![]() |
Андрей,а что по Вашему, польский Папа римский не внес лепту в развитие Польши?
|
Да при чём здесь Папа........ *Наверное что-то внёс, но к чему эти потуги всех сделать одинаковыми.......
|
если я правильно понял, речь идет о том, что автор поста пишет о слабом влиянии России на Польшу,помощи Евросоюза и значении Папы римского-поляка,где тут одинаковость узрели?
|
В ранообразии наше богатство,
-Тарасенко не наше, а ваше багатство! Росія нам "насіяла" москалів по всьому сходу і півдневі України, мало того - щей спровокувала поділ українського православ'я на три церкви, що ворогують на взаєм поміж собою, регулярно засилає до нас свого агента ФСБшника киРИЛА для поділу і провокацій українців! От і не має в нас такого економічниго поступу, який мають наші сусіди поляки. Але це вже розмова на іншу тему... Тут мова йде про Польщу. |
Нет на свете царицы краше польской девицы:
Весела — что котёнок у печки, И как роза румяна, а бела, что сметана; Очи светятся будто две свечки! Адам Мицкевич. Перевод А.С. Пушкина |
Візьміть для прикладу Латвію, чи Литву, Естонію - там існує потужна і багаточисельна полонія, тобто польська меншість, живуть і інші народи, зокрема росіяни, українці і білоруси, але Росія там має набагато менший вплив, тому і темпи розвитку цих країн всіх приємно дивують. А вплив там Росія менший має тому, що там громадянство направо і наліво не роздають(а особливо рускоязичним). Не знаєш державну мову, історію, основи права - дулю тобі, а не громадянство! Жити-живи, а права вибирати і бути вибраним не дають! В нас би так зробили - де б ми зараз були!
|
В нас би так зробили - де б ми зараз були!
/// Где, где..да известно где! Там же где и сейчас. |
Не знаєш державну мову, історію, основи права - дулю тобі, а не громадянство
------- Які крамольні слова.А як вічна дружба між двома народами. |
А подія, що вібулась під Смоленськом, ще не раз покаже свій вплив на політику Польщі! До влади в Речі Посполитій прийшло про-російськи налаштоване крило політиків і це дуже *як для поляків, так і для росіян(я маю на увазі росіян-демократів). А загалом катастрофа у якій загинув польський президент і цвіт патріотів Польщі погано пахне! Не сталася вона без допомоги путінських спецслужб, і в ЦЕ Польщі бракує мужності визнати вголос!
|
-Тарасенко не наше, а ваше багатство! Росія нам "насіяла" москалів по всьому сходу і півдневі України, мало того - щей спровокувала поділ українського православ'я на три церкви, що ворогують на взаєм поміж собою
.................................... Ага, князь Володимир - хреститель - головний москаль...... |
Які крамольні слова.А як вічна дружба між двома народами.
*Та про яку там ви дружбу говорите, ніколи кацап не був другом Українцеві! Он подивіться, як зараз російські "дружбани" загавкають!:-D (H) |
Он подивіться, як зараз російські "дружбани" загавкають!:-D (H)
Сегодня 16:03 ............................................. Так як Вим тут гавкаєте, дружбанам і не снилось |
Друзі один про одного пісні складають, а ви чули хоч одну російську народну пісню про українців? А щодо польських то можу вам привести в приклад не одну народну пісню!
|
Не сталася вона без допомоги путінських спецслужб,
- Сланцевий газ це як цвях в кришку гробу "Газпрома". |
В нас з поляками навіть тексти гімнів подібні за змістом!
|
От тому то вони й гавкають!:-D
|
Не сталася вона без допомоги путінських спецслужб,
- Сланцевий газ це як цвях в кришку гробу "Газпрома". Сегодня 16:06 __________________________________________________ _ Кому що болить....... Років тридцять чекати треба до того цвяха, а може й п*ятдесят |
Років тридцять чекати треба до того цвяха, а може й п*ятдесят
- В тому то і справа Андрею.а той "цвях" таки б забили. |
Скоріше ненависті!:-P
|
С ненавистью жить плохо. Она изнутри человека подтачивает. Так что задумайтесь панове рогули.
|
Текущее время: 10:38. Часовой пояс GMT. |