Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Воины УПА - Украинская повстанческая армия. Кто они? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13692)

Дядя Стам 11.09.2010 19:51

Краще би цей старий комуніст розказав правду: про те, як людей арештовував, як на допитах бив, як в Сибір висилав. *АЛе собака навіть перед смертю не хоче правду розказати - "героєм" вмерти хоче.

Але чомусь я впевнена, що в ті краї він не їздить на відвідини:-D . *Знає, як до нього місцеві люди відносяться. *Тільки здалекa гавкає.

Азазелло 11.09.2010 20:04

О МАДАМ, ЗДОРВЕНЬКИ УДАРНИЦЕ - ЦРУшного ФФРОНТА!

Хуан Миг 11.09.2010 20:11

Владимир, Будьте скромнее в своих оценочных суждениях... Очень не хочется расставаться с кем-либо из участников из-за их несдержанности....

Хуан Миг 11.09.2010 20:13

АЛе собака навіть перед смертю не хоче правду розказати - "героєм" вмерти хоче.
Але чомусь я впевнена, що в ті краї він не їздить на відвідини:-D . Знає, як до нього місцеві люди відносяться. *Тільки здалекa гавкає.______________________________Леся, предупреждение...

Айболит 11.09.2010 20:16

Леся, человек рассказал как от собак *страдал народ, а ты на него напала как крокодил на антилопу Гну.

Баритон 11.09.2010 20:20

Сергей Коломийченко. Демократия на теме как-то односторонняя. Чистое хамство и оскорбления В. Малютина слаще и роднее тебе, чем нормальные пости в Леси Черниш.

leluseek 11.09.2010 20:20

Тепер у всіх - газ, картоплю копає трактор, люди лише збирають. Вбагатьох мармур в ванній, підігріті підлоги, люди будують ірозбудовують хати і т.д. З мобілками діти бігають, всі одягнені тавзуті.
Лесю, не смішіть. Особливо про мармур. А мобілки це не показник високої духовності і заможності нації.

leluseek 11.09.2010 20:23

В нас на Тернопільщині рівень життя також набагато вищий, ніж років 20 тому. *І машини є в людей, і хати кращі.

Та це завдяки не роботі вдома на заводах та фабриках, а тяжким та принизливим заробіткам по інших країнах. Де ми ніщо і звати нас ніяк.

Deja Vu 11.09.2010 20:28

Тепер у всіх - газ, картоплю копає трактор, люди лише збирають. Вбагатьох мармур в ванній, підігріті підлоги, люди будують ірозбудовують хати і т.д. З мобілками діти бігають, всі одягнені тавзуті.
======================================
Ну тогда вообще не ясно чем вы недовольны, ещё чуть-чуть и ЗУ при коммунизме жить будет, не нужно ныть, что в стране всё плохо.

Дядя Стам 11.09.2010 20:33

Татьяна Щербина (Гершкул)

Лесю, не смішіть. Особливо про мармур. А мобілки це не показник високої духовності і заможності нації.

Таня, а ми тут про духовність розмовляємо? Я думала, що якраз про матеріальний статок.:-O * Чи ви просто хoчете тему перевести?

А чого вас так мармур розсмішив? *В мого брата, подруги, в однокласниці - у всіх мармур в ваннах. А що вас так дивує? * Є також підігріті вішалки для полотенець. *А ви не бачили? *Є і підлоги підігріті, правда в основному в ванних та кухнях. *Моя племінниця купила квартиру в Тернополі, і зразу ж і вставили підігріті підлоги. *Минулого літа однокласниця ставила в себе в хаті. *А що? *Ви ніколи не бачили і не чули? *До речі, в мене в Канаді ні підігрітої підлоги, ні мармуру.

Дядя Стам 11.09.2010 20:37

Таня, зайшла я до Вас на сторінку, щоб подивитися, звідки Ви. *Черкащина від нас далеко.
Правда, що гроші в основному зароблені за кордоном. *Але не всі заробляють за кордоном. *Мій брат заробляє вдома, і деякі друзі також.

Дядя Стам 11.09.2010 20:37

Татьяна Агеева

Ну тогда вообще не ясно чем вы недовольны, ещё чуть-чуть и ЗУ при коммунизме жить будет, не нужно ныть, что в стране всё плохо.
Сьогодні 23:28

Старші люди так і кажуть, що гріх жалітися

Луций 11.09.2010 20:40

хотела бы я на это все хотя бы посмотреть! Леся,вы где такое видели то??? сразу перед глазами наше село и люди (бабульки) в плятьях латаных на огороде в позе раком и с лопатой,потрескаными своими пальчиками картошку выбирают......а она о тракторах! не каждый фермер себе это может позволить,так что не надо так громко,да о нас или вам виднее из своей Канады наши трактора? ...и мрамора....

Хуан Миг 11.09.2010 20:49

Сергей Коломийченко. Демократия на теме как-то односторонняя. Чистое хамство и оскорбления В. Малютина слаще и роднее тебе, чем нормальные пости в Леси Черниш._________________Какие-то проблемы, Саша? У Малютина не одно предупреждение... И с Вами я тоже на брудершафт не пил...

Хуан Миг 11.09.2010 20:51

Кстати, Шалепа, обозвать человека собакой, Вы считаете нормальным?

Азиат 11.09.2010 20:52

Шалепа ты хоть помолчал бы.

Луций 11.09.2010 20:54

шось вона мне о тракторах отвечать не думает,хотя, все как обычно......

Айболит 11.09.2010 20:55

Леся, может у кого и так. Но как покажут наводнение в ЗУ, так хатки *явно лишенные не только полотенцесушителей электрических, но и элементарного мрамора.

Decadence 11.09.2010 21:06

Андрей,обращайтесь по имени нормально,искажение ФИО делают глупее только автора подобной "шутки"...

Кребс 11.09.2010 21:16

Да ладно, Вы думаете если провоцировать оппонента разными"лестными" названиями вы получите нормальный диалог?
Все посты с переходом на личность оппонента будут удаляться.....

Текущее время: 21:26. Часовой пояс GMT.