![]() |
gogoebo! mokled xom shechama amindma!ver gamoidara
|
tak,gde eto myjiki pod kravatiami valiautsia???
|
au *chventan magra dacxaaaaaaaaaa (F) magari asuratia * * * *(Y)
|
lali mak vashl-atami aris?
|
gaa,,,ka amindma!ar itsi ra chaetzva,mere kondentzionerebi myshaobs kvelgan,metroshi da avtobyshi byshlata ginda
|
araao ty ara getkodito Natalyshkam (K)
|
vashlatama???aris sxvatashoris 11 tzlis tzin pirvelad ak vnaxe,da sachemoa,me atams ver vexebi
|
natylim katzi ar ariso???xalxno modit jgypi shevkmnad''xanyma''
|
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
ogond ise ar gamogvivides mere Bevri vecade shentviso,gamomivida chemtvisooo :-D :-D :-D :-D :-D
|
chemi sheni vis gaykvia? :-$
|
araaa,mashin kai, :-D :-D :-D
|
grupa "paemani"
|
me kide megona vashla atama , marto chventan ikooooooooo, shexede shen amerikelebssssssssssss (md) ani moskovshi aris?
|
gepatijebitpaemanze (L) (L) (L) :-P :-P :-P :-P
|
ise esli dryziami novimi mi zavelis,to pochemy nel'zia nevest i jenixov podiskivat?????mi ix xoroshenko ''obrabotaem''a potom i ...a mojet i polychitsia rame???? xom azrze xar kortilshi kvela rom shevikripebit :-D
|
ne dymaiy posle obrobotki raime darches sxvistvis, :-D :-D :-D :-D :-D :-D (Y) (Y) (Y)
|
gogojan shen ra obrabotkas gylisxmob???? :-P :-$ :-P :-$ :-O po politicheskoi linii!na vshivost' i t d
|
xooo magari ideaaaaa (Y) (Y) (Y) *lali shen ameriakshi imushaveb, ele moskovshi , me tbilisshi , anu gadasanaxuleblad vivlitttttttttttttttttttt, *(Y) (Z) (X)
|
XO ICIT MELAS RAC ELANDEBODA IS ESIZMREBODAO,MARTLA KI ARA,,, :-P :-P :-P :-P :-P
|
Текущее время: 19:05. Часовой пояс GMT. |