![]() |
Навіть московські (радянські) історики визнають, що спочатку (1917 року) РКП(б) не бажало дозволити самоуправління Україні, навіть „советской“, навіть під московською зверхністю. Але вся Україна палала селянськими повстаннями проти Москви. Провідниця московських загонів в Україні писала: „Наша тактика в Україні мусила бути цілковито інакшою, ніж у Московщині. В Україні запанувала величезна, непримиренно ворожа нам сила – український націоналізм, з його захоплюючим кличем національної волі та державної незалежності України. Конечною передумовою нашої перемоги в Україні було вирвати це гасло з рук українських націоналістів і присвоїти його собі“
|
Не знаю як було у 17-му році з блохами. Але бачу, що є тепер. За часи незалежності українські господарі набудували будинків поробилиєвроремонти, красиві огорожі поробили навколо будинків. У кого було бажання взяв землі для ведення господарства. Хоч і важко фінансово, але прагнуть і їздять за кордон на відпочинки. А от ваші москалі, які наїхали у 59, коли тут збудували цукровий завод - дожилися до ручки, вони не тільки завушивіли, їм на голови вже в тих будинках, що дали совіти тече. Не обгороджено, обдерте все, облущене. думають тільки як напитися. Є такі,що померли з голоду- робити не хотіли, а на дурняк вже ніхто не дає, як якась копійка появиться, то за пляшкою біжить. Гидко глянути на такий невошивий народ. А корінні галичани - справжні, роботящі, акуратні господарі, які можуть обійтися без влади, бо мають роботящі руки, не чекають від нікого подачок.
|
А на виборах завжди голосують як не за Симоненка, то за Януковича. Ще мають надію отримати той мінімум, який москаля задовольняє- кусок ковбаси, пляшку, хліб і консерву. От такі москалі на Галичині. Це не з книжок герої, ні це мої сусіди, яких можна побачити кожен день- вошиві, брудні, гнилі і п"яні.
|
І такі як ти , больні на голову, проплачені, або ті у кого забрали корито!!! Москалику (Рудій)
|
Пані Світлана, та ж ситуація і у Волині.Українці тягнуться, працюють і відповідно-мають все.Ну а "братів наших старших" здалеку видно.Вони і далі в совку живуть, тільки ж, як ви кажете, ніхто нічого вже не дає.От так і скніють.І питати не варто, хто в якому домі живе.
|
Ага, особливо Галичина. Вам радянська влада провела електрику та радіо,дала дусту від бліх та вошей. А знаменита львівська архітектура буластворена австріяками та поляками. У Львові в 1939 році було аж 7процентів галичан та русинів.
Та й зараз Тернопіль весь сміттям загаджений.Дарчук, або ви самі, або ваш розум в критичному стані. |
З власного досвіду скажу.Останніми роками приїжджаю в Україну зі знайомими або друзями, які хотіли побачити країну.Були серед них молоді люди 20-30 років, середнього віку, канадці, португальці, англійці, китайці.Всім Західна Україна безмежно сподобалася, були дуже задоволені поїздкою, з радістю хотіли б приїхати знову.Відмітили розкованість людей, доброзичливість, гостинність, європейський дух всюди, красу і чистоту міст.Схід не привабив їх зовсім.Відчувалася всюди напруженість, непривіність людей, міста в загальному брудні і занедбані.Казали, що саме таким уявляли собі соціалізм.Ще приїхати на Схід відмовилися.
|
Оксаночко, Світланко, бісер не для комуняцького лайна.
У них свій шлях - копанка, гранчак, кровать.... |
А чого ж тоді поперлася в Канаду, а не живеш на своїх полонинах? *Оце ж така "любов" до своєї землі - любити здалеку у ситості.(N) (N) (N)
|
І ще, Оксано, а Вам не неприємно, що у Вас прізвище - Москалик. З Вашими ідеями не в"яжеться. Поміняйте на Худобу або Гній ( це поширені прізвища у ЗУ).
|
Я была как-то в Горловке - как будто в совок вернулась.Это *правда, что все обозленные. там без отмашки Рината (его смотрящих) тогда даже киоск нельзя было открыть, после 9 вечера на улицах - тихо, темно и небезопасно. и работы очень мало. Тихий ужас.
|
І ще, Оксано, а Вам не неприємно, що у Вас прізвище - Москалик. З Вашими ідеями не в"яжеться. Поміняйте на Худобу або Гній ( це поширені прізвища у ЗУ).
Тетяні Гершкул! Хоча прізвищ "Худоба" чи "Гній" на ЗУ ніколи не зустрічала, але мені вони краще звучать чим ваше. А от "Москалик " дуже гарне українське прізвище і слово. |
Хм... Краще від прізвища Щербина - не зустрічала. Це прізвище якраз козацьке і українське. І, мадам, не пхайтеся до мене в гості.
|
Я б на вас ніколи б і уваги не звернула б,якби ви своїм злим язиком не образили б Оксану.
|
Так не вАС ЖЕ.
|
Татьяна, давайте отпор этим девочкам, но не очень уж сильно берите все к сердцу. Будьте снисходительны. У них кроме оголтелого национализма, вышиванки и чужой фотографии больше ничего в этой жизни нет. Поверьте моему большому опыту.
|
Извените конечно,но как ваша милая беседа относиться к теме форума ?:-D
|
А делать замечания старшим тоже не совсем..., юная Анастасия.
Тем более, что трафик безлимитный, места хватает, а тема давно просится в утиль. |
Алексей, я и не беру близко к сердцу. Еще чего не хватало, своих проблем каждодневных хватает. *А с этими свидомымы и спорить неинтересно.
|
Татьяна Щербина .
Десь ви писали, що погано пишуть наші Забужко і Матіос- це є ваша суб"єстивна думка. Є читач, який в захопленні від їхніх творів. Пишуть принаймі правду. А правди ви не любите, от і зрозуміла позиція стосовно них. А стосовно зміни прізвища, то такої гостроти розуму ще не зустрічала, ваш інтелект пре з вас. У вас такий талант!!!! Обов"язково прислухаюся до рекомендацій, але після того, коли ти визнаєш, що є комуняцька гнида. |
Текущее время: 09:09. Часовой пояс GMT. |