![]() |
Продала за реальные деньги Криворожсталь --деньги пошли в казну государства --а не так как за бесплатно прихватизировали ее первые хозяева Пинчук с Ахметовым .
|
Продала за реальные деньги Криворожсталь --деньги пошли в казну государства -
До сих пор их ищут (деньги) и не могут найти!! Да и то, что ранее написано, полная чушь!!! (N) Сама брехливая и подпевалы такие-же!!!!! |
Молодой человек --мы 5 лет назад на свой 70 квартирный дом поставили счетчик учета тепла --плачу за 65 кв метров пять месяцев в году в среднем 250 - 300 гривен ( семья 4 человека ),а пенсионерка ,живет этажом ниже меня на дотации государства за все услуги платит не более 15 % своего дохода ,т.е. 100 гривен и не более . Не надо спекулировать на газе --вы же не друг Анны Герман .
|
Да --это с горячей водой , топят хорошо 21-23 С* , вода горячая круглый год .
|
Продала за реальные деньги Криворожсталь --деньги пошли в казну государства
------------------------------------------------------------------------- У нас кажуть " якщо алкаш не має за що випити .то з хати останню табуретку продає".Так і тут за бабки від продажу заплатили бюджетникам. Продадуть ще щось ,теж гроші будуть на деякий час. А далі що?Почнуть продавати душі.Ви на митниці хоч раз були?Скільки "контрабасу" валить?А своє виробництво стоіить.Може хтось мені докаже протилежне |
Мирослав --но при таком противодействии не может один человек отвечать за все помойки в стране . У Шустера она сказала ,что как у нее будет возможность назначать Генпрокура --дела по многим вопросам наладятся . Прокурор то регионалов . Так ? И сразу же со всех сторон завизжали --Юля за диктатуру . Она ответила не за диктат ,а за четкое выполнение законов .
|
Судя по вашему фото --вы живете веселее ,и на такие деньги жить не будете
|
Мирослав.
Бог свидетель - ни когда с тобой не соглашался!!! Но сейчас (п. 15:35) я полностью с тобой согласен!!!! (Y) |
Мирославе- а хто не дає самотужки наладити виробництво? Знову потрібно щоб згори хтось приївав та направив на путь істиний? Ось мій кум. як схотів. поставив собі пекарню та й пече булочки. Інший кум виробляє пластикові вікна. Їм ніхто не допомагав з боку держави та не підказував як правильніше жити. То, може, не потрібно чекати подачки від когось, а щось самому таке замутити, щоб користь була?
А про Криворіжсталь...Знову просто спекуляція. Гроші пішли в держказначейство, в бюджет, додалися до всіх грошей, які там збираються. А потомі використовуються відповідно до бюджету. Вважати, що то були якісь особливі гроші з відповідним запахом щоб можна було знайти їх слід- то надивитись "Утіних історій" про злого Скруджа Макдака. Якби їх вкрали, то КРУ при Януковичі- прем"єрі вже давно би знайло би та покарало би. А те,що були використані не зовсім правильно- то це загальнонаціональна біда всіх наших вождів. А саме більше- тих пацанів які біля них та живуть за рахунок тих же вождів. |
но при таком противодействии не может один человек отвечать за всепомойки в стране . У Шустера она сказала ,что как у нее будетвозможность назначать Генпрокура --дела по многим вопросам наладятся .
---------------------------------------------------------------------- Що заважеє на даний час Тимошенку як премєру навести порядок на таможні.в податковій .Це що секрет ,що лядям на багатьох фірмах зарплату дають в конвертах.?Та знайти таку фірму шо два пальці обпісяти.Справа в тому шо такі фірми курирують переважно люди з КИЄВА.Я не прав? |
А что Виктор не правильного сказал ? Я думаю у него хватает времени и с вами общаться и деньги зарабатывать . А насчет наших традиционных родных кумовей --старая пословица --Які куми --такий і сам .
|
Евгений, если я скажу где я работаю. вас просто жаба задавит. Потому и поскромничал. А вы сразу судите...
|
Що заважеє на даний час Тимошенку як премєру навести порядок на таможні.в податковій .Це що секрет ,що лядям на багатьох фірмах зарплату дають в конвертах.?Та знайти таку фірму шо два пальці обпісяти.Справа в тому шо такі фірми курирують переважно люди з КИЄВА.Я не прав?
