Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕГА ТЯГНИБОКА !!! ПІДТРИМУЄТЕ !?? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=12085)

Бывалый 13.10.2009 13:42

Та ні, Наталіє, не можуть же нормальні люди які думають головою обрати Януковича!!!! Не пройшов він в 2004-му, не проде й нині!!!!

Крылья Отча 13.10.2009 13:44

Та ні, Наталіє, не можуть же нормальні люди які думають головою обрати Януковича!!!! Не пройшов він в 2004-му, не проде й нині!!!!
-------------------------------------------------------------------
От і я про те, але є тут інші....

Playgirl 13.10.2009 13:46

Тарасенко, що за дурниці ви пишите, а?? Просто смішно, ви думаєте, що люди не знають як живуть в Росії, чи ви когось переконати хочете, що там мед??Дарма;-)

Крылья Отча 13.10.2009 13:47

А до чого тут Янукович.......... Розумнішати треба у відношенні до інших людей, я би сказав добріше треба бути........
__________________________________________________ ___
Пане Андрію, я дуже добре ставлюся до людей з України, і іноземців, незалежно де хто живе.. Просто змальовувала реалії.. Можливо вас це образило... (F)

Айсберг 13.10.2009 13:48

Наталля, читав, думав Ви жартуєте...
Нищета, жизнь впроголодь... агитка?
Город Підволочиськ, Тернопіскої області, консервнє підприємство... руина, зарплатня - 150 доллярів максимальна.
Луцьк, Волинська область, ТМ "Руна". Старенькі будови, общиті дешевим ПВХ (косметіка!), админкорпус - фарба не скриває тріщіни. Зарплатня вище - аж 200 северо-аміканськіх баксів.
Про що говоримо, шановна?!
Я вот с Южной Украины, про нас расскажите агитку? Какие мы? ;-)

Котик 13.10.2009 13:49

Східні цінності -апроксимовано це Північна Корея.
Переконаний, що ніхто не хоче таких цінностай життя ні собі ні своїм дітям. І їхня позиція проти західних цінностей зумовлена не чим іншим як промивкою мозгів.
Янукович всіх застрашив "Помаранчєвой чумой", і в них підсвідома фобія на цей колір.
Захід критичний, і коли так звані помаранчеві звертають з про Українського курсу захід повертатиме їх, або приводитиме іншу Українську еліту.
Схід зомбовано консервативний, і команду "равняйс на Януковіча, шагом Марш", виконуватиме до команди "Отставіть"
...та хто має голову на плечах - той думає а не зомбовано виконує команди!

Playgirl 13.10.2009 13:50

Тарасенко, в мене теж друзі там живуть, та інфа від вашої різниться.

Playgirl 13.10.2009 13:53

АААААА......ми взагалі по щось хіба говорили????

В Поисках Домашних Пирожков 13.10.2009 13:59

В Польшу полуляхи!^o) :-D

Айсберг 13.10.2009 14:02

Печкович, не клейтє дурня, ваши слова:
Ми будуємо Україну для Українців, і інших національних меншин.
Согласно Вашему высказыванию - украинцы на Украине тоже являются национальным меньшинством.
Значит, Вы из тех, кто нолики и единички продаёт... продуктивно, ничего не скажешь. Тем более создаёте информационную систему... для фильтрации информации?!
Кстати, я был в Северной Осетии как раз в те самые числа год назад.
А насчёт того, что я сделал для Украины... ТМ "Чумак", ТМ "Нежин", ТМ "Саме той" - продукция, которая продаётся не только на Украине, но и за рубежом. Главный технолог и директор по технологии и качеству. Людей кормлю - профессия такая. Вещь осязаемая и руками можно пощупать. А вашу "систему" и руками не пощупаешь и имя Украине не приносит.;-)

Котик 13.10.2009 14:05

Віталій, така розмова мені більш до вподоби!
набагато менше бруду і появився конструктив(Y)

Айсберг 13.10.2009 14:06

Лариса, видимо, Ваши друзи плохо там живут... они бедные, они чем занимаются?
Мои друзья и кумовья не жалуются... и самое главное, "украинский вопрос", раздуваемый здесь националистами-сепаратистами, им по барабану. Иногда только недоумевают: 2Слышь, куме, а что мы вам сделали?!"

