![]() |
Крах настал оранжевым!!!:-D :-D :-D
|
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
а ви жартун |
крах оранжєвим наколотим апельсінам
класна пісенька була (Y) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D |
Хай живе Степан Бандера!!!
Слава Україні!!! |
Чего ругаетесь? Как по теме, то Тягнибок пусть пока помечтает... но, если за следующие 5лет ничего не изменится, то тогда может наступить и его звездный час. А если на наступных выборах выбирать между Жулькой и Януковичем, то, конечно, второй.
|
Підтримую Тутяну. Юлька програє в другому турі БУТЬ КОМУ.
Адже важко оболванити більше 30% |
Хай живе Степан Бандера!!!
Слава Україні!!! -------------------------------------------------- Для вас оно ,конечно ,ХАЙ! А у нас другие герои-Иван Никитович Кожедуб! Слава настоящим героям Украины! |
Тетяна, перепрошую за опечатку в імені.:-$
|
Бандера - трупак!:-D
|
Шановні мешканці Росії і Донецька - чому Ви такі злі, Вас не годують? (dt) Чи Вам велосипеда бракує? (з мультфільма про Простоквашино)
Валерію, Чому я спілкуюся на рідній мові на РУ?По тій же причині що й ви, проживаючи на Україні розмовляєте російською.. А якої думки про мене особисто ви і вам подібні - мене це мало хвилює.. Вважайте бидлом кого хочете. Ображатися не будемо - лиш поспівчуваємо....;-) Ви ж наші брати |
Княже Ярослав
Що Ви знаєте про Бандеру? |
Ой.. Святослав :-D
|
Бували декілька раз рейдом по Східній Україні .....Бідні люди, я *їм співчуваю, чесно..... Яка там біднота, як там страшно.... там всі спиваються... Там багато населення телевізорів немають.. Нічого незнають, тупі... Жахи..Голосують за кого начальник цеху скаже.. Перестрашені.. Це в провінціях на Сході, у великих містах трохи по іншому.. На Заході проти них рай.. А вони озлоблені, нас ненавидять аж пара з вух йде...Їх цькують на нас. Боже, Боже... До чого люди затуркані(для деяких спеціально розшифровую це слово - загнані)..... До чого жовчні....
|
Смеялсо:Валерий Лесников а чомс Вамс так страшно стало?
Не бійтесь так. Ми будуємо Україну для Українців, і інших національних меншин. Пецкович, а з якого такого переляку українці стали національною меньшісттю?!:-D Михайло, що такого збудували ВИ, персонально, за для блага України? |
Людмила Бережная(F) (F) (F) Підтримую Вас на всі 100%!!!
|
Пецкович, а з якого такого переляку українці стали національною меньшісттю?!
---------- де саме? В канаду емігрували, в США теж. РФ не поважає себе настільки, щоб поважати національні меншини... Михайло, що такого збудували ВИ, персонально, за для блага України? ----------- Я вже більше 9-ти років приймаю участь в побудові системи, яка в майбутньому буде дуже корисною всім українцям, зокрема і Вам, якщо ви звичайно українець і працюєте в Україні. Також система вже приносить велику користь державі!... А ви? |
І на сході люди рано чи пізно зрозуміють ху-іс-ху.
Зрозуміють різницю між західними цінностями (а це добробут, гідне медичне обслуговування, освіта дітей, пристойна заробітна плата за труд, пристойний відпочинок ...) та східними цінностями ( де сотню другу смертей шахтарів включаєть в бізнес плани шахт, де партія влади з року в рік перемагає з відривом ~80-90%, де не має свободи слова і за правдиві висловлювання вивозять в каталашках навіть таких відомих людей як Каспаров, можна лиш уявити наскільки захищеними будуть вони і їхні діти ...) |
НУ ЦЕ ВЖЕ ВИБАЧТЕ КРІМ ЯК ГИДОТОЮ НЕ НАЗВЕШ......... ТРЕБА ТРОХИ РОЗУМНІШОЮ СТАВАТИ, ПАНІ.........
Гидота - це що там твориться.... Особливо Луганщина.... Я ще раз говорю - мені від душі шкода цих людей, боюсь як би після вибрання Януковича скрізь так не стало.... |
Також система вже приносить велику користь державі!...
А ви? ....................... СИСТЕМА ЧОГО............ ------ А я працюю в цій системі і розбудовую її... Це інформаційна система. Тепер Вам слово. |
ТРЕБА ТРОХИ РОЗУМНІШОЮ СТАВАТИ, ПАНІ.........
Ставай розумнішим і голосуй за Януковича? :-D Глибокий розум треба мати.... |
| Текущее время: 19:56. Часовой пояс GMT. |