Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   13 октября Тягнибок потребует присвоить Бандере звание Героя Украины (http://politikforum.ru/showthread.php?t=11925)

Луций 14.10.2009 11:58

пані Татяно, нарахунок Білорусі нечув, а от польські землі де зараз знаходиться місто Перемишль здавна належали Україні...

Адольф Гитлер 14.10.2009 12:02

Что значит эмбицил я знаю, есть еще такое понятие как ананцефал (не прийми на свой счет). Но ты иногда читай что ты пишешь, у тебя в твоих же словах куча противоречий. И моя фамилия в кличній формі українською мовою звучить як Гусак, гусаче это обращение к птице гусаку

Луций 14.10.2009 12:02

і ще мені здається шо кожен з нас захищав би свою рідну домівку... саме так робили наші діди, коли прийшли голодранці з червоної армії і забирали все що бачили, займались мародерством...

Ахтунг Фкау 14.10.2009 12:03

У каждого своя правда.Я за то,что бы присвоить Бандере звание Героя Украины.НЕ суди и не судим будешь.И пусть каждый задумается о том,что он сделал для Украины.Только критикуют и смеются.,ни каких идей и перемен.

Адольф Гитлер 14.10.2009 12:03

Мекола, а почему УПА не воевала с фашистами на Сумщине, Харьковщина, Полтавщине? Это тоже ведь исконно украинские земли?

Луций 14.10.2009 12:06

ананцефал це ви самі придумали, тому шо такого слова в медичній літературі не існує... я пишу те що я думаю, і першим я вас не ображав, тому зважаючи на ваш вік мені було б встидно займатись таким, якось воно недостойно виглядає...

Айсберг 14.10.2009 12:07

Пан КліщЪ, (до речі, а чого це у Вас твердий знак россіській в кінці призвіща?!), коли вже согласілись, що в кожного в Україні свої хероі, тоді не нав'язувайте нам своїх. Шануйте там у себе, але не треба росповсюджувати на всі терени нашої держави.
Вони ж таки локальні герої? Діяли аби де і від Київа і від Одесси чи Вінниці... На Житомирщіни їх теж не було.
І ще, грамотне пісання - це обличчя людини і його образу мишлення. Яка орфографія - така й думка про нього.

Албанец 14.10.2009 12:07

УПА не воевала с фашистами на Сумщине,
Вот те раз, а что УПА делала в Житомирщине и в Донбассе?

Адольф Гитлер 14.10.2009 12:08

Мекола, это кто голодранец? Япона хата!!! У меня знакомая строила маслозавод на западной украине после войны, не знаю точно где. Так она говорит что местные жители приносили на маслосборник масло в лопухах, а когда масло забирали то они этим лопухом с остатками масла мазали себе волосы. И не дай Бог выбросить этот лопух. Да простит маня Аллах, и лет до 14 бегала молодежь у сытках без трусов. Это ты называешь зажиточностью?

Lady In Red 14.10.2009 12:09

і ще мені здається шо кожен з нас захищав би свою рідну домівку... саме так робили наші діди, коли прийшли голодранці з червоної армії і забирали все що бачили. Не понятно, куда они пришли, ведь страна единая была, неужели нужно было войну в Житомире закончить? А если б не пришли, то что, всеб в Германии жили батраками. А насчет Белоруссии и Польши поинтересуйтесь, что они думают, и какими эпитетами обкладывают.

Айсберг 14.10.2009 12:09

Людмила Батіон, а конкретізуйте, будь ласка, а ЩО САМЕ зробив Бандера для України? :-D

Айсберг 14.10.2009 12:11

Пан Дец, УПА била у Донбассі!? Й на Житомирщіні?! Бодай боже!!! Откель!?

Луций 14.10.2009 12:11

Людмила респект... а на сумщині не діяло УПА тому що центральна та східна Україна вже була на той час під совєтами і все свідоме населення було винищено та замордовано в таборах та під час голодомору, а на західній Україні постійно вели боротьбу то з поляками то з австроугорцями а прийшли інші завойовники совєти, то вони й боролись з ними на своїх землях... хоча в подальшому вони планували розширюватись і насхід для Возєднання всієї України ...

Адольф Гитлер 14.10.2009 12:12

Петр, ану ка просветите нас что они там делали и когда появились.

Луций 14.10.2009 12:14

пане Заболотний, після вашого "пісання" про Вас звичайно буде дуже хороша думка(fr)

Адольф Гитлер 14.10.2009 12:14

Мекола, ну если там были все уничтожены то почему бы свидомым бэндэровцам не прийти и не просветить, а заодно и фашиков погонять.
Ковпак так и сдела - прошел по тылам фашистов от Путывля до Карпат

Луций 14.10.2009 12:14

пане Заболотний, після вашого "пісання" про Вас звичайно буде дуже хороша думка(fr)

Адольф Гитлер 14.10.2009 12:17

Виталь, были были. За Житомир не знаю а на Донбасе были точно. Вот только что они там делали? Шой то я смутно вспоминаю из прочитанного об одной такой личносте, которого после освобождения Донбаса поймали, судили а после отсидки он туда вернулся.

Луций 14.10.2009 12:18

я не казав шо на Заході жили багато, тоді всі жили бідно, але совєти забирали все що було, все що залишилось... як в такому випадку діяти??? хіба потрібні нам були такі визволителі???

Луций 14.10.2009 12:19

та він приїхав на футбол на Шахтьор подивитись:-D

Текущее время: 00:14. Часовой пояс GMT.