![]() |
Стыдно должно быть.
-------------------------- Кому? |
Віталій,а до чого тут думка.Ти вважаєшь,що Бандера створивши армію українського народу із добровільців,піднявши народ проти комуняк,не хотів волі і незалежності України?Та як би всі піднялись як один і відстоювали свою незалежність,давно був би і наш прапор ,ознака державності,наша мова(котра знищувалася) і наш народ.Кожний залишається при своїй думці і це не заважає жити в мірі і злагоді.
|
Пан КлещЪ, а мене дістав наш уряд. Що робимо?
|
всех на мыло)
|
Пані Бадіон, а скількі українського народу було в його армії?
Скількох він зміг підняти? Процентне відношення українського народу, що пішло за ним і тіх, хто не схотів піти? На зразок: за Мазепою пішли 3 тисячі козаків з 60 тисяч реестрових. До речі, всі з тих, хто пішов за ним практично усі були пробачені і розселені у Слобожанщіні. |
пане Заголотний, мене він також дістав, і шо???
|
У Києві парад УПА (десь коло 4000)...Комуністи і Вітренківці Хероїв не пустили на Хрещатик...То вони городами походили.. Володимир Мончук!!Слово Герой пишеться не так, як Ви написали!
|
Ти вважаєшь,що Бандера створивши армію українського народу із добровільців,піднявши народ проти комуняк
Зате з німцями:-(Сьогодні цікаву думку висловив один нардеп:Бандерівці воювали з Мельниківцями,а ті з загонами Боровця...То вони що всі за різну незалежність були?Незрозуміло....:'( |
От Ющенко можно было всего ожидать и этого тоже можно. Он же после тяжелой болезни! Он столько операций перенес. "Ума "хватит и на это. У нас же все идет от героев дУпа. Наверно они и мир сотворили... Они "как боги". Им теперь вроде все можно, если мы не будем поддаваться этому бреду! Наши большие, как сказал ющенко в своей последней проповеди друзья- поляки, и то приговорили бандерлога к смертной казни. У них даже хватило ума не пустить велопробег в этом году в честь этого убийцы на территорию Польши! Ну а мы, как всегда, готовы смолчать и слушать дальше сказки о бандерлоге. А что еще может придумать тягничто-то? Потом начнет евреев и русских убивать, потому что по его мнению Украина для украинцев? А меня больше интересует другой вопрос, а почему националисты так уверены, что Т.Г.Шевченко пошел бы с ними вместе? Да он бы с ними на одном гектаре.... Они нашего украинского поэта себе призватизировали! А Тарас Григорович плевать на националистов хотел с того света!!!
|
Володимире Мончук, ми з Вами на " ти " не переходили!!!!!!!!!!!!!
|
Тарас Григорович ляхів дуже не любив!(Y)
|
Руслан Верещак.Я з Вами і не спілкувався-то фраза Бадіон,щось Ви не таке зрозуміли....
|
Тарас Григорович взагалі любив жінок і гарне життя!
|
А чого це має вимагати Тягнибок? Це має
йти від душі всіх Українців!!!! |
Але от ляхів і панів дуже не любив....Мабуть не прсто так!
|
пані Радіонова, бачу у вас вже якісь видіння, прямо як у вашого духовного поводиря ВІКТАРА ФЬОДОРОВИЧА...
|
Руслан Верещак-так чому титульний,елітарний УКРАЇНЕЦЬ Ющенко не присвоїв звання Героя Бандері,все ж таки?Уже і 100 річчя відсвяткували....
|
по теме: я как украинка против таких героев, которые добивались своих целей ( пусть даже благородных) посредством убийств. Убийств не только своих врагов,но и ни в чем не повинных людей
|
Присвоїть, Володимире,обов"язково присвоїть!! Попри Вашу незгоду!!!!
|
Якщо вспіє....
|
Не "вспіє", а встигне...
|
На Вінничині так кажуть...А взагалі то він запізнився...
|
гр. Мончук!!! Я сам з Вінниці, і тому не кажіть як в НАС кажуть...
|
Руслан-а я думав Ви зі Львова(чесне слово)...Щодо Бандери я на Вінницькому форумі майже рік тому розмістив тему-про 100 річчя з дня народження Степана Бандери...Можете почитати дукмки вінничан з цього приводу-Вам буде цікаво....
|
Володимир, я читав. І Вас я пам"ятаю в тій группі.. І(якщо не помиляюсь) Ви в двох групах писали-- "Винничане всего мира" і " Винница и винничане".. Там ідентичні теми були... Я теж писав.
|
Руслан-радий бачити земляка,та ще й ?акої поважної професії...Поважаю.(B)
|
Дякую, Володимире!
|
Хоча професія- то професія!!!! Перед усім, я Патріот, Націоналіст і Громадянин!!!
|
http://www.youtube.com/watch?v=2_0jX9u4zAI
видео. Украинские фашисты идут по Киеву |
Андрей Селезов
Фашисти - твого тата діти....(hu) |
Андрій Селезов--- Цей віршик Вам! Боже, спаси нас від скверни,
Виведи нас із проваль, Щоб ми зрозуміли, доперли, Що ми не такі, як москаль! Бачиш козацькі могили, Кров, мов багровая шаль... Тебе, Українцю, родили Не так, як родився москаль! І зорі тебе колихали, Й стежки тебе мчали у даль. Тобі колискову співали Не ту, яку слухав москаль! Тебе народили герої Із серцем, немов пектораль. Пануй в свому власному домі І дякуй, що ти не москаль! Бо ми споконвіку тут жили, Тут пам'яті вічна скрижаль. І предки твої говорили Не так, як говорить москаль! Нас війни й історія били, Однак наша сила, як сталь, Бо пращури наші не пили Отак, як бухає москаль! Бо рідне попсою не стерти, У спирті не втопиш мораль... О Боже, не дай нам померти Отак, як вмирає москаль! |
Андрій Селезов
людина яка називає свою батьківщину Малоросією неповажає ні себе ні своєї країни, і не місце таким в Україні... |
Мекола(Y)
|
Мекола,А ДЕЖ ПОВАГА ДО ЛЮДИНИ?хамство i бiльше нiчого?
|
а до таких в мене нема поваги, він сам себе не поважає...
|
Унас форуме есть амереканские украинцы,Я их тоже не уважаю(N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)
|
Зашевелились "свидомые" козлы8oI 8oI 8oI 8oI 8oI
|
Селезов, базар фільтруй!
|
Националисты как были недалекими, так и остались...
Стишок обиженных бандеровцев.... |
Большего бреда, чем этот "стишок" никогда не читала(N)
|
Текущее время: 19:57. Часовой пояс GMT. |