Крылья Отча 13.10.2009 14:07

Наталля, читав, думав Ви жартуєте...
Нищета, жизнь впроголодь... агитка?
Город Підволочиськ, Тернопіскої області, консервнє підприємство... руина, зарплатня - 150 доллярів максимальна.
Луцьк, Волинська область, ТМ "Руна". Старенькі будови, общиті дешевим ПВХ (косметіка!), админкорпус - фарба не скриває тріщіни. Зарплатня вище - аж 200 северо-аміканськіх баксів.
Про що говоримо, шановна?!
Я вот с Южной Украины, про нас расскажите агитку? Какие мы?_______________________________________________ ____

Щось ви перестаралися..Я не мала на меті когось ображати.. Чому всіі слова сприймаються в штики? Я знаю що в багатьох містах Луганщини стоять пустими цілі будинки хрущовки., я бачила як там всі пють, просто культ водки.... знаю що в інших смт люди реально жевріють.. Я не говорю про міста-промислові гіганти, і на це вказувала...
Та ці міста, що ви описали проти Красного Луча і йому подібних - столиці просто...

Антивирус 13.10.2009 14:07

лариса киселевская,в вас всё с маленькой буквы,вы делаете всем замечание.а вы то кто??????????самая умная?что вы хотите донести?какой ваш кандидат?а только блабла.

Playgirl 13.10.2009 14:08

Ой, ну если сравнивать, то живут,что там,что здесь-одинаково, кто работает тот живет нормально, а если обобщать, то нам и Украине и той же России хвастать нечем.

Котик 13.10.2009 14:10

Тепер по суті
Прошу не працювати в стилі телеканалу Інтер, який смонтував загальновідомий ролік, за який програв 9 позовік до суду. Не виривайде буть ласка слів з контексту розмови ;-)
Ми будуємо Україну для Українців, і інших!!!! <не українців> національних меншин.

Айсберг 13.10.2009 14:12

Михайло, классный "конструтив" был в начале 2005 года, когда Ваши "любі друзі" обещали мне квартиру сжечь и физически мозги прочистить за то, что имел собственное мнение о дилетантах от "экономики" Ющенко и и же с ним.
Знаете за что? За то, что я напомнил о том, что первый обвал гривни был в бытность его головою Нацбанка. И санкции США (металлопрокат) тоже по его вине.
Ну-ка, кто мне напомнит, кто прикрывал нынешнего голову Нацбанка?

Котик 13.10.2009 14:13

Значит, Вы из тех, кто нолики и единички продаёт...
-----
Так, і рівно через 19-ть років Ви відчуєте колосальні переваги цієї системи!
Думаю тоді ви згадаєте про нашу теперішню розмову

Айсберг 13.10.2009 14:18

Не, Михайло, логично не получается. Я понимаю, что вы описались, но всё же.:-D Смысл тот, который озвучил Я.
Ваша интерпретация - черезчур натянута.
Хотите правильно?:
Ми будуємо Украину для українців та національних меньшинств, живущіх в неї.
Но всё равно не политкорректно... вот если бы вы написали: "Ми будуємо Україну для народу України", никто бы не обиделся. Во Вавм крест на пузе!;-)

Котик 13.10.2009 14:18

"любі друзі" не мої ;-)
Я підтримую тих, хто не лиш на словах а й на ділі підтримує Україну, Українське.
Тепер факти
Ющенко в свій час будучи головоб був признаний одним з ведучих економістів.
Апотужний удар по гривні був тоді, коли головою нацбанку був Яценюк. І до речі Яценюк тоді досить професійно вийшов з ситуацію. Думаю ви пригадуєте як саме.
Наголошую це факти а не агітація ;-)

Текущее время: 05:40. Часовой пояс GMT.