Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕГА ТЯГНИБОКА !!! ПІДТРИМУЄТЕ !?? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=12085)

Podmoskow 13.10.2009 08:01

Катю! Я живу і працюю на Украіні. тимчасово перебуваю в Чікаго.скоро буду дома, так. що я знаю все і їм то й самий хліб. що і ВИ.Але дякую за відвертість.( моя відповідь ообисто Вам), але не знаю . що я ВАС повчала?

Бомж 13.10.2009 08:01

Мыхайло! За тобой на фото уже РАЙ!!!! Зачем тебе заниматься грешной жизнью? Иди с миром!!!!

Podmoskow 13.10.2009 08:05

.........КРАСАВА..........................А рожденньй ползать летать не может.

Архизлодей 13.10.2009 08:05

Знайомий кілька років тому отримав візу до Канади. Перед отриманням візи вивчив англійську мову звичайно.
Потім його повідомили, що візу відкриють у Квебек.
За рік знайомий вивчив французьку мову.

-----------------------------------------------------------------------------
Ну, на це одне можу з упевненністю сказати: він був точно не рускаязичним укрАінцем...

Архизлодей 13.10.2009 08:08

Іще дивуюся - а чому це адміни чи модери не занесли до ЧС того підпанка у білому костюмі з краваткою за матюки на форумі?.. Може серед рускомовного населення це й у порядку справ, а на українських форумах, як і загалом у мові - не припустимо.

Котик 13.10.2009 08:10

...що спілкуватись з використанням сірих кліточок не подобається, віддаєте перевагу кулеметним чергам дешевого негативу

Ви ж почали про Квебек, то похвастайтесь на якій мові самі спілкувалися б там?
На общепанятном, с іспользованієм ізобілія матом і брані?

Колега мій 4 мовний, а ви?
Ви праві. Мені цікаво дискутувати предметно, а переливати галони бруду з однієї голови на іншу (бо як було гарно підмічено про лице дехто не піклується ....) не для мене... Буть ласкаві займайтесь цим самі, з однодумцями...(fr)

Бомж 13.10.2009 08:11

Любов, с твёрдым концом. Я Вам, пани-мисс, нэ вирю!!!
Тымчасово Вы можете пэрэбувать хочуГваделупи, а вот громадянстьво чые?:-D:-D:-D

Котик 13.10.2009 08:13

А рожденньй ползать летать не может.(Y) (Y) (Y)
Любов, мабуть потрібно з розумінням відноситись до цього феномену. Совдеп-машина виховала не одне покоління РАБІВ ЗА ПОКЛИКАННЯМ. Людина з промитими мозгами - раб системи, і як виявляється навіть через десятків років після розвалення системи...

Котик 13.10.2009 08:16

Назар Обідзінський, зовсім навпаки!
В цій групі не потрібно їх заносити до чорного списку в жодному разі!
Тут тисячі людей, які ще не визначились, перечитують.
Батьківщина має знати своїх героїв(fr)

Архизлодей 13.10.2009 08:20

Я мав наувазі - не за думки, а за брутальну лайку, матюки - що є не припустимо.

Podmoskow 13.10.2009 08:21

Назар! Я взагалі проти ЧС. чому.? Які слова найбільше знають , тими і користуються. А те, Що Вни провокують когось. то і до більшого ВОНИ не здатні напевно .

Архизлодей 13.10.2009 08:23

І, нарешті, якщо є деякі живі організми з високим інтелектом, котрі не знають української мови, та й ще хизуються цимЮ, чому вони не викладають свої думки російською, адже будь-який українець ЗДАТЕН знати 4-5 різних мов.

Бомж 13.10.2009 08:38

Пишу по русски!
Любов с твёрдым концом!!!!
Вы мне так и не ответили!!!!

Podmoskow 13.10.2009 08:39

ВАлерій! на моєму сацті нема скритоі від ВАС інформаціі.Я громадянка УКРАІНИ вже до смерті. Так.я ЛЮБОВ з твердим кінцем, а м"ягкий тільки в рос. мові(персонально для ВАС)

Podmoskow 13.10.2009 08:41

(Z) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Бомж 13.10.2009 08:48

Ну непонятно, как такие Великие и Умные люди как украинцы(!!!),живущие в США(!!!!!!),вЧикаго(!!!!!!!!!!!!!!) используют в свом лексиконе такое слово как"Сацтi"

Носитель этого слова!!!!! Переведите!!!!!!

Playgirl 13.10.2009 08:50

Лесников, а в Донецке все мужчины такие не воспитанные и хамовитые???:-O

Бомж 13.10.2009 08:51

Звыняюсь. У Вас опечатка.

Бомж 13.10.2009 08:56

Ларик. Зая. Да нам до хамства киевских гламурниц и гламурщиков (тьфу, бля, слова то какие) так далеко, как вам, киевлянам, до жизни по труду.

Крылья Отча 13.10.2009 09:05

У мене в Донецьку є купа знайомих -такі (Y) люди!!! Незнаю чому тут, на політичних форумах наші співвітчизники зі Сходу бажають заслужити собі таке амплуа... канкрєтный мужик с Донецка....(H) .. Та не такі ви погані і хамовиті як хочете здатися Досить вже тих поділів і ворожнеч.. Тошнить уже від того... Десь читала тут - Розділи і управляй... Істинні слова..

Текущее время: 08:40. Часовой пояс GMT.