![]() |
нукри раткма унда !!!! лука не тянет !!!! солдат !!! ертдроулад ром раме мтховен ме вамбоб "я генералов на солдат не меняю ) *:-D
|
mogesalmebiiiiiiit (F) (F) (F) (F)
rogor xart? mixaria tqeni naxva |
sad xar ekush dakarguli?
(ch) |
robert kak dela ? cto novogo ????
|
(Y), axla chvens saxlshi lashas rac unda imas vaketebt, ogond magan chamosssss *;-) esigi gamodis lasha generalia *(Y)
|
хахах нино ме екас дауцере да шен гамогигзавне *:-Dмоица копиребас гавукетеб !!!
|
эка ме рогор михария шен арици !!!!! ( рогор амбобен тинейджереби мпуа , мпуа (K) (K) (K) (K) (K) :-D
|
нино дхес шемпирднен ссылкас картули шрифтис .... ик рахаца этапебиа ,,, да гамогигзавни :-D (Y)
|
нино ици ра гамомигзавнес ... скупе ром рамдениц гинда даакено ертдроулад екранзе гаквс масети ???? квела чартули ром икос ... ме , нукрис , да лукаси квела тависи сахелит чартулеби варт ,,, адре гамовдиодит ,,, да схва шедиода
|
нино ( аааааааааааааааааааа ) гасагебиа ... ратом нетав *:-(
|
ЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭКААААААААААААААА!!!!!!!!! САД ХХХХХХАР ? АУУУУ !!! :-D
|
МОВАЛ МЕ МАЛЕ *ЧАВДГАВ САДИЛИ РРРР МЕЗАРЕБА ,,, ВИН МОИГОНА ЧАМА :-D
|
ara eg ar makvs. me makvs ooVOoo ici es programa? * konperencia shegidzlia gaaketo 6 adamiantan da kvelas xedav videotvalit (Y)
|
КОНФЕРЕНЦИАС КИ ... МАГРАМ ВИДЕОТВАЛИТ ВЕР ВХЕДАВДИ ,,,, АБА ГАМОМИГЗАВНЕ МЕ ЧЕМС СКАПС ГИГЗАВНИ ,,, АДВИЛИЯ ... МАРТО ШЕНИ ПАРОЛИ ЧАЦЕРЕ ДА ВСЁ ...АН БАВШВЕБИС ... ЧВЕН САМИВЕ ЕРТАД ВАРТ
|
gogo chems bavshvebs skype ar aakvt, me da elenes gavkvs marto (Y)bavshvebi yhooshi arian, skypeze damcinian *;-) :-D
|
АААААААААААА *ЯХУ РА УПРО КРУТОИА ? :-O
|
КАЙ ЦАВЕДИ ДА 20 ЦУТШИ АК ВАР (K)
|
nanaaaa, ak xar? ra xdeba axali da kargi?
(F) |
привеет арапери исети сакмееби мконда !!! чеми дишвили хвал аланиаши мидис да мивдивар дедастан мале мовал *(K)
|
gamarjobat megobrebo,rogoraxart?
|
Текущее время: 04:03. Часовой пояс GMT. |