Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Политика в мире (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=2)
-   -   В Киеве стартует "АнтиТабачная кампания"!!! (http://politikforum.ru/showthread.php?t=1605)

Олександр Миха 18.04.2010 22:07

Алексей Дарчук
"побольше яда в души молодежи" залили якраз московсько-большевистські ідеологи, та так, що й тепер купа українців, особливо на Сході і Півдні цим "ядом" (отрутою) дихають і, забувши, хто вони, якого роду-племені, мову рідну і занехаявши пам'ять предків, готові хоч сьогодні до Москви навколішках.
А щодо "приступать к чистке авгиевых конюшен", то Табачник і компанія перед тим вирішили приступити до добрячої чистки гаманців батьків майбутніх абітурієнтів. Саме для цього він і поставлений. Чистий бізнес. Ідеологія - це тільки обгортка до цього лайна. Вакарчук, власне від нього систему вступу дещо вичистив. Але в Україні лайна багато. Знову вилазить Їжте, українці! На здоров'я!

Сыч Дмитрий 18.04.2010 22:10

А Михайлу Іщенку:" Я вже готовий пакувать валізи, як істиний українець, на КАНАДУ!:-D
І звіддти розмірковувати: Ох як же я люблю Батьківщину -Україну! і всіх при цому УЧИТИМУ, як вірно любити!!!:-D

Андрей Мысэ 18.04.2010 22:17

А где и когда эта компания финишировать собралась? Дистанция есть? А то на фальстарт больно похоже

Сергей П 18.04.2010 22:22

А щодо "приступать к чистке авгиевых конюшен", то Табачник і компанія перед тим вирішили приступити до добрячої чистки гаманців батьків майбутніх абітурієнтів
------------------------------------------------------------------------------------
Да хватить свистеть Вакарчук с ректорами не чистил -чистил сына учится знаем до него не чистили -чистили дочка училась
А насчет конюшень так где это столько ВУЗов и по всем министерствам.
А за идиологию чью московскую западную восточную а почему не нашу украинскую
А про род и племя это дело каждого вы свою знаете чтите я тоже эначит и другие не дураки

Сыч Дмитрий 18.04.2010 22:23

Ой, * *Іщенко стоїть під памятніком мармуровим і висловлюється, мабуть, тому: "чемодани", (комунарик перефарбований!100%)

Сергей П 18.04.2010 22:32

Дмитрий а так не длинно написал
:-( :-( :-(
* *Хотели бы Вы *,чтобы вас хотели те, кто вас не хочет, а те, кто хочет, хотели бы еще сильнее и хотящие тех, кто не хочет вас, заодно тоже бы вас хотели, но не хотели тех, кто вас хочет, а те, кто вас хочет, хотели бы только вас, а те, кто хочет тех, кто не хочет вас, хотели вас больше, чем всех остальных, но при этом чтобы те, кто вас не хочет взаимно хотели тех, кто хочет тех, кто вас не хочет, но чтобы это не мешало всем остальным хотеть вас так же сильно?
:-( :-O (hu)

КАБА 18.04.2010 22:36

Шановне товариство , нікуди не пакуйте валізи , бо попереджали мій тато : ще буде час великого повернення-переселення *в Україну!!!

Сергей П 18.04.2010 22:39

И жили они долго и счасливо и умерли они в один день и в один час
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ольга Чэк 18.04.2010 23:00

Завтра возобновятся акции против Табачника
http://novosti.dn.ua/details/121203/
19 апреля во Львове в день прибытия в город президента Виктора Януковича состоится акция «Наступление Москвы - остановить»

Сыч Дмитрий 18.04.2010 23:01

Оксано, я залишаюсь з тобою!
Істинні Українці в УКРАЇНІ!!!

Сыч Дмитрий 18.04.2010 23:10

Друзі, стільки акцій:-O , я працюю, майже кожен день, або день 12 годин, або ніч 12 годин(я на виробництві працюю),
а хто ці акції проводить, і за що вони живуть!?

Сыч Дмитрий 18.04.2010 23:28

:-O :-O :-O

КАБА 18.04.2010 23:35

Дмитро , ви продовжуєте думати, що живуть тільки ті хто працює???
А ми * маємо тільки займатись?

КАБА 18.04.2010 23:39

Прийдеться вийти *- попробую зупинити *москву! *Чого тільки не зробиш, аби Дмитро спокійно працював

Елена Куд 19.04.2010 08:42

Прийдеться вийти *- попробую зупинити *москву!*-) :-D :-D :-D ну ну клоуны,дерзайте|-) на майдане бездельники ненапрыгались*-) вот мрази тупые ,всё им Москва мерещится,паталогия какаято(ch)

Ярина Мак 19.04.2010 08:54

Елена ;-) а что это за девушка рядом с тобой сидит:-P
В одних штанах и на граните, простудится еще, *начнет всякий бред нести(md)

Маргари 19.04.2010 11:09

Акции пройдут без Януковича.Уже никто ,никуда не едет.Янык перенес свой визит во Львов на неопределенный срок....испугался?!

КАБА 19.04.2010 14:27

Ярино, етая девушка рядом в сторону москви молится. Напевно, чекає восход зарі нкаведешніка.

Олександр Миха 19.04.2010 19:00

Сергей Петренко
Да хватить свистеть Вакарчук с ректорами не чистил -чистил сына учится знаем до него не чистили -чистили дочка училась
А насчет конюшень так где это столько ВУЗов и по всем министерствам.
А за идиологию чью московскую западную восточную а почему не нашу украинскую
А про род и племя это дело каждого вы свою знаете чтите я тоже эначит и другие не дураки

Порозставляйте будь-ласка розділові знаки бо важко якийсь смисл у цьому пості вловити. А може це вже плоди праці Діми Табачніка?

Михайло Iщэ 19.04.2010 19:11

Янука треба до Москви в наручниках відправити, якщо приїде в Львів.

Текущее время: 18:38. Часовой пояс GMT.