Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Воины УПА - Украинская повстанческая армия. Кто они? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13692)

Ария 15.08.2010 14:16

Шведы, не имея артиллерии и претерпев от россиян великий урон, показаливо фронте своем многие интервалы или пустоту, а Палей, сие приметя,тотчас ворвался в них козаками и произвел всеобщее замешательство внеприятеле... Смешанные козаками, обратились шведы в бег».
Отже, як бачимо, козацькі полки Семена Палія, Івана Скоропадського,інших героїв битви примусили шведів «показати хребет». Не було б їх наполі бою на боці російської армії, — напевне, довелося б з-під Полтавитікати Петрові з Меншиковим, а не Карлові з Мазепою...

Ария 15.08.2010 14:18

Сергій. ти адвокат всія кремлю ?

Альфонс 15.08.2010 14:19

Так верно. Это те казаки кто состоял на службе у Петра. Иными словами Российское воинство одержало победу над шведами.

Запретный Пмад 15.08.2010 14:22

Я вважаю, що Петро Перший багато зробив для Росії. І мені зрозуміло, що росіяни його прославляють. Це нормально. *А Мазепа - для України багато зробив. * * Але ж звичайно, з погляду Росії - він зрадник. Зрадник - але кого, чого? - Росії *і Петра. А при чому тут Україна? Він, як Гетьман України вирішив, що з Шведами буде краще. *(До речі, а шведи і зараз живуть краще за нас з росіянами).

Айболит 15.08.2010 14:22

Иными словами Российское воинство одержало победу над шведами.Сегодня 17:19
===========================
Не только над шведами но и над мазепинцами!

Krasavcheg 15.08.2010 14:24

Так Павло вообще с Чингиз ханом родственник,причем здесь мазепа:-D :-D :-D

Запретный Пмад 15.08.2010 14:28

А ви взагалі, якусь іншу думку, крім своєї власної - можете просто вислухати (прочитати) - без образ? Попробувати зрозуміти людину. Я, наприклад, вас добре розумію, розумію, чому ви так настроєні проти Мазепи. Це абсолютно природньо. Він зрадив вашого царя. А чому ви не можете хоча б почути іншу сторону?

Айболит 15.08.2010 14:30

Він зрадив вашого царя. А чому ви не можете хоча б почути іншу сторону?Сегодня 17:28
=======================
Да плевать на царя! *Он предал народ свой *а не царя !

Хуан Миг 15.08.2010 14:33

Зрадник - але кого, чого? - Росії *і Петра. А при чому тут Україна? Він, як Гетьман України_______________________Не хочу Вас расстраивать, Люба, но Гетьманщина (а вовсе не Украина, коей еще не существовало) входила в состав Российской империи... И Мазепа ПРИСЯГАЛ НА ВЕРНОСТЬ Петру.... А нарушение присяги во всем мире трактуется одинаково: КЛЯТВОПРЕСТУПЛЕНИЕ, ПРЕДАТЕЛЬСТВО...

Krasavcheg 15.08.2010 14:37

:-D

Альфонс 15.08.2010 14:37

кРОМЕ ТОГО, ПЕТР СЧИТАЛ МАЗЕПУ ЛИЧНЫМ ДРУГОМ.

Айболит 15.08.2010 14:39

А Мазепа умел казаться другом. Подленькая душенка.

Арамис 15.08.2010 14:39

Странно,сами украинцы и не знают что Мазепа русскому царю присягал,и что тогда спорить здесь...предательство однозначно! Шестерка *был Мазепа! Кстати а у Бандеры были какие либо труды о независимости Украины? или правда только лозунги ?

Ария 15.08.2010 16:01

Геля. щось ти мені зовсім на грузіна не схожий. Нема таких в грузії. Ти - клон кремлівський. Ніху...я історії не знаєш і пищиш що попало.

Ария 15.08.2010 16:05

Коломийченко, ти сам собі пизд...ш і сам собі віриш. Але це не означає. що вірять у твої слова присутні тут. Мазепа був вірний Україні. а не вашому петьці-засранцю. який українців нищив.

Айболит 15.08.2010 16:08

Ну не бреши Шингур. Кроме как себе и *нескольким сотням подручных, Мазепа никому верен не был. Ни Украине, Ни Петру , Ни Карлу. Читай историю.

Арамис 15.08.2010 16:09

Это тебе Паша еврей молдавский(ненастоящий)просто не те Грузины попадались.Специально открыл учебник истории грузинский,там тоже про Мазепу пишут что он присягал царю! Приезжай посмотришь настоящих Грузин! Только не в Тбилиси,это у нас как Москва в России(столица то есть) Только свой интерес жопный оставь при себе,у нас такие слова не любят! Или скажи грузины в армии к вам хорошо относились?;-)

Арамис 15.08.2010 16:10

Паша,я не клон! а вот ты как оказалось смуту навел,сам то ЕВРЕЙ!!!!:-D

Арамис 15.08.2010 16:10

пАША *ГРУЗИЯ ПИШЕТСЯ С БОЛЬШОЙ БУКВЫ!

Ария 15.08.2010 16:16

Геля, в армії ( флоті ) були грузіни. але таких, як ти - правда не було. Грузини поважають українців і українці поважають грузинів. Я, чесно. шокований від того, що бачу від тебе такі вислови і роблю висновок - ти не грузин. Грузини ттак себе не поводять до українців. Тим паче після того. що з ними зробила зараз Росія, яку ти так тут захищаєш. І я не молдован і румун. Тобі нехуй мене обзивати тим, щзо в твоїй голові нема. А Мазепа справді присягався Петру і правильно зробив, що предав. Зате він не предав українців. Тобі цього не зрозуміти. бо ти підмахуєш москалям. Ти заблудший. Гела.

Текущее время: 00:20. Часовой пояс GMT.