![]() |
Наприклад........??????????
---------------------- Это тебе прыклад http://vo.od.ua/news/72.php |
Халєєв... питанням на питання лише євреї відповідають....;-)(fr)
__________________________________________________ __ Так за это их бандеровцы убивали? |
А ты что,еdреев не любишь?
-------------------------------------------------------------------- Ну.... я ж не "русій патріот", щоб їх не любити. Просто у них є особливості менталітету, які їх іноді видають....:-D :-D :-D |
Наприклад........??????????
------------ Да почитайте форумы в группах, в какую тему ни зайдешь, вечно ноете что вас угнетали, гнобили, оккупировали, мову запрещали и т. д. и т. п. Самые несчастные и угнетенные. |
Самые несчастные и угнетенные.Сегодня 21:14
__________________________________________________ _ А самое прикольное , БАНДЕРЛОГИ - НАША КРЫША ПЕРЕД РОССИЕЙ...... КРЫШУЮТ ЧТОБ НАС НЕ ОБИЖАЛИ МОКАЛИ:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
Да почитайте форумы в группах, в какую тему ни зайдешь, вечно ноете что вас угнетали, гнобили, оккупировали, мову запрещали и т. д. и т. п. Самые несчастные и угнетенные.
__________________________________________________ _ А вони такі Божі люди!:'( |
Ванько (какой позор для какла,иметь москальское имя..)А разве русские не любят евреев?Я чего -то не понял?!
|
Просто у них є особливості менталітету, які їх іноді видають
------------------------------- Кстати,дай ссылочку,про особенности еврейского менталитета,которые их выдают;-) |
Ну.... я ж не "русій патріот", щоб їх не любити. Просто у них є особливості менталітету, які їх іноді видають....
===================================== Ну а Бандера был тоже еврей по матери (а нац-сть у евреев именно по матери определяется) и это не мешает вам любить его, восхвалять и в герои записывать. |
Нуууууу.... починається.....!!!! Дай йому "ссилочку"!!!! А ще тобі що дати...???? А "ссилочку" про те, що Земля - кругла.... тобі не дати...???? Є в житті речі, очевидні без жодних "ссилочєк"... ти цього не знав...????
|
Ну а Бандера был тоже еврей по матери
--------------------------------------------------------------------- Агєєва... я навіть вас не питаю... де ви набрались такої дурні... Але навіть якщо б це було правдою.... то для мене це нічогісінько не значить. Якщо людина - ПАТРІОТ України... її національніст для мене не важлива.... Я вам більше скажу... Один з ідеологів українського націоналізму Д.Донцов мав російське коріння, а Міхновський взагалі був поляком... і католиком |
Нуууууу.... починається.....!!!! Дай йому "ссилочку"!!!! А ще тобі що дати...???? А "ссилочку" про те, що Земля - кругла.... тобі не дати...???? Є в житті речі, очевидні без жодних "ссилочєк"... ти цього не знав...????
----------------------------------- А вопросом на вопрос,у нас кто отвечает?:-D :-D :-D |
А вопросом на вопрос,у нас кто отвечает?
------------------------------------------------------------------- Халєєв... можеш вважати мене євреєм, якщо тобі так хочеться...(fr) (fr) (fr) . Я на тебе не ображусь....;-) :-D |
Я буду вважать тебя,тем,кем посчитаю.На вопросы только давай отвечай!
|
Агєєва... я навіть вас не питаю... де ви набрались такої дурні...
======================================== А что вы этого не знали? Это же ваш герой, неужели биографию не выучили, и фамилии матушки его не знаете? |
Ну.... і що я мав би тобі "отвєтіть"??? Але ти забув сказати "чарівне слово"... "пожалуйста"....;-) :-D
|
Ну а Бандера был тоже еврей по матери (а нац-сть у евреев именно по матери определяется) и это не мешает вам любить его, восхвалять и в герои записывать....
__________________________________________________ __ ...а Бандере убивать евреев! (N) |
а Бандере убивать евреев!
----------------------------------------------------------------------------- Ну ви якось визначтесь... або він був єврей.... або він знищував євреїв....;-) (fr) (fr) (fr) (fr) |
Ну ви якось визначтесь... або він був єврей.... або він знищував євреїв...
__________________________________________________ ______ Одно другому не мешало! |
Одно другому не мешало!
-------------------------------------------------------------------- Логіка - СУПЕР !!!!! ... також єврейська.....;-) (fr) |
Текущее время: 00:08. Часовой пояс GMT. |