![]() |
Маргарита, Елена в силу своєї *злоби та недалекості , напевно не зрозуміє, що, як кажуть є соромом свого рідного Криму та нації.;-) (fr)
|
КРЫМ - РУССКИЙ!!! А ОСТАЛЬНОЕ - БЛА-БЛА-БЛА...
|
Джарты обвинил жруналистов - он, оказывается, ничего не говорил о "неукраинском" Севастополе
------------------------------------------------------------ http://v-n-zb.livejournal.com/556633.html |
А.А. рускій то він рускій, але які дебіли ті рускіє, що свою земельку то продають, то дарують.
І де були ті сміливці рускіє патріоти в 54 році??? Не знайшлось у них свого Бандери ,щоб *посперечатись. Це вам не лаптьом щі хлєбать!!! |
За "дебіли" перепрошую. це просто вишиванка за горло здушила .
|
В Украине обнаружились комары–украинофобы. С виду это обычные комары, но страдают–то от них украинцы!
|
Краще страдати від комарів ніж від чеченців.
|
А вы из кустов вылезте вот и перестанут они вас кусать:-$
|
Краще страдати від комарів ніж від чеченців.
А ПРИ ЧЁМ ТУТ САЛО? |
А вы из кустов вылезте вот и перестанут они вас кусат
понятно? |
Александр, Все вірно, рускій город без українського сала *- це зовсім не город руской слави;-) (fr)
|
Александр, Все вірно, рускій город без українського сала *- це зовсім не город руской слави;-)
ОКСАНА, ЭТОТ ПОСТ СПИСЫВАЮ НА ВАШ СТАРЧЕСКИЙ МАРАЗМ... |
вас Путін вчив вчив, а ви ще не зрозуміли, шо в сортірах рускім сидіти і ворогів своїх підстерігати та мочіть.... а як там з комарами?
|
ПРОДОЛЖАЙТЕ, ОКСАНА, ПСИХИАТРЫ ВСЕГДА ДАЮТ ПАЦИЕНТАМ ВЫГОВОРИТЬСЯ... НЕ ОСТАНАВЛИВАЙТЕСЬ...
|
я не психіатр, я психолог. Вивчаю вашу рускую душу.
Вже маю загальний портрет! дякую вам за інформацію! |
ЙШЛА Б ТИ СПАТИ, . ОТ ТЕБЕ ОДИН СМОРІД ПО ГРУПІ.
|
Я вас дратую, а ви мене забавляєте!!!!
Багато маєте больних мозолів! Є на що наступати! а чому підтримуєте розмову? цікаво? чи немаєте більш інтелектуальної компанії? |
ОКСАНА, ЙДИ СПАТИ. ЛИШЕ НЕ ЗАБУДЬ ПЕРЕД СНОМ НОГИ ПОМИТИ І ЩЕЛЕПУ В СТАКАН ПОКЛАДИ. А ТО ПРОКОВТНЕШ УВІ СНІ.
|
Александр, не ведитесь на подобные посты. Это интернетовские тролли, которые жрут вашу энергию. Не могу сказать за всю страну, но 95% коренных киевлян против свидомитов)
|
Александр, не ведитесь на подобные посты. Это интернетовские тролли, которые жрут вашу энергию. Не могу сказать за всю страну, но 95% коренных киевлян против свидомитов)
|
Текущее время: 15:17. Часовой пояс GMT. |