Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Победа ВО"Свобода" в трёх областях на западе Украины - выбор отчаяния,последнее ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13663)

Decadence 03.11.2010 20:57

ммм...там даже адрес Тягнибока естьм. Київ, вул. Вишняківська, 6а, кв. 70.

E-Name 03.11.2010 21:00

Аня, ну він же в "очередном припадке ревности" може вбити свою супругу і ножем, і сокирою. Так що їм все життя хліб порізаний в магазині купувати?

Decadence 03.11.2010 21:03

Володя,потенциально,разрешение оружие-это разрешение агрессии...

E-Name 03.11.2010 21:10

Аня, так ж і зараз при бажанні кожен може стати мисливцем і придбати мисливську зброю. Там ж не написано, що пістолети,гранати і танки будуть продавати в хлібному відділі гастроному:-D

Decadence 03.11.2010 21:13

А что смешного и веселого ,Володь,я не пойму....я не хочу,чтобы мой ребенок учился в институте с вооруженными одногруппниками...это не нормально

E-Name 03.11.2010 21:23

Аня, я писав , що в ідеалі - Ніхто. І я теж не хочу такого. Але від нашого спільного бажання мало що залежить: ну попадеться в групі синочок крутого батечка, захоче мати пістолета - батько йому купить і проблеми з міліцією порішає... Дозвіл на володіння зброєю всім в такому випадку (навіть не сама наявність зброї) буде грати стримуючу роль.

Decadence 03.11.2010 21:31

Короче, давайте по следующему пункту......*-)

E-Name 03.11.2010 21:33

Може краще спати вже підем?:-D

Decadence 03.11.2010 21:35

Да,идите,конечно....я же вас не держу

E-Name 03.11.2010 21:37

А вы? :-O *Мы ж не на подвійному депутатському оладі:-D

Decadence 03.11.2010 21:59

Позвольте мне распоряжаться своим временем самостоятельно!Спасибо заранее!

Абдурахманов 04.11.2010 00:00

Формус Люба
Анна ,зачем это Вам) У Вас нету других проблем в жизни) Решайте свои проблемы. Если люди голосовали за "Свободу" в таком количестве, значит им это было нужно...Не Вам судить... И ищите бревна в своих"глазах"...
Вчера 23:34

Это в корне не верный постулат. Хочу лишь напомнить людям плохо помнящим историю, что большинство жителей Германии когда-то проголосовало за Адольфа Гитлера, как за будущего канцлера. Что было потом думаю всем известно.*-)

Mafia 04.11.2010 06:35

Віталію Шапошнікову- Вам нічого не видно із-за кордону, на ЗУ немає фашистів!!! Є люди, які бажають кращого життя для своїх нащадків. Зніміть чорні окуляри, це тільки знизу небо хмуре , а зверху - сонце і зірки!!!

Decadence 04.11.2010 06:41

Ну хоть кто-то объяснит мне пункты программы "Свобода", которые вызвали у меня массу вопросов?

No Stress 04.11.2010 07:01

Витя тут ты ошыбса сравнивая Тягныбока с Гитлером *ето были региональные выбори ...в одном с тобой согласен двополярность на Украине будет еще больше и общество расколитса в край ..думаю произошедшее к лутшему ..власть получила сигнал хоть чето делать ...ато с таким успехом как они штопорят все на свете президенские выборы будут точно за Тягныбоком

E-Name 04.11.2010 07:03

Все правильно , Віталію ви пишете!
Спочатку був "правильний" підрахунок голосів на виборих президента у цьому році, який за таким же сценарієм повторюється зараз на виборах мера Харкова.
Потім було рішення КС про коаліцію , яке діаметрального протилежне до його ж рішення півторарічної давності.
Потім було порушення Конституції при укладанні харківських угод.
Потім був конституційний переворот за рішенням КС: дивно що КС здогадався про неконституційність політреформи після того як сам же як мінімум два рази в рішеннях про коаліцію депутатських фракцій.
Ще було тихе підняття цін на газ, є намагання уже всупереч старій-новій конституції продовжити депутатами терміну своїх повноважень.
І дивно, що активно реагували на ці виклики і протидіяли їм саме так звані "націонал-фашисти"...

Хуан Миг 04.11.2010 07:14

Витя тут ты ошыбса сравнивая Тягныбока с Гитлером *ето были региональные выбори____________________Ваня! Гитлер тоже с баварских пивнушек начинал...

Виртуальный Фант 04.11.2010 07:26

Таня Гавриш: А ненавидіти комуняк і комуняцьку владу мене навчили батьки з шкільних років.
Бедная Вы наша, тяжело наверное жилось в состоянии ненависти?

E-Name 04.11.2010 07:27

Нарушение прав человека на свободу выбора...
Аня, доброго дня. Де ви там побачили порушення свободи вибору? Хіба там написано про те хто, де, коли , с ким і скільки раз має спати? Чи там заборонили концтрацепцію? Просто винесено питання моральності і відповідальності...
А в питанні про аборти , мені мужчині *з жінкою , опонувати і не дуже якось зручно. Інстинкт материнства - не в мені.
Я вважаю , що ДИТИНА - ЦЕ ДАР БОЖИЙ! Ви так не вважаєте?

No Stress 04.11.2010 07:28

Ну время покажет к чему придет Тягныбок ....мое мнение хуже чем есть итак уже небудет ...

Текущее время: 07:28. Часовой пояс GMT.