Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   В.Ф. ЯНУКОВИЧ - будущий Президент Украины! Будущее у Украины - есть! Какое оно ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=11957)

Алладин 01.10.2009 21:01

Попри усі бажання, мрії та надії багатьох дописувачів цієї гілки мати за атамана (гаранта) білого та пухнастого, такого собі, ідеального лицаря, треба ще не забувати про реалії сьогодення - про стан політики, економіки, врешті решт - про моральний стан сучасної спільноти (принаймі, переважної більшості цієї спільноти!). Отож-бо, завжди у кризовий період краще мати реального земного рятіника, аніж довго очікуваного чергового небесного месію. Доречі - "месію" останні роки за гаранта вже мали - вийшло якось боком, ящо не раком...
Перепрошую, бодай, чи не остання тепер надія на справжнього ГОСПОДАРЯ.
А Віктор Федорович саме такий, хоча й не зовсім білий та й не дуже пухнастий, але - цілком реальний та хазяйновитий. На нього й сподівання!(v)

Бука 01.10.2009 21:12

Олександр, я Вас чудово розумію. Думала, що тільки в "дружній" Росії 64% бажають бачити в Україні президентом Януковича. Ну, це зрозуміло, зайвий раз позловтішатися і пореготати з нас. Виявляеться, що і в Торонто прагнуть гострих відчуттів від такого видовища.
Невже Ви не розумієте, що гірше за Януковича може бути тільки Янукович?!

Алладин 01.10.2009 21:30

зайвий раз позловтішатися і пореготати з нас
Перепрошую, вельмишановна пані, не дуже поспішайте так ретельно ізолювати себе від тих, що тимчасово поза межами (не від щасливої долі в межах!). Між іншим, наче вибухом порозсіяло тепер ЧОМУСЬ мільони українців по всіх закордонах...
Як на Вашу думку: ЧОМУ так відбулось?

Викинг 01.10.2009 21:45

Наталья, вас не Ющ кинул, а вся померанчевая братия. Снимите розовые очки, Тимошенко с Ющенко спецом расплевалась, чтобы в случае его "боков" к ней не было претензий!

Бука 01.10.2009 21:51

Цілком з Вами згодна. Але тут не про те мова. Чому хлопців з судимістю не беруть до армії, чому з судимістю не приймають на службу в органи, чому з судимістю не випускають за кордон, чомумайже неможливо влаштуватися на пристойну роботу?
А чому президентом - можна?
Мають же бути бодай якісь моральні критерії?
Я вже не кажу, що це безграмотна і неосвічена людина, яка в слові "прем*єр" робить три помилки, і не знає, що Словакія і Словенія - це дві різних країни.
Невже це кращий представник нашої країни?

Викинг 01.10.2009 21:53

Покажите "кращого"!(fr)
Назовите мне хоть одного!

Бука 01.10.2009 21:57

Предыдущий пост - Александру.
Михаил, может, я и в розовых очках, но за Януковича никогда голосовать не буду. Впрочем, как и Вы за Тимошенко. Каждый имеет право на своё мнене, которое должно уважать.

Алладин 01.10.2009 21:58

Шановна пані, Наталко, зважте на таке - якщо людина змогла ВИПРАВИТИ себе, то чому ця людина не зможе виправити стан у суспільстві???
Хто без гріха? Хіба тільки ті, що судимостей у своїй біографії не мають? Хіба усі вони (політики з чистими файлами) такі безгрішні?
Поміж усіх зол треба обирати найменше!
Хіба не так? - А яка Ваша конструктивна пропозиція?

Бука 01.10.2009 21:58

"Кращого"? Все, кроме Януковича.

Баронесса 01.10.2009 22:00

А вот мне очень интересно, как в цивилизованой вроде стране в президенты выдвигается человек 3-жды судимый????
я не представляю, что потом говорить детям своим, если не дай Бог он станет президентом, по поводу того, что воровать и шапки срывать это плохо
какой пример вообще подается подрастающему поколению???
Ни в одной цивилизованой стране мира "зеки" не стоят у власти
я очень надеюсь, что наша страна все-таки Украина, а не Гондурас, и "зек" не будет президентом

Бука 01.10.2009 22:03

Олександр, Ви відповіли на першу частину запитання. А як щодо освіченості? Хто з лідерів інших держав буде спілкуватися з таким президентом і серьозно його сприймати? Він і так нікуди не їздить і ніде не виступає, бо де не скаже щось від себе, то вся країна сміється. Принаймі, з ним було б весело! :-D

Алладин 01.10.2009 22:04

Когда "Титаник" с минуты на минуту грозится булькнуть, то речь следует вести не об идеальных биографиях выборного капитана, а о том, сможет ли он залатать наскоро пробоины и спасти тонущую посудину (со всеми пассажирами);-)

Бука 01.10.2009 22:06

Александра, однознано не будет!

Алладин 01.10.2009 22:09

Пані Наталко, я не буду Вам цитувати "перли" колишнього президента намогутнішої у світі держави, бо він ( Буш-молодший) щей не такого випускав з рота. Тепер не про демосфенівські якості майбутнього українського гаранта, а про його ПОТЕНЦІЙНУ ЗДАТНІСТЬ виправити загибельне становище.
Бож не аристократи при владі тепер по всьому світу!

Бука 01.10.2009 22:11

Олександр, Ви знову не відповіли. Будь-яка країна не може існувати окремо від світової спільноти. То ж як буде спийматися в ній Янукович-президент?

Министр 01.10.2009 22:12

Янык шел бы в "Аншлаг", а не в президенты.там у него получше получилось бы)

Бука 01.10.2009 22:15

Ну, наскільки він здатен виправити становище, він уже довів під час свого прем*єрства. Наробив мільйонні борги шахтарям і довів Донбас до ручки. Тепер це самий депресивний регіон в країні.

Бука 01.10.2009 22:18

Пробачте, але завтра на роботу. До зустрічі. Маю надію, що ще поспілкуємось. (S)

Алладин 01.10.2009 22:21

відповідаю - буде сприйматись НОРМАЛЬНО, як на сьгоднійшній день, коли усі цінності, такби мовити, трохи занепали у світі.
Буш-молодший керував наймогутнішою країною довго, хоча й бувший алкоголік, що лікувався.
Справа не в вадах персональної біографії, а у тому, на ЩО кандидат потенційно спроможний!
Де тепер ті ідеальні цезарі шляхетнього роду-племені?
Доречі- теперешній віце-президент Сполучених (Байден) вважає, що Янукович у якості президента - підходящий вибір для України.
Ви з ним не погоджуєтесь?

Бука 01.10.2009 22:23

Ні. (S)

Текущее время: 07:38. Часовой пояс GMT.