![]() |
Туник, а тут де логіка? якщо червоні не хотіли окуповувати україну, то навіщо вони в роки громадянської війни тут воювали? дійшли б до кордону, який встановила УНР чи яка там ще влада була, підписали б мирний договір - і давай товаришувати!!! чи по іншому склалося?
|
Федечко, оскільки тема тимчасова, дійсно спрямована на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, я скажу вам одну зовсім відверту річ. Для абсолютної більшості українців, включаючи волинян, звідки я родом (не кажучи вже про кіровоградців), *росіяни за ментальністю БЛИЖЧІ ніж ваші земляки - галичани. Це стосується і віри, і політичних переконань, і навіть мови . Але найголовніше - саме ментальність. За нею ви схожі на поляків та євреїв. Скрізь одне і те ж: "а що я буду з цього мав?"
Тому дарма стараєтесь, пане провокаторе. Ми з росіянами та білорусами - один народ. А ви - прозеліти, перехрести, троянський кінь у руському світі. |
Лучше и не скажешь.
|
Дарчук, цікаво, відколи це на Волині по-россєйкі розмовляють? І як це ви так званих карпатьских русинів не згадали?
|
Какая же федечко дрянь(N) (N) (N) провокатор и беспредельщик!!!!! что за тема??? это не тема к удалению, это этого чудака на букву М-надо к потраханной маме отправить..Слов нет!!!! так бы и дала по этой напышенной лоснящейся роже..как можно даже в пару ставить фашизм и СССР, только моральный урод может это сделать..конченный..фууууууууууууууууууууууууу да этому федечке игнор полный..вот гадость какая!!!!
|
Пропердела называется...
|
В этой теме интересно оттолкнуться от обратного и поставить себе вопрос: Что было бы с Украиной, если бы войну выиграла фашистская Германия? Что думаете, украинцы?
|
Федечко, оскільки тема тимчасова, дійсно спрямована на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, я скажу вам одну зовсім відверту річ. Для абсолютної більшості українців, включаючи волинян, звідки я родом (не кажучи вже про кіровоградців), *росіяни за ментальністю БЛИЖЧІ ніж ваші земляки - галичани. Це стосується і віри, і політичних переконань, і навіть мови . Але найголовніше - саме ментальність. За нею ви схожі на поляків та євреїв. Скрізь одне і те ж: "а що я буду з цього мав?"
----------------------- Ой..... це ж де такі волиняки? до Росії ближчі?.... ой.... а ще Шацькі озера не віддають під ЧФ?..... от би область підняся б..... |
. от би область підняся б.....???(md)
|
. от би область підняся б.....???(md)
-------------------------- теж під сумнівом? може й так.... |
Чорний клоне Профайле, у нас на Волинському Поліссі під час польської окупації не вдалось створити жодного уніатського приходу. Більшість наших батьків та дідів були в партизанських загонах Федорова, Ковпака та Медведєва. Після війни багато селян були в "стрибках" - виколупували з схронів галичанських УПівців. Там старші люди дуже добре пам"ятають звірства бандерівців та бульбівців.
Хочу сказати один факт, який можна перевірити за документами. Під час березневого референдуму 1991 року в Камінь-Каширському, Ратнівському, Любешівському, Любомльському (де Шацькі озера), Старовижівському та ряді інших районів Волині 80-90% людей голосували за збереження Союзу. |
ДАРЧУК НЕГОВОРИТЕ НИКОМУ НА ВОЛЫНИ ЧТО МЫ С РУСКИМЫ ОДИН НАРОД НЕ СМЕШИТЕ ЛЮДЕЙ ВОЛИНЬ Я ХОРОШО ЗНАЮ У МЕНЯ МНОГО ДРУЗЕЙ НЕКОГДА ТАКОГО НЕ СЛЫШАЛ ДАЖЕ ВРАЗГОВОРЕ ВЫ ВСЕ ВРЕТЕ
|
Дарчук, цікава статистика, як це з вашими даними по волинських районах 91% населення України проголосував проти Союзу. А УПА, як відомо, народилась на Волині, і волинян там було не менше, чим галичан, так що не розказуйте нам байки
|
Я тоже никогда не видел чтоб писали "рускимы", а вот теперь увидел и верю, что некоторые так пишут.
|
СМОТРИ ЛУТШЕ ЗА ПРОИ ЗА ПРОФЕСОРОМ...И ЗА СОБОЙ
|
Я тоже никогда не видел чтоб писали "рускимы", а вот теперь увидел и верю, что некоторые так пишут.
------------------ як люблять казати у Верховній Раді: по суті зауважень немає? |
Лена, а ты тоже кагбэ с Волыни, чувствуешь свое единство с великим руСССким народом? ;-)
|
Какое единство с хохлами , что теперь в хлеву жить ?
|
Уголёк давай маты ,галичанин хренов .
|
Какое единство с хохлами , что теперь в хлеву жить ?
------------------------ на парапете..... набережной..... у моря..... |
| Текущее время: 16:02. Часовой пояс GMT. |