.A0.D0.B3.D0 .B3.Почитайет результаты на 1931 год.
А глянь на українську версію http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2 Там майже *та ж інформація, тільки чомусь перепису того немає. А знаєш чому? Тому що на російськомовній версії джерелом інформації є брехливий антиукраїнський сайт УКРСТОРИ... Якщо ти не в курсі як наповнюється вікіпедія, то повідомляю за пару десятків мертвих американських президентів можу організувати там статтю про безстрашного антибандерівського противника Костю Соловьйова |
костя мовчить......це радує....Знає що одні жиди були в цк вкпб;-):-D
Сегодня 14:07 ______________________________ Федірко - я попереджав. Відправляєтесь в ЧС. |
Друга світова війна стала жахливою трагедією для українського народу, що зустрів світовий конфлікт розділеним територіально між сусідніми державами. Не здобувши на той момент власної державності, деморалі-зовані українські маси приречені були нещасливою своєю історією грати роль гарматного м'яса у суперечці за світове панування двох колосальних потуг - Совєтського Союзу і Великонімецького Райху. Але у тому трагіч-ному протистоянні українська нація зуміла показати, що має також свої власні інтереси і готова відстоювати їх зі зброєю в руках, створивши унікальне у світовій історії явище - армію без держави. Це був момент перетворення нації з об'єкта історії на суб'єкт, здатний творити власну історичну долю власними руками, момент пробудження активної націо-нальної сили і незламної волі до буття.
|
Федірко - я попереджав. Відправляєтесь в ЧС. * *Ти не маєш права відправляти людину до ЧС самотужки.
|
За що Федірка в ЧС?? Модераторе,трохи фільтруйте базар! Прошу!
|
А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ?
============================Хохляцкую інтервенцію |
Дякую за комплімент, Денис. Про плиту на цвинтар ще не думав. Маєш досвід, чи ти уже туди зібрався ? *Якщо ти називаєш визволенням від одного іга другим, комуністичним. ще більш звірячим. то ти помиляєшся. Сходи до мавзолея до педика-Лєніна та поплачся на мене.
Сегодня 14:05 ------------------------------- Павло,а я и не надеялся на компетентный ответ от тебя,так как давно твои фанатические мысли уже знаю,ещё по группе "Моя Украина",где меня забанили за правду,поэтому не надо здесь прославлять своих героев,которые для Украины НИЧЕГО НЕ СДЕЛАЛИ. |
Андрыйку, якби тебе за ТАКЕ выдправляли в ЧС, то ти б в жодный з груп невтримався ы пывгодини...(ch) ;-)
|
За що Федірка в ЧС?? Модераторе,трохи фільтруйте базар! Прошу!
Сегодня 14:10 ________________________ Ви трохи поважніше себе ведіть будь ласка. А щодо антисемітських висловів Федірка я вже неодноразово наголошував - не буде такого в групі. |
<p class="userCard" style="margin-top: 0px; margin-right: auto; margin-bottom: 0px; margin-left: auto; width: 170px; zoom: 1; ">Сергей Худяков
А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ? ============================Хохляцкую інтервенцію <p class="bottom" style="color: rgb(119, 102, 85); padding-top: 3px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; text-align: left; ">Сьогодні 14:11 Ну-ну, модэраторы...Ждем'c(ch) |
Тебе за правду ?! Правда твоя полягає у тому. що ти є запроданець і паразит для України. Ніхера ти правдивого окрім брехні алкаша не написав. Може. хіба. не багато...
|
Хохляцкую інтервенцію
Тарасенко, де реакція??? |
http://en.wikipedia.org/wiki/Lviv *Вот на английском.
|
А щодо антисемітських висловів Федірка я вже неодноразово наголошував - не буде такого в групі.
А антиукраїнські? будуть? |
...и кстати у тебя прикольная аватарка на надгробную плиту как раз супер.
Теж ніби перехід на особистості;-) |
Сергей Худяков
А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ? ============================Хохляцкую інтервенцію |
Організаційна структура ОУН на всіх українських землях у 1942-1943 рр. виглядала так:
ЗАХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ЗУЗ) область Львів-місто область Львів – округи: Львів-південь, Золочів, Сокаль, Рава-Руська область Тернопіль - округи: Бережани, Тернопіль, Чортків область Станіславів (Івано-Франківськ) – округи: Коломия, Станіславів, Калуш, Чернівці область Дрогобич (Львівська) – округи: Стрий, Дрогобич, Самбір область Перемишль – округи: Перемишль, Сянік ПІВНІЧНО-ЗАХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПЗУЗ) область Волинська – округи: Луцьке, Горохів, Ковель, Холм, Берестя область Рівне – округи: Сарни, Рівне, Кременець, Житомир ПІВНІЧНО- чи ОСЕРЕДНЬО-СХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПСУЗ/ОСУЗ) області – Київ, Каменець-Подільський, Вінниця, Ченігів, Полтава, Суми, Харків ПІВДЕННО-СХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПівдСУЗ) області – Дніпропетровське, Кіровоград, Сталіно (Донецьк), Ворошиловоград (Луганськ), Запоріжжя, Херсон, Миколаєв, Крим, Одеса |
Декалог Українського Націоналіста
Я дух одвічної стихії, що зберіг Тебе від татарської потопи й поставив на грані двох світів творити нове життя: 1. Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. 2. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. 3. Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань. 4. Будь гордий з того, що Ти є спадкоємцем боротьби за славу Володимирового Тризуба. 5. Пімсти смерть Великих Лицарів. 6. Про справу не говори з тим, з ким можна, а з ким треба. 7. Не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи. 8. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. 9. Ні просьби, ні грозьби, ні тортури, ані смерть не приневолять тебе виявити тайни. 10. Змагатимеш до посилення сили, слави, багатства і простору Української Держави. |
А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ?============================Хохляцкую інтервенцію
Сегодня 14:11 _____________________________ Худяков, Вы уже получали от меня предупреждение за искажение названия страны. И ещё, всем участникам, ведите себя корректнее пожалуйста, понимания не добавляют уничижительные названия народов - жидовня, кацапы, хохлы и прочее. Ведите диалог корректнее. |
Ви трохи поважніше себе ведіть будь ласка.======= Це кому?
|
Марш націоналістів
Зродились ми великої години З пожеж війни, із полум'я вогнів, Плекав нас біль по втраті України, Кормив нас гнет і гнів на ворогів. І ось ми йдем у бою життєвому - Міцні, тверді, незламні, мов ґраніт. Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ. Не хочемо ні слави, ні заплати. Заплатою нам розкіш боротьби: Солодше нам у бою умирати, Як в путах жити, мов німі раби. Доволі нам руїни і незгоди; Не сміє брат на брата йти у бій, Під синьо-жовтим прапором свободи З'єднаєм весь великий нарід свій. Велику правду, для усіх єдину, Наш гордий клич народові несе: Батьківщині будь вірний до загину! Нам Україна вище понад все! Веде нас в бій борців упавших слава, Для нас закон найвищий та наказ: Соборна Українськая Держава - Міцна й одна від Сяну по Кавказ. Олесь Бабій |
уничижительные названия народов - жидовня, кацапы, хохлы и прочее - ну жидокомуняка , Андрію, це ж не назва народу, сподіваюсь?
|
oun-upa.org.ua/ * Дениска. тут буде багатенько відповіде й на твої запитання.
Сегодня 14:07 -------------------------------------Павло,я даже заходить не хочу на твою ссылку,так как был бы сейчас на сайте М.Семенов с которым действительно есть о чём по спорить ,так как человек,что-то знает и читает,а не орёт СЛАВА УПА,так вот он бы тебе объяснил,что правильно УПА-ОУН,а ты просто последыш фанатиков и идиотов служащих на верность Гитлеру,а сам не интересуешься своими героями. |
Жидокомуняки - це пропаганда нацистського вчення.
|
Пустомеля ти, Денис. Нема що більш добавити. Я насильно тобі не пропоную вивчити історію ОУН-УПА.
|
зрозуміло...*-) *-) *-)
|
Прошу трохи відійти від риторики пана Бандери і поважливо ставитись до народів.
|
Текущее время: 17:51. Часовой пояс GMT. |