Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Янукович кроме газа подписал с Медведевым соглашение о ЧФ РФ - еще на 25 лет!!! (http://politikforum.ru/showthread.php?t=11930)

Антикунни 28.04.2010 19:00

Дякую за запрошення. Але вже працював, відбудовував. Щоб далі нормально працювати та заробляти прийшлося б красти або махлювати. Красти не хочу. Вкалувати та нити що зарплата мала - теж.

Ofi Gela 28.04.2010 19:49

Советуете чужими ручками БУДУВАТЫ Украину? Вот и строят,...пока не получилось,чего тогда громко спорить? Ищут. Не нашли пока...

Антикунни 28.04.2010 20:02

Чим можу - допомагаю ВІДБУДОВУВАТИ. Ідеями, дискусіями. На те й є ЦЕЙ форум. Пропонуєте бути байдужим? Чи піклуватися тільки світським життям на Таблоїді?

Бен Ладен 28.04.2010 20:07

Тамаре : да всё они уже нашли , это вам - зась !

Ofi Gela 29.04.2010 15:41

Зась-это что?

Адам Ник 29.04.2010 17:58

Зась- это , хрен вам, так думаю понятней.

Айболит 29.04.2010 18:05

Двое из ларца кто-то писал , что нам далеко до вашей западенской культуры . Теперь я и сам вижу . Недосягаемы .

Адам Ник 29.04.2010 18:09

Ну пани не понимают, я перевел на более понятный им язык.

Айболит 29.04.2010 18:18

Это не оправдывает панов ... так как это и есть ваш язык .

Адам Ник 29.04.2010 18:21

Тепер я не зрозумів, переклади.

Ofi Gela 01.05.2010 10:58

Вуйкам сочувствую,их 4-хклассное образование не позволяет и изъясняться по-другому.Тем паче у них в школах ,с языком были грандиозные реформы,а мозги-то слабо развиты:однобоко(всем хамить).Им переводить не надо.Хай тусують и беснуются в своём лесу.Им *и я(украинка)-не западенка,и русские-все являются врагами

Ofi Gela 01.05.2010 11:13

Удивительно,что __жариков__ выглядит аналогично,образование не помогло,либо родом - западенець?

Адам Ник 01.05.2010 12:31

Тамара я вас розчарую - в мене дві вищі технічні освіти

Бентли 02.05.2010 08:39

ПРОФФЕССОР ЯНЕК ще не таке попідисує

Бентли 02.05.2010 09:28

Янек віддав частину України інший державі нібито за дешевший (на 100 американських доларів) газ, який якраз перед підписом цього договору(на протязі року) штучно подорожчав на тих же 100 доларів.Крім цього з виступу Путіна стало зрозуміло , що газ всетакі не подешевшав , тобто газ лишається по тій самій ціні що і був, просто Російскій уряд буде кожен рік закладати в бютжет так звану різницю по газу і нібито росія буде погашати цю різницю. А що стосується коштів за оренду ЧФ *криму, то ці кошти будуть нараховуватись у вигляді газу. Так що ніяких живих грошей не буде. І ще Україна цього року не могла використати повний обсяг газу , за що мала б платити *штрафи , попри це * * Янек *ще збільшив обсяг поставки газу на україну тим самим ставить в глухий кут підписаний договір. Цей договір взагалі не має ніякої вигоди для України, *ціна на газ надалі буде рости для населення., в Києві в бюджет на цей рік вже закладено підвищення ціни на газ.

Бентли 02.05.2010 09:29

З цього можна зробити висновок *що цей договір обслуговує олігархів і власників заводів з оточення Януковича яким потрібний дешевий газ щоб не робити модернізацію своїх підприємств в плані енергозбереження! Це все Янукович зробив за рахунок Української території і населення україни тобто прості громадяни україни від цього договору не получають НІЧОГО! Тобто шахти не запрацюють *бо є "дешевий газ" і зарплати на тих підприємствах де *є такзваний дешевий газ на мій погляд теж не зростуть. Україна ще більше стає залежною від російского блакитного палива, так як алтернатив Янукович не запроваджує. Так що робіть висновки які плюси для України від цього договору.

Адвокат Дьяв 02.05.2010 10:05

Подарок *ЙуЩЕНКО *и Тимошенко *Румынам * и *Европе * : *
Напомним, год назад Румыния отсудила у Украины несколько десятков *тысяч * квадратных километров черноморского шельфа возле острова Змеиный.
Румынии перешло 79,34% спорных территорий нефтегазоносного Черноморского шельфа!!

Krasavcheg 02.05.2010 10:42

А какую альтернативу предлагали и предлагает Тимошенко и её окружение? Кроме истерии, вранья и очередного реванша к презид. власти - больше ничего за этим не стоит. На переговорах Юли с Путиным обсуждали продление срока пребыв. ЧФ, вопрос был только в цене. И в случае президенства Юли, цену на газ уменьшали бы таким же путём. Страна зависла в долгах, да ещё 30% экспортных предприятий в минусах. Ждать, что подвезут солому с Западных областей и таким образом подымется экономика и мы без ущерба для социалки расплатимся с долгами?

Бентли 03.05.2010 09:34

Александр Краснюк діло у тому , що газ взагалі не подешевшав, він лишився по тій самій ціні , що і був 330$ , Росія буде давати Ахметову газ по 234$, а різницю близько 100 доларів буде нібито сама погашати через свій бютжет. І цей газ простим користувачам не піде , для простих користувачів газ буде дорожчати!!!

Айболит 03.05.2010 09:42

Да дался вам этот газ . Дорого, не покупайте, переходите на слому как завещал " великий " Ющ . *Главное ФЛОТ ОСТАЛСЯ .

Текущее время: 05:59. Часовой пояс GMT.