100 проц прав. Але , якщо вона взялась би за таможню так як треба було би взятись, по перше. відразу ж грохнули би, а , по друге, є ще нюанс...Всі отії буржуйські штучки-дрючки, що ми купляємо, є самий звичайнісінький контрабас. Їх просто не було би. Бо якщо би за них ще й відповідне мито платили би, то ніхто того телевірора чи компа не купляв би.. До речі, Мирославе- а в вас Віндовс та офіс на компі ліцензований чи палений? |
Мирослав ! Многие люди мешают ,начиная от Ющенка и вы это прекрасно знаете.Слишком многих посадить надо --а суды продажные ,прокуроры карманные и т. д . Помогите ей . Или нам обязательно надо Людоед --что бы навести порядок .
|
Віктор Власюк
--------------------------------------------------------------- Та я давно забив болт на те шо мені по телеку говорять і обіцяють.Крім державноі роботи ще своім бізнесом займаюсь.Сугубо для того щоб прдукти харчуваання були своі (проживаю в селі)Але якщо .поставити виробництво на серйозну основу.то держава не те шо не надає підтримки а навпаки різними податками давить то все.та і ринок збуту с/г продукціі негодиться.Ти подивись на мясні продукти в магазинах іхній склад.І переважно закордонного гатунку.Те шо в Польші чи Голландіі йде як некондиція то в нас як товар вищого гатунку.Там купують за 6гр а у нас по 18гр.А як перевлзиться через митницю то я тобі якщо хочеш покажу. |
2 виктор
Знаете какая между нами разница?? Меня жаба не давит, я не завидую... я рад что у тебя лучше чем у меня, значит есть к чему стремиться и работать! ВОТЬ! Сегодня 16:01 ========================================= (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |
І про зарплату в конвертах...Звичайно, в масштабах країни зло, з яким треба щось робити. Але, якщо зважити на відрахування. які потрібно заплатити в бюджет від фонду заробітної плати, то біла запрлата приведе тільки до того, що або працівник буде отримувати на руки набагато менше чим раніше, або собівартість продукції зашлаклить настільки, що вона втратить свою купівельну здатність.
Або просто власники, які платять такі зарплати, змушені будуть закрити свої фірми. Треба щось роботи з тими зарплатами в "конвертах", але саме що, ніхто не має уявлення. як не плюнь, що не роби, якась фігня виходить. |
Мирославе. я прекрасно знаю навіть скільки коштує отой перевоз. Ви мене не здивуєте. Але це питання швидше до наших місцевих спекулянтів. ніж до високого уряду.
Уточнюю- невже хтось таки щиро вважає, що якщо робітнику таможні платити зарплату в 200 тис доларів в день. він перестане брати хабарі? |
Юра ! Знаешь анекдот старый --сидит мужик в погребе и кричит --рыжая подай мне свечку ,а женщина кокетничая говорит ---я не рыжая ,я шатенка ,а он ей в ответ --рыжая ты ,мне из погреба виднее . Ты мне втираешь про Юлю --как та женщина мужику из погреба .
|
5 лет очень большой срок!
Пане, ви щиро вважаєте, що питанню таможні та зарплати в конвертах тільки п"ять років? Ніколи не обожествляв Юлію і ніколи не головував за неї. Але, як про мене, вона єдина з тих високопосадовців, яка хоч щось намагалася зробити в цій країні. При всьому моєму скептицизмі до проводимої неї політики. |
Текущее время: 03:29. Часовой пояс GMT. |