![]() |
1 * В *УКРАИНЕ * ГОЛОДОМ *ЗАМОРЕННОЙ * НАРОД СОВСЕМ *ОЧУМЕЛ!
ВСЕ *ТОЛЬКО *И *БРЕДЯДЯТ *МАЙДАНОМ, *А *НА МАЙДАНЕ * ЮЛЯ-УМНИЧКА *И ЮЩ- ПРИЩЕМОРДЫЙ *И *РЖАВЫЕ БОЧКИ *ВОКРУГ! ВСЕ ТОЛЬКО И ОРУТ - «ЮЩЕНКО-ТАК!» , *«ЮЩЕНКО – ТАК!» * *И *НА КОНЕЦ ТО ЗАКОНЧИЛСЯ ЭТОТ *ДУРДОМНЫЙ *МАЙДАН *2004!! *ДАЛЕЕ ПРОДОЛЖЕНИЕ *БУДЕТ НА УКРАЇНЬСЬКІЙ *МОВІ *- СВІДОМІТИ *ВСЕ ЗРОЗУМІЮТЬ, А МОСКАЛЯМ ЦЕ НЕ ПОТРІБНЕ, У МОСКАЛІВ МАЙДАНА ВЖЕ НІ КОЛИ НЕ БУДЕ І ВОНИ ЦЬОГО НЕ ЗРОЗУМІЮТЬ! З МАЙДАНА ІДЕТ ОДИН СВІДОМИЙ ГАЛИЦАЙ ДО ДОМУ *ДО ЖАБЬЕ, ЩО *НА ФРАНКІВЩИНІ! * ЇСТИ ХОЧЕ – МОСКАЛЬСЬКИМ *ГОЛОДОМ ЗАМОРЕНИЙ. *ЗАХОДИТЬ В ОДНУ ХАТУ, А ТАМ ДІД ПАРАЛІЗОВАНИЙ *НА ЛІЖКУ ЛЕЖИТЬ. СВІДОМИЙ *ДО * ДІДА: - ДІДУ У ТЕБЕ *ПОЇСТИ ЗНАЙДЕТЬСЯ, З МАЙДАНУ ІДУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ *ВІД МОСКАЛІВ ВІДСТОЯВ, ТРИ ДОБИ НІЧОГО НЕ ЇВ. ДІД: - ОТАМ *НА СТОЛІ У МЕНЕ ВСЕ ЩО Є, *ПОДИВИСЬ, МОЖЛИВО ЧИМ І ПІДХАРЧУЄСЯ. |
2СВІДОМИЙ ДИВИТЬСЯ НА СТОЛІ *НЕ МАЄ *НІ ЧОГО. * А БІЛЯ СТОЛУ СТОЇТЬ МАКІТРА ПОВНА ХОЛОДЦЯ!
СВІДОМИЙ *ГАРНЕНЬКО ОТОГО ХОЛОДЦЯ ПОЇВ З МАКІТРИ, ЩО НІЧОГО НЕ *ЗАЛИШИЛОСЯ НА ДНІ. *І ДО ДІДА - ДІДУ, ЩИРО ТОБІ ДЯКУЮ ЗА ХОЛОДЕЦЬ, ЩО В МАКІТРІ БУВ, Я ЙОГО *ПОВНІСТЬЮ З’ЇВ! ДІД, ЯК ПОЧУВ ОТЕ І ВІДПОВІДАЄ СВІДОМІТУ: - ПОСЛУХАЙ СВІДОМИЙ, ТИ ВІДСТОЯВ НА МАЙДАНІ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ, А Я ВЖЕ ТРИ ПАРАЛІЗОВАНИЙ І ТРИ *РОКИ ХВОРИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗОМ, МЕНІ НІ ХТО ДОПОМІГ. Я ОЦІ ТРИ РОКИ ХАРКАВ В ОТУ МАКІТРУ, А ТИ ЇЇ З’ЇВ! МОЖЛИВО І ТОБІ ОТОЙ МАЙДАН В 2010 Р. *З МОЄЇ *МАКІТРИ *ДОПОМОЖЕ! |
Вот так и Европа как макитра!!!
|
Пане Михальчишин , нагадаю вам, що *б"ють не по прізвищу *- а по пузі та морді.
|
калиба, не болтайте ерундой!!!! конкретнее, пожалуйста, а то в ваших постах только про пузо да про пиво.....
|
гадаєте що спілкування з литвинами потребує більшого?
|
Алексей Дарчук
Я виріс там, пані Терпак, де бандерівці звірствували і де їх дуже багато людей ненавидить. Якщо людина була колаборантом і пішла служити новим загарбникам - у "ястребки", то звичайно, що її нащадки будуть на всі лади охаювати рух національного опору. |
Ніщо не може виправдати звірств проти жінок, дітей, старих. В чому були повинні жителі Хатині? Вони не прийшли на Західну Україну зі своїми ідеями. А Бандерівці їх спалили. За що?
|
а вы в курсе, что выпускной и вручение аттестатов 11-классникам в этом году будет 28 МАЯ. Выпускные экзамены начинаются с начала мая, когда еще все программные часы не вычитаны и вся остальные классы продолжают учиться.
зачем? Хотят учителей отправить в отпуск за свой счет, чтобы денег съэкономить? или другие какие-то идеи? ================ школы - в шоке........ |
А *у девятиклассников когда?
|
Татьяна, будете мати бажання можете ознайомитись :<font color="#006666" size="+1">"Воєнна історія" #3_4 за 2003 * * * * * * * рік
* * * * * *<f z+1 scFF0000>ХРОНОЛОГІЯ * * * * * * * ВОЛИНСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ * * * * * * *(укладач В. Сергійчук) * * * * * *<f z+1 scFF0000>1943 |
Татьяна Щербина
Ніщо не може виправдати звірств проти жінок, дітей, старих. В чому були повинні жителі Хатині? Вони не прийшли на Західну Україну зі своїми ідеями. А Бандерівці їх спалили. За що? До чого тут бандерівці? Де Ви цієї маячні начитались? Начеб-то інтелігентна жінка. |
Оксана Калиба
Знаєте, той Лтвин, що у Верховній Раді І той, що тут на форумі - близнецы-братья. Тільки що обличчя різні. А під "старшого брата" на череві - наввипередки. |
"Якщо людина була колаборантом і пішла служити новим загарбникам - у"ястребки", то звичайно, що її нащадки будуть на всі лади охаювати рухнаціонального опору".
... Пане Михальчишин. Колаборантами були саме ваші улюбленці з так званого "руху національного опору". Це вони в масовому порядку *добровільно вступали в СС, приймали за дорученням німців участь в кривавих етнічних розправах та карних операціях проти мирного населення в різних країнах Европи. Саме масове скоєння страшних злочинів (а не ідея, навіть безглузда) заставило їх потім так довго бігати по лісах та ховатися в схронах. А заодне й тероризувати власний народ. Вони прекрасно розуміли, що перемогти СРСР і встановити свою владу - надто тонка кишка. Тим більше, що Велика Україна їх ніколи не підтримувала. |
Це хто про що. Ви мені про Волинську трагедію, а я вам про Хатинь. Пошукайте гарно, гриф секретності з цих документів теж зняли. А то якщо ви нам про бендеровців, то це правда, а якщо ми вам про їх звірства то це не правда. Зніміть розові окуляри.
|
Даруйте, я ще й за освітою - бібліотекар!
|
Даруйте, я ще й за освітою - бібліотекар!
От воно й видно. Я теж совєтські книжки читав. Коли інших не було. |
Алексей Дарчук
Це вони в масовому порядку *добровільно вступали в СС, Бандерівці в СС? Може ви сплутали дивізійників з бандерівцями? приймали за дорученням німців участь в кривавих етнічних розправах та карних операціях проти мирного населення в різних країнах Европи. Маєте підтверджені факти з незалежних, незаангажованих джерел? Саме масове скоєння страшних злочинів Ну це більше про НКВД (а не ідея, навіть безглузда) Незалежність рідної землі - безглузда ідея?заставило їх потім так довго бігати по лісах та ховатися в схронах. Більше ніж 10 років жертовної боротьби з більшовицьким окупантом? А заодне й тероризувати власний народ. Оце якраз про "ястребків" і парторгів |
Я ще й ваших Забужко і Матіос читала. Погано пишете. За що премії урядові вручалися?
|
Татьяна Щербина.
Чому "ваших"? Ви що - своїми вважаєте лише Твардовського і Галана? |
Текущее время: 02:26. Часовой пояс GMT